Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-05@21:29:45 GMT

روشن کردن آتش در مراتع بوشهر ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۳۵۶۵

روشن کردن آتش در مراتع بوشهر ممنوع شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: با توجه به خشکی مراتع به دلیل کاهش میزان بارش‌ها و گرمی هوا احتمال آتش سوزی مراتع زیاد است به همین دلیل این اداره کل هرگونه روشن کردن آتش در این عرصه‌ها را ممنوع اعلام کرده است.

سهیل مهاجری افزود: بیش از یک میلیون هکتار از مراتع استان بوشهر در خشک ترین وضعیت قرار دارند و با توجه به شرایط اقلیمی درماه های آینده این وضعیت سخت تر نیز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به کمی بارش در سال زراعی جاری برخلاف سال قبل احتمال گرمای شدید و فشار مضاعف روی پوشش گیاهی وبوته ای در مراتع استان وجود دارد.
مهاجری یادآور شد: در زمان حاضر ۵۵ درصد مساحت استان بوشهر مرتع است که در فصل جاری علف‌های این زمین ها به صورت کامل خشک و گیاهان مرتعی نیز قابل اشتعال است که نسبت به هرگونه بی ‌احتیاطی و یا کوچکترین جرقه آتش در مراتع هشدار داده می شود.
وی گفت: با توجه به فرهنگ سازی گسترده و تعامل با سازمان های مردم نهاد و رسانه ها، بهره گیری از ده ها همیار طبیعت و تلاش نیروهای یگان حفاظت سال گذشته میزان وقوع آتش سوزی ها دراین استان ۵۰ درصد کاهش داشته است.
مهاجری اظهار کرد: در این ارتباط از سال گذشته تاکنون، تنها ۲ مورد آتش سوزی در شهرستان های جم و دشتستان در استان بوشهر به وقوع پیوست که یک مورد آن بسیار محدود بوده و این امر نشان دهنده اهمیت این موضوع در منابع طبیعی استان است.
مهاجری، عامل انسانی را مهمترین دلیل آتش سوزی مراتع وجنگل های استان بوشهر معرفی کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از مردم خواست ضمن رعایت مسائل ایمنی برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی در مراتع در صورت مشاهده هرگونه دود و آتش سوزی در مراتع استان با شماره ۱۵۰۴ اداره کل منابع طبیعی تماس گرفته و ماموران این اداره کل را در جریان قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت سازمان های مردم نهاد در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: این سازمان ها بازوان توانمندی هستند که می توانند با ایده و طرح های نو یاری رسان ما در حفاظت و حراست از منابع طبیعی باشند.
مهاجری اضافه کرد: آموزش و گسترش فرهنگ صیانت از منابع طبیعی از جمله ضرورت هایی است که با کمک سازمان های مردم نهاد باید درجامعه نهادینه شود.
وی بیان کرد: در زمان حاضر ۱۷ سازمان مردم نهاد با منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر همکاری دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: با توجه به وظیفه این اداره کل که حفظ و حراست از منابع طبیعی است تلاش می شود در سال جاری با همکاری و مشارکت مردم برنامه های مختلفی اجرا شود.
مهاجری گفت: استان بوشهر۲۲۷ هزار و۲۱۵ هکتار سطح جنگلی دارد که از این میزان ۱۵ هزار ۸۱۶ هکتار آن جنگل های دست کاشت است.
وی افزود: استان بوشهر دارای ۱۶ ذخیره گاه گیاهی با مساحت ۴۱۰ هکتار و ۱۱ پارک جنگلی با مساحت ۷۴۰ هکتار است که از این شمار ۶ پارک دارای زیر ساخت های گردشگری است.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب

دریافت 18 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید اقبالی، رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن اظهار کرد: بند خاکی توسط مردم روستا برای آبگیری محلی باغات انجام شده بود که تذکرات لازم به آنان داده شده است.

به گفته رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن در پایین دست این بند خاکی کم عمق دو بند خاکی متعلق به این اداره در ۲ روستای کبودان و نظام آباد، آب رها شده را ذخیره و جمع آوری می‌کند.

کد خبر 6096603

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است