Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:45:48 GMT

دانشگاه ها برای کمک به تولید داخل آمادگی کامل دارند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۷۴۵۷

دانشگاه ها برای کمک به تولید داخل آمادگی کامل دارند

کرمان - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مراکز علمی و تحقیقاتی و پارک های علمی و فناوری می توانند با کیفیت بخشی و کاهش هزینه ها به تولید داخل کمک کنند.

به گزارش ایرنا، مسعود غلامی عصر دوشنبه در حاشیه آیین افتتاح فاز توسعه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان درجمع خبرنگاران افزود: بحث حمایت از کالای ایرانی هماهنگی و همدلی اجتماعی تمام مردم کشور را می طلبد و انتظار می رود تولید کننده ها هم کیفیت کارشان را بالاتر ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: مراکز علمی و دانشگاهها آماده هستند برای ارتقای کیفیت و کمک به استفاده از فناوری های جدید برای کاهش هزینه ها کمک کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتظار این است که مراکز صنعتی و تولید کننده ها به سمت دانشگاه ها بیایند و هر جا این ارتباط برقرار شده اثرات مفید و سازنده ای داشته است.
*حذف کنکور جایگزین مناسب نیاز دارد
وی با اشاره به حذف کنکور گفت: برای حذف کنکور باید روش جدید جایگزین کنیم و برای اینکه دانشگاه های بزرگ و رشته های پر طرفدار بتوانند انتخاب عادلانه داشته باشند نیاز به روش مناسب داریم.
غلامی افزود: روشی که بخواهد جایگزین کنکور شود باید استاندارد و دقیق باشد و در چند ماه گذشته در وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم کارگروه های تخصصی فعال هستند تا نتیجه کار کارشناسی در آینده نزدیک به نتیجه برسد که وزارت علوم بر اساس چه شاخص هایی برای رشته های پر طرفدار دانشجو بپذیرد.
وی بیان کرد: تحصیل دانش آموزان در دبیرستان ها باید طوری تنظیم و ارزیابی شود تا داده های آن ارزیابی ها قابل استفاده برای سازمان سنجش کشور و برای انتخاب حق تقدم دانشجویان باشد و برای این زمان و کار کارشناسی دقیق جهت تطبیق دادن دانش آموزان برای مدل جدید باید وجود داشته باشد.
*ضرورت ارتباط بیشتر دانشگاهها و رسانه ها
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به رابطه رسانه ها و دانشگاه تصریح کرد: ارتباط و تعامل باید بین دانشگاه و رسانه وجود داشته باشد و رسانه ها نیز دستاوردهای دانشگاه ها را بیشتر منتشر کنند.
وی ادامه داد: اگر توانمندی های مراکز علمی در دستور کار رسانه ها قرار داشته باشد این ارتباط قویتر می شود.
وی بیان کرد: دانشگاه شهید باهنر جزو دانشگاه های بزرگ کشور و منطقه است و تلاش می کنیم در هر نوع شرایطی از دانشگاه ها پشتیبانی لازم را انجام دهیم.
غلامی اظهار کرد: افتتاح فاز جدید دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر به فعالیت های دانشگاه و توسعه مراکز علمی برای خدمات و ارتباط باصنعت و توسعه همکاری با مراکز تجاری و بحث بهبود آب و ضرورت تغییر الگوی کشت و غیره کمک بسیاری می کند.
وی گفت: در سفر یکروزه به استان کرمان کلنگ زنی بیمارستان 250 تختخوابی ابن سینا، افتتاح سلف سرویس دانشگاه ولیعصر، یک باب خوابگاه و کلنگ زنی مجموعه گلخانه ای انجام شد.
عصر امروز(دوشنبه) با حضور وزیر علوم فاز توسعه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان در مساحت چهار هزار مترمربع و با اعتبار هفت میلیارد و 500 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بدو ورود به دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور در حسینیه شهدای گمنام به مقام شامخ شهیدان احترام کرد.
مسعود غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه جهت شرکت در همایش یکروزه توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان وارد استان کرمان شد.
7437/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزير علوم شعار سال حذف كنكور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی