Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-08@16:41:19 GMT

بدترین گوشی های دنیا را بشناسید

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۸۶۲۲

بدترین گوشی های دنیا را بشناسید

به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری علم و فناوری استان سمنان به نقل از دیجیتال ترندز، با این حال برخی گوشی های تلفن همراه به دلایل مختلف سوء شهرت پیدا کرده اند و در زمره بدترین ها طبقه بندی شده اند. در ادامه برخی از این گوشی های بد را معرفی می کنیم.

*گوشی استورم که توسط شرکت بلک بری تولید شده به طور قطع یکی از گوشی های تلفن همراه بد تلقی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی که قرار بود یک تلفن همراه دارای نمایشگر لمسی موفق باشد به علت گیر کردن های مداوم، ضعف قابلیت لمسی نمایشگر، عمر باتری کم و نرم افزارهای ضعیف مورد توجه قرار نگرفت.

*یکی دیگر از گوشی های بد تاریخ، گوشی تاندربالت شرکت اچ تی سی است که قرار بود اولین گوشی نسل چهارم با قابلیت پشتیبانی شبکه های ال تی ای باشد. اما تاخیر فراوان در عرضه در کنار باتری بسیار ضعیف و عدم به روزرسانی نرم افزارهای نصب شده بر روی این گوشی باعث شد تا تاندربالت به نقطه ضعفی در کارنامه تولید گوشی اچ تی سی مبدل شود.

*در میان تولیدات موتورولا گوشی دروید بیونیک که در سال ۲۰۱۱ عرضه شد به علت دوربین کند، ناسازگاری نمایشگر با قلم هوشمند گوشی، عمر باتری کم و غیره به محصولی نفرت انگیز مبدل شد.

*شرکت آمازون دو سال قبل گوشی فایرفون را برای فتح بازار گوشی های هوشمند عرضه کرد. اما این گوشی پرخرج علیرغم امکانات مناسب به علت عمر باتری پایین، طراحی نامتعارف، ضعف برخی نرم افزارها و استفاده از سیستم عامل خاص فایر او اس که چندان شناخته شده نبود مورد توجه قرار نگرفت. آمازون بعد از سه ماه شکست خود را پذیرفت و به علت سرمایه گذاری به منظور تولید این گوشی ۱۷۰ میلیون دلار ضرر کرد.

*در میان گوشی های تولیدی سامسونگ گالکسی نوت ۷ یکی از بدنام ترین محصولات است. این گوشی ظاهری زیبا و امکاناتی مناسب داشت، اما انفجار دهها مدل از این گوشی به علت ضعف باتری طراحی شده و داغ کردن شدید باعث شد تا تولید گالکسی نوت ۷ به تجربه ای تلخ برای سامسونگ مبدل شود.

انتهای متن/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود