Web Analytics Made Easy - Statcounter

از مدت ها قبل پرونده هایی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با عناوین مجرمانه کلاهبرداری مورد رسیدگی قرار می گیرد که فردی در پوشش پخش مستقیم از رادیو جوان، با تلفن های اعتباری با شهروندان تماس می گیرد و با بیان این که شما برنده کمک هزینه سفر به عتبات عالیات شده اید! آفتاب‌‌نیوز : او چنین وانمود می کند که برنامه مذکور در حال پخش مستقیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرد به اصطلاح مجری برنامه ، درحالی که با خوشحالی کم نظیری از حضور افراد سرشناس در برنامه سخن می گوید، سعی می کند طعمه خود را تحت تاثیر این شادی قرار دهد و او را پای دستگاه خود پرداز بکشاند.
طبق محتویات این پرونده ها و بنا به اظهارات شاکیان، مجری برنامه با بیان این که اتاق فرمان مراقب باشید تلفن قطع نشود به طعمه خود می گوید: در حالی که همچنان صحبت های شما به صورت مستقیم پخش می شود پای نزدیک ترین دستگاه عابر بانک بروید تا هدیه مذکور به حساب بانکی شما به صورت نقدی و مستقیم واریز شود!! آن ها طوری طعمه ها را در تنگنای برنامه پخش مستقیم قرار می دهند که هیچ کس جرئت نکند از موضوع شک و تردید یا کلاهبرداری سخن بگوید. گزارش خراسان حاکی است: تبهکاران کلاهبردار با این شگرد جدید (درحالی که کشاندن مردم پای دستگاه های عابر بانک نخ نما شده است) مردم را فریب می دهند و کنار دستگاه های خودپرداز می کشانند. شاکیان می گویند وقتی کارت عابر بانک را داخل دستگاه می گذاشتیم، مجری به اصطلاح برنامه رادیو جوان با سخنان فریبنده ذهن و افکار ما را طوری درگیر می کرد که فقط شماره هایی را که پشت تلفن می خواند به دستگاه وارد می کردیم و در لحظه ای که پیامک برداشت از حساب بانکی به گوشی تلفن ما ارسال می شد از شدت خوشحالی تصور می کردیم پول به حسابمان واریز شده است اما وقتی در جریان موضوع قرار می گرفتیم که همه موجودی حسابمان به یغما رفته بود و دیگر آن شماره تلفن پاسخ گو نبود!
یکی از شاکیان کلاهبرداری در پوشش پخش مستقیم از رادیو جوان که میلیون ها تومان سرمایه اش را از دست داده و پرونده اش در شعبه 407 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد رسیدگی می شود، در این باره گفت: آن روز وقتی فهمیدم که حساب بانکی ام خالی شده است با همان شماره تلفن دوباره تماس گرفتم ولی فردی از آن سوی خط با تعجب گفت: اگر این طور است نگران نباشید حتما اشتباه شده و این مبلغ به حساب شما باز می گردد!! با این وجود دیگر هیچ گاه نتوانستم با آن شماره تلفن تماس بگیرم...
شاکی دیگر پرونده کلاهبرداری نیز گفت: حواسم جمع بود، وقتی با من تماس گرفتند که شما برنده کمک هزینه عتبات عالیات شده اید با خودم گفتم پای دستگاه می روم و اگر از من رمز دوم خواستند یا گفتند که کلید انگلیسی را انتخاب کنید، می فهمم که کلاهبرداری است و به فرمان های آن ها عمل نمی کنم اما وقتی با صحبت های به اصطلاح مجری برنامه پای دستگاه عابر بانک رفتم دیگر گیج شده بودم و چیزی نفهمیدم، همین که کارت را داخل دستگاه گذاشتم انگار قبلا اطلاعات بانکی مرا هک کرده بودند چرا که همه پول هایم از حساب خارج شد...!
بنابه گزارش خراسان، با افزایش پرونده های کلاهبرداری در پوشش رادیوجوان و به دستور قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) پرونده های مذکور به شعبه 407 مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد ارسال شد و توسط بازپرس جعفری مورد رسیدگی دقیق قرار گرفت. بررسی های اولیه قضایی حاکی از آن است که سرنخ کلاهبرداری‌های مذکور به استان البرز بازمی گردد وافرادی با چرب زبانی اقدام به فریب شهروندان می‌کنند. بازپرس جعفری در این باره به شهروندان توصیه کرد: هیچ گاه در صدا و سیما، برندگان را پای دستگاه خودپرداز نمی کشانند و در صورتی که فرد یا افرادی با هر بهانه ای خواستند پای دستگاه عابر بانک بروید مطمئن باشید که ماجرا کلاهبرداری و دستبرد به حساب بانکی است!
بازپرس شعبه 407 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به پرونده کلاهبرداری از یک کارمند شهرداری نیز افزود: وقتی یکی از کارمندان شهرداری با همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفت و خلافکاران به حساب بانکی او دستبرد زدند، این کارمند متاسفانه پیگیر ماجرا نشد و شماره حساب بانکی خود راتغییر نداد به همین دلیل نیز مجرمان و کلاهبرداران بعد از واریز حقوق ماهیانه، بار دیگر به حساب بانکی او دستبرد زدند! وی اضافه کرد: به همین دلیل شهروندان موضوع کلاهبرداری با شیوه و شگردهای جدید را جدی بگیرند و از رفتن پای دستگاه های عابر بانک خودداری کنند. معاون دادستان مرکز خراسان رضوی نیز با اشاره به افزایش پرونده های کلاهبرداری با شگرد پخش مستقیم از رادیو جوان به خراسان گفت: در بررسی های قضایی که به صورت ویژه دنبال می شود و همچنین استعلام از مراکز ذی صلاح مشخص شد که هیچ کدام از کلاهبرداران تماس گیرنده در استان های خراسان نیستند و سرنخ همه این پرونده ها به کرج کشیده شده است. قاضی سید جواد حسینی افزود: یکی از شاکیان پرونده کلاهبرداری مدعی است که فرد یا افرادی با نام وی خط تلفن گرفته وبا این خط اقدام به کلاهبرداری کرده اند بنابراین شهروندان در صورتی که مدارک واسناد ثبتی و سجلی را مفقود می کنند بلافاصله باید موضوع را به مراکز قانونی اطلاع دهند تا جلوی هرگونه سوء استفاده گرفته شود. این مقام قضایی تصریح کرد: تحقیقات در این پرونده ها بیانگر آن است که کلاهبرداران حرفه ای تاکنون میلیون ها تومان از حساب بانکی شهروندان را با همین شیوه به یغما برده اند بنابراین مردم باید مواظب باشند و به هر تماسی که بیهوده و بی دلیل اعلام می شود برنده شده‌اید!پاسخ ندهند.
قاضی حسینی همچنین با تاکید بر این که تاکنون عوامل و مدیران رادیوجوان شکایتی را علیه کلاهبرداران در دادسرای مشهد مطرح نکرده اند، خاطرنشان کرد: برنامه ها و قرعه کشی های تلویزیونی نیز باید به گونه ای برگزار شود که شهروندان در تنگناهای اخلاقی تماس از رادیو و تلویزیون قرار نگیرند و تماس با برندگان را به بعد از جلب اطمینان شهروندان موکول کنند. سرپرست مجتمع قضایی شهید بهشتی در پایان از صدا و سیما خواست حتما در این گونه پرونده ها شکایت خود را به دستگاه قضایی اعلام کنند و برای اعاده حیثیت برنامه های خود بکوشند.
منبع: روزنامه خراسان 

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در گفتگوی ویژه خبری تلویزیون درباره قرارداد شهرداری تهران با چین در حوزه واردات واگن و اتوبوس برای حمل و نقل عمومی تهران توضیحاتی داد که مهمترین بخش های آن را در زیر می ‌خوانید:

* ۶۶ درصد رفت و آمد تهران با حمل و نقل شخصی است و ما در زیر ساخت دچار عقب افتادگی تاریخی هستیم. ما در داخل هر ظرفیتی بود دنبال کردیم و ۳ هزار اتوبوس داخلی قرارداد بستیم از ۱۱ هزار دستگاهی که تهران نیاز داشتیم. ما ۱۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۶۰ دستگاه آن کار می کرد الان ۲۱۰۰ اتوبوس فعال داریم که در چند روز آینده به ۲۴۰۰ دستگاه می رسد.

* ۷۲ هزار تاکسی در تهران داشتیم که فرسوده بود یا ۶ هزار ون داشتیم که برای ۱۵ سال پیش بود. در مترو نیز یک عقب افتادگی جدی داریم لذا موضوع توسعه زیرساختهای شهر از جمله مترو بود.

* ما قراردادی که در دوره قبل راکد مانده بود را زنده کردیم و خرید واگن را آغاز کردیم. در سفرمان به چین با شرکت مربوطه قرارداد را از ۲۴ ماه به ۱۲ ماه تبدیل کردیم که ۱۲ ماه به نفع ما شد. همچنین تکنولوژی بوژی که در ایران نبود را که ۸۸ میلیون دلار خریداری کرده بودند را با ۷ و نیم میلیون یورو به ما دادند و مکلف شدند که توسعه واگن سازی ما را دنبال کنند. با این قرارداد ۲۵ میلیون یورو به صرف ایران عمل کردیم.

* ۷۹۱ واگن قرارداد بستیم و نمونه آن در خرداد ماه در چین تحویل خواهد شد و اواخر سال باید قطار تحویل ایران شود. مردم بدانید اتفاق بزرگی در کشور می افتد و در شهرداری و دولت خدمات بزرگی رخ خواهد داد.

* ۱۱۳ واگن داخلی هم قرارداد بستیم که اولین رام آن در حال تست است و افتخار ماست که داخلی سازی کردیم و ۲۸۰ واگن نیز مجدد قرار داد بستیم که مجموعا ۱۱۸۴ واگن می شود. در کنار افتتاح ایستگاه های بیشتر واگن نیز وارد می شود که مردم معطل نشوند.

* خطوط جدید به غیر از ۷ خط قدیمی فعال هستند و خط ۸ و ۹ و ۰ و ۱۱ در حال ساخت هستند.

* چین دو ویژگی دارد که منبع مالی و تکنولوژی خوبی است و ما می خواستیم از این دو مورد استفاده کنیم. در حوزه حمل و نقل دیدیم که قیمت ها ارزان تر و کیفیت بالاتر است. شما جای ما باشید چه می کنید؟ ما به چین گفتیم که باید با شهرداری تهران شریک شوید و در واردات و تکنولوژی و شراکت با شهرداری تهران همکاری کنید و گفتیم که باید با ما شریک شوید که قبول کرد. در کنار اینکه ۳ هزار اتوبوس از داخل خریدیم که گفتند تحویل آن تا ۳ سال طول می کشد.

* ما ۵۰۰ دستگاه اتوبوس با ۲۷۳ هزار یورو قرارداد بستیم و پیش پرداخت دادیم که ۱۰۰ دستگاه امسال و ۴۰۰ دستگاه سال آینده به ما می‌دهند. ۲ هزار دستگاه دیزل هم داخل خریداری کرده بودم که عمده هزینه را پرداخت کردیم که آنها هم در حال تحویل هستند. ۵۰۰ دستگاه برقی داخل نیز ۱۰۰ دستگاه آن امسال و ۴۰۰ دستگاه سال آینده می آید.

* وقتی ما آنجا رفتیم دیدیم قیمت‌ها بسیار متفاوت است، آمدیم گفتیم ما داخل هرچه تعهد کردیم می خریم اما اعلام کردیم با قیمت قبلی نمی خریم و باید با قیمت به روز به ما تحویل دهند. پذیرفتند که با قیمت پایین تر به ما اتوبوس بدهند. ما نمی توانستیم نیاز مردم کشور را گروگان بگیریم و بگوییم حتما باید از داخل تهیه کنیم.

* ما خودروهایی را از خارج خریدیم که کیفیت عالی داشته باشند. نکته مهم دیگر این بود که اتوبوس های داخلی ما نیز ۴۴ هزار یورو زیر قیمت تهیه شد. در همان رفتن و آمدن ما در ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، از ۳۱۶ هزار یورو، قیمت را به ۲۷۳ هزار یورو کاهش دادیم و این سود را برای شهرداری تهران و مردم تهران نگه داشتیم.

* در خرید خارجی، گام اول ما کسب رضایت آنها برای تامین مالی بود. آنها پذیرفتند که برای ما یوزانس سه ساله با قیمت بسیار خوب انجام دهند. اولین بار بود که چینی ها با ایرانی تفاهم یوزانس می کردند. یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی کردند.چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت‌ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم.

* بانک شهر بانک عامل ما در این قرارداد بود. بعد از این گروه چینی به ایران آمد. به آنها گفتیم قیمت بیاورند. بر اساس قیمت آنها، میزان یوزانس به یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو افزایش یافت. پس از آن تیم کارشناسی برای بررسی و انتخاب بهترین خودروها به چین رفت. پس از آن ما بر اساس نتایج مطالعات تیم کارشناسی به چین رفتیم، آنجا کارخانه های مختلف محصولات خود را آوردند، وارد رقابت شدند و در این رقابت بهترین محصولات با بهترین قیمتها انتخاب شد.

* شرکت ساختمانی که عنوان شده تامین کننده مالی ماست و یوزانس ۳ ساله برای ما می گیرند که همه آن برای مردم ما شیرینی است. آنها ۲۵۰۰ اتوبوس و ۱۰ هزار ون باید تا پایان سال به ما تحویل دهند. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد.

* ما قرارداد را به آقای چمران، به آقای تشکری و خانم سلیمانی در شورای شهر تهران تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

* قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی‌خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

*عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، این کارها بر ضد امنیت کشور است و می خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی توانند. این را به مردم نوید می دهیم.

کد خبر 848550 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران ایران و چین شهردار

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • جای خالی آقای حرف حساب