Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@09:54:47 GMT

خرید کالای داخلی؛حامی کارگر ایرانی است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۳۳۷۶

خرید کالای داخلی؛حامی کارگر ایرانی است

فرمانده بسیج کارگری استان کرمان گفت:کارگران ایرانی جهادگران عرصه تولید هستند لذا اکنون این تثبیت کنند گان خط مقدم نیازمند حمایت بیشتری در خرید و استفاده از حاصل دسترنجشان دارند تا بتوانند در مقابل تحریم ها و عناد ورزی های دشمنان کشور بیاستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حسین باقری فرمانده بسیج کارگری استان کرمان در گفتگو با راه آرمان   ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر گفت : کارگران ایرانی،جهادگران عرصه تولید هستند لذا اکنون این تثبیت کنند گان خط مقدم نیازمند حمایت بیشتری در خرید و استفاده از حاصل دسترنجشان دارند؛ تا بتوانند در مقابل تحریم ها و عناد ورزی های دشمنان این مرزو بوم خط اقتصادی کشور را محکم و قاطعانه حفظ نمایند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری در ادامه افزود : رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به شعار زیبای «حمایت از کالای ایرانی» مزین نمودند لذا در خصوص اهمیت نام گذاری این شعار از سوی ایشان باید به نیات خصمانه دشمنان ایران اسلامی پی برد زیرا رهبر فرزانه ایران نزدیک به ۱۳ سال است نکات کلیدی را در تبیین شعاری های اقتصادی می گنجانند و مرحله به مرحله این خط اقتصادی ویژه را جلو می برند .

وی ابراز کرد: تبیین شعاری ها اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده خطر جدی است که کشور ایران و نظام جمهوری اسلامی را تهدید می کند ، امروز عرصه  تولید ملی ، عرصه جنگ ،جهاد و جبهه است لذا همه باید خود را صاحب تکلیف و وظیفه بدانند که اگر این امر محقق شود و سبب توجه همه جانبه به تولید ملی گردد نه تنها اقتصاد ایران دوران شکوفایی خود را اغاز خواهد کرد بلکه الگویی در عرصه اقتصاد مقاومتی برای دیگر کشور ها خواهد شد و نشان می دهد که توجه به داخل می تواند وابستگی های بی پایه و اساس را به دول غربی و اروپایی قطع نماید .

فرمانده بسیج کارگری استان کرمان گفت: اگر وابستگی های اقتصادی قطع شوند اقتصاد ایران خودکفا خواهد شد و ابزار فشار و تهدید کشورهای مستکبر از سر ملت شریف ایران برداشته خواهد شد و تهدید ، ارعاب  و تحریم های اقتصادی ، هسته ایی ، بانکی و … اثری در اقصاد و معیشت مردم نخواهد داشت.

وی در خصوص چگونگی حمایت از کالای ایرانی گفت : در این عرصه اقشار مختلفی نقش دارند و مهمترین مسئولیت نیز بر دوش مردم است ، رهبر فرزانه ایران نیز بیان کردند که شعارهای گذشته متوجه مسئولان بود اما حمایت از کالای ایرانی متوجه مردم است زیرا انان با خرید کالای ایرانی هم تولیدات را افزایش می دهند و هم در تعیین کیفیت این  نوع کالاها نقش اساسی دارند.

این مقام مسئول ادامه داد : برای تحقق شعار سال باید یک جنبش اجتماعی و مردمی حمایت  و خرید از کالای ایرانی  صورت بگیرد زیرا با هر خرید از تولیدات داخلی  ، شاهد افزایش اشتغال ، کاهش اسیب های اجتماعی و تشکیل خانواده خواهیم بود ، لذا باید نسبت به خرید کالای داخلی تعصب و غیرت ایرانی داشت ، لذا باید فارغ از هر حزب و جناح سیاسی به دنبال سر بلندی نام ایران اسلامی باشیم .

باقری اذعان کرد : برای رشد کیفیت کالای ایرانی نیازمند کارگران متعهد و مسئولیت پذیرنیز هستیم تا به دنبال رشد بهره وری در واحد های تولیدی باشند نه صرف کار کردن در یک شیفت و اخر ماه دریافت حقوق ، بلکه باید به دنبال طرح های نخبگانی در بالا بردن کیفیت کار و محصول خود باشند.

فرمانده بسیج کارگری استان کرمان اظهار کرد:کارگران شریف ما در سال حمایت از کالای ایرانی که در واقع حاصل دسترنج کارگر ایرانی نام گذاری شده است باید تلاشی مضاعف در جهت رشد کیفیت انجام دهند لذا پیامبرعظیم الشان اسلام می فرمایند ؛ هرکس کاری که بر عهده او گذاشته شده است به نحو احسنت انجام دهد مشمول رحمت الهی خواهد شد.

وی به منویات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت : بالابردن کیفیت تولید توسط کارگران موجبات بارش برکات الهی هم برای کارگر و هم برای مردم جامعه خواهد بود لذا اکثریت مردم زمانی هزینه های دوره گذار  مصرف تولیدات داخلی را می پردازند که بدانند این هزینه ها تداوم نخواهند داشت و تولید کنند گانی از این حمایت ها منتفع می شوند که محصول با کیفیت و قابل رقابت ارائه دهند .

باقری ادامه داد : کارگران ایرانی کسانی هستند که در زمان های مختلف از تمام اتفاقات و بحران ها با بصیرت و باغیرت سر بلند بیرون امدند و هرگز در مقابل نظام ایستادگی نکرده و حامی همیشگی این انقلاب بوده اند ، کارگرانی که در طول ۸ سال دفاع مقدس با منطق اگر دشمن به ایران تسلط یابد نه تنها نان بلکه هیچ چیز نخواهیم داشت به جبهه های جنگ رفتند و این کشور را سر پا نگه داشتند ، اکنون درگیر نبرد اقتصادی هستند و دشمن قصد دارد که این سنگرهای دفاعی مهم در جامعه تولید را غصب کند .

فرمانده بسیج کارگری استان کرمان  ابراز کرد:کارگران امروز همان کارگران رزمنده دفاع مقدس هستند که نگذاشتند دشمن تا بن دندان مسلح بر مرزهای آبی و خاکی ایران غلبه کنند و اکنون  در جبهه های تولید خط نگه داران این انقلاب در عرصه اقتصادی هستند و با روحیه جهادی و انجام کار خود به بهترین نحو و ساخت محصولاتی با کیفیت اجازه نخواهند داد که دشمن بر آنان مسلط گردد و رکود را بر جامعه تولیدی ایران حاکم کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد : هفته کار و کارگر و بسیج کارگری بهترین زمان برای قدر دانی از کارگرانی است که با دست های پینه بسته و مجاهدانه به دنبال بزرگ ساختن نام کالای ایرانی در جهان هستند ، لذا کارخانجات در سراسر کشور این هفته را اجر نهاده و برای قدر دانی از کارگران خود برنامه های مفرح و بسیار خوبی را تدارک دیده اند.

تهیه و تنظیم : طهماسبی

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟

سید روح اله لطیفی، همزمان با دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، لطیفی افزود: ایران می‌تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فنّاوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایه‌گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راه‌سازی و پروژه‌های عمرانی، اورهال کردن پالایشگاه‌ها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت‌ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشور‌های آفریقایی حضور پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم بودند.

لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشور‌های الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم.
وی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف‌پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب‌بازی از دیگر کالا‌های صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

لطیفی در خصوص واردات از قاره آفریقا، توضیح داد: در سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشور‌های قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتاً روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابه‌جایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت‌ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود