Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی پزشک سنندجی همراه با همسرش در یک اقدام زیبا با برپا کردن کتابخانه ای زیبا در دل مطبش ، غذای روح بیمارانش را مهیا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، توجه به کتاب و کتابخوانی در هر حوزه ای توجه هر کسی را در هر بحث فرهنگی به خود جلب می کند، خصوصاً وقتی می خواهیم وارد مطب یک پزشکی بشویم که در سالن انتظار آن شاهد کتاب هایی برای مطالعه، صرف چای و بیسکویت و همچنین کتاب داستان هایی برای بچه ها در آن وجود دارد، بله دکتر شکوه بزرگی بانوی متخصصی که در آزماشگاه راژه ی سنندج به این موضوع پرداخته است و آن را یک حرکت فرهنگی در جهت توسعه ی شهر سنندج می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


در سالن، اسباب‌بازی‌های فکری و وسایل نقاشی و میز و صندلی مناسب برای کودکان وجود دارد. اتاق نمونه‌گیری کودکان مجزاست و تمام وسایل و تزئینات آن به زیباترین شکل کنار هم آمده‌اند، به نحوی که کودکان احساس آرامش می‌کنند.

 

 


در سالن انتظار، نوعی فعالیت روان‌شناسی تمرکزافزا پیش‌بینی شده است تا همه (بزرگ‌سالان و کودکان) با رنگ‌آمیزی طرح‌های ویژه افزایش تمرکز، هم به تمرکز برسند و هم جایزه بگیرند. آزمایشگاه راژه (خدمت) در سنندج، هم فاکتورهای جسم را می‌سنجد و هم روح مراجعان را در محک آرامش و زیبایی قرار می‌دهد. اینجا حتی پذیرایی نیز ایرانی و متفاوت است و مزه و رنگ شربت آن به دل می‌چسبد.

 


شکوه بزرگی در سال 1351 در یک خانواده فرهنگی در شهر سنندج چشم به دنیا گشود.  او پزشک متخصص پاتولوژی «آسیب شناسی آزمایشگاه» است که از سال 77 به عنوان پزشک عمومی فعالیت خود را شروع کرده و از سال 89 نیز به عنوان متخصص آسیب شناسی آزمایشگاه در شهر سنندج فعالیت می کند.

 

 

 

وی می گوید: «از کودکی لحظات تنهایی‌ام را با کتاب همدم بودم و به بهانه های مختلف کتاب را در دست می گرفتم و بخشی از آن را می خواندم. علاقه‌ای خاص به مطالعه داشته و دارم. این احساس همیشه با من بود تا اینکه در محل کارم، حس کردم جای این یار قدیمی خالی است و چه خوب است که بیماران در وقت انتظار بتوانند چندصفحه‌ای کتاب‌ بخوانند. همیشه فضای کار مطب و بیمارستان سرشار از استرس و نگرانی است. با این کار سعی کردم برای ایجاد فضایی متفاوت از کتاب و موسیقی استفاده کنم که خوشبختانه با استقبال خوب مردم و همشهریان  همراه بود.»

 

 

 

مسئول آزمایشگاه راژه با اشاره به نقش مهم کتاب در سلامت جامعه، بیان کرد: با توجه به اهمیت این مسئله و همچنین علاقمندی به حوزه های فرهنگی و هنری اقدام به راه اندازی کتابخانه در آزمایشگاه کرده ایم.

 

 

شکوه بزرگی تصریح کرد: به همین منظور در ابتدای فضاسازی و دکوراسیون ساخت آزمایشگاه، بخش ویژه کتابخانه و نشریات لحاظ شد و همین امر سبب شده است که آزمایشگاه راژه بیشتر به عنوان یک مکان فرهنگی مود توجه قرار گیرد.

 

 

وی ادامه داد: بخش ویژه نقاشی و رنگ آمیزی برای کودکان و همچنین بزرگسالان با توجه به اهمیت آن در کاهش استرس و سلامت روانی نیز در آزمایشگاه راژه ایجاد شده، که از سوی مراجعان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

 

 

مسئول آزمایشگاه راژه اظهار داشت: در حال حاضر بالغ بر 500 جلد کتاب با موضوعات و مضامین مختلف در کتابخانه آزمایشگاه موجود است که البته بخشی نیز کتاب‌های اهدایی است که از سوی چهره‌های فرهنگی و هنری اهدا می‌شود که در کنار این موارد ما در راستای اهمیت دادن به فرهنگ بومی و محلی کتاب‌های کُردی را در قفسه‌ها قرار دادیم و در کنار کتاب‌ها سعی می‌کنیم، چهره‌ها و شخصیت‌های هنری را معرفی کنیم و در کنار آثار آن‌ها بیوگرافی قرار می‌گیرد و سعی می‌کنیم از همه هنرمندان و چهره‌هایی را که تاکنون ناشناخته مانده‌اند به جامعه معرفی کنیم.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد

نمایشگاه صنایع‌دستی به مناسبت گدامیداشت هفته فرهنگی سنه (سنندج) امروز در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران به مناسبت هفته فرهنگی سنه (سنندج) به همت شهرداری و با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری ژیوه‌ر در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد.

سه‌رکوت نجفی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج در حاشیه برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران یکی از برنامه‌های شاخص شهرداری سنندج در راستای گرامیداشت هفته فرهنگی سنه است که از امروز کار خود را در عمارت خسروآباد سنندج آغاز کرده و به مدت یک هفته بازدید از آن برای عموم آزاد است.

وی افزود: در این نمایشگاه آثاری از صنایع‌دستی، حاصل ذوق و هنر زنان و مردان توانمند استان در قالب ۳۲ غرفه به نمایش درآمده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه آثار مختلفی در رشته‌های نازک‌کاری، مُنبت، معرق چوب، خراطی، چرم، زیورآلات و غیره به معرض نمایش عموم درآمده است و در کنار آن غذاهای محلی نیز عرضه می‌شود.

نجفی حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی را از اهداف اصلی برپایی این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: امیدواریم برپایی این نمایشگاه بستری برای معرفی هرچه بیشتر توانایی و ظرفیت‌های هنرمندان سنندجی در حوزه صنایع دستی باشد.

وی اضافه کرد: این نمایشگاه از امروز تا سیزدهم اردیبهشت از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۲۰:۰۰ پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

کد خبر 748395

دیگر خبرها

  • اقدام به موقع واحد پلیس برای نجات جان شهروندان
  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • اقدام خیرخواهانه کریستوفر کنت برای کودکان سرطانی (فیلم)
  • اقدام خیرخواهانه این دروازه‌بان برای کودکان سرطانی | ویدئو
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • اقدام کریستوفر کنت برای کودکان اهوازی