Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- «محمدرضا پهلوان» رییس اسبق فدراسیون فوتبال ایران، گفت: دلیل افزایش پرونده های شکایت علیه فوتبال ایران در فیفا و تمامی مشکلات ناشی از آن، خانه نشینی افراد متخصص و دلسوز این رشته ورزشی است.

پهلوان روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا در خصوص ضعف باشگاه های ایران در انعقاد قرارداد با بازیکنان خارجی و افزایش پرونده های شکایت علیه باشگاه های کشورمان در دادگاه عالی ورزش، گفت: طبق قوانین باشگاه داری مدیران موظف به استفاده از مشاوران حقوقی تحصیلکرده در کنار خود هستند تا تمامی قراردادها با مشورت آنها منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در اکثر باشگاه های ایران شرایط کاملا متفاوت و کسانی این قراردادها را منعقد می کنند که پیشینه و تخصصی در این کار ندارند و حتی پس از بروز این اشتباهات و آسیب هایی که به اعتبار فوتبال ایران وارد می کنند، به هیچ ارگانی پاسخگو نیستند.
رییس اسبق فدراسیون فوتبال، گفت: شاید ساده ترین راه حل برای کاهش این مشکل، استفاده از الگوهای خارجی است که متاسفانه این اتفاق هم در فوتبال ما رخ نمی دهد. شاید امروز بیشترین زمان کار مدیران باشگاه های ایرانی در حل و فصل پرونده های بین المللی تلف می شود در حالی که می توان با تنظیم قرارداد اصولی جلو این همه اتلاف وقت را گرفت.
وی تاکید کرد: یکی از نکات قابل توجه در این قراردادها وعده های بسیار عجیبی است که بدون کار کارشناسانه مکتوب می شود و این اتفاق به خاطر حرف شنوی از افرادی است که یا تخصص لازم را ندارند و یا به دنبال منافع شخصی خود هستند.
پهلوان با اشاره به دلایل بروز چنین اتفاقاتی، اظهار کرد: زمانی که افراد متخصص فوتبال همه خانه نشین شده اند و افرادی جای آنها فعالیت می کنند که دلشان به حال این رشته نمی سوزد، باید هم شاهد افزایش پرونده های باشگاه های ایرانی در فیفا باشیم. متاسفم که بگویم امروز به اندازه کل فوتبال دنیا در فیفا پرونده شکایت داریم و هیچ یک از افرادی که در این پرونده ها خطا کرده اند تا امروز مورد بازخواست قرار نگرفته اند.
رییس اسبق فدراسیون فوتبال، گفت: رای تمام پرونده هایی که در فیفا داریم به ضرر ماست، اما امیدوارم از این پس دیگر مدیران باشگاه ها اجازه بروز چنین مشکلاتی را ندهند.
پهلوان در ادامه این گفت وگو در خصوص شایعه کاهش تیم های لیگ برتر در صورت نداشتن امکانات، گفت: این اتفاق به بهبود شرایط لیگ کمک زیادی خواهد کرد و اگر می خواهیم لیگی حرفه ای داشته باشیم تنها راه حلش همین است.
وی افزود: در دوران حضور خود در فدراسیون فوتبال همیشه به دنبال حضور تیم هایی در لیگ برتر بودم که حداقل امکانات از جمله زمین تمرین داشته باشند، اما امروز شاهد این هستیم که حتی پنج باشگاه ما هم امکانات اولیه را ندارند.
رییس اسبق فدراسیون فوتبال، گفت: زمانی که فدراسیون فوتبال اطلاعات صحیحی به کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا نمی دهد، چگونه انتظار داریم باشگاه ها قوانین را به صورت اصولی رعایت کنند.
وی افزود: در این چند سال نتایج تصمیم های غلط خود را مشاهده کردیم که بارزترین آنها انتقال باشگاه ها به شهرهای دیگر بود و با این کار ریشه دارترین تیم های ایران را به نابودی کشاندیم.
پهوان تاکید کرد: لیگ ایران هنوز حرفه ای نشده است و ما تنها نام حرفه ای را با خود یدک می کشیم.
ورزشی **9118**1368

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش فوتبال ليگ حرفه اي پهلوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پرونده مهسا امینی

روزنامه «هم‌میهن» در گفتگو با کارشناسان اصل برگزاری دادگاه‌ها به‌صورت عمومی را بررسی کرده است، بخشی از این گزارش درباره‌ی دادگاه علنی و پروند مهسا امینی را در اینجا می‌خوانید.

 دادگاه‌های علنی یا غیرعلنی؟ این موضوعی است که در سال‌های اخیر و به‌صورت ویژه در یک‌سال‌ونیم گذشته بسیار موردتوجه قرار گرفته و بار‌ها بر علنی‌بودن دادگاه‌ها به‌ویژه در پرونده‌های سیاسی و امنیتی تاکید شده است. موضوعی که موردتوجه رئیس قوه‌قضائیه هم قرار گرفته است.

حقوقدان‌ها تاکید می‌کنند براساس قوانین، اصل بر برگزاری دادگاه‌ها به‌صورت علنی است و شرایط برگزاری دادگاه‌های غیرعلنی را قانون مشخص کرده. آنها می‌گویند اظهارات رئیس قوه‌قضائیه تنها تاکید بر قوانین موجود است و باید به مرحله اجرا و عمل برسد.

صالح نیکبخت، وکیل دادگستری هم بر این موضوع تاکید می‌کند که مطابق با قانون اساسی و قوانین عادی کشور، اصل بر برگزاری دادگاه‌ها به‌صورت علنی است. او با اشاره به استثنائات این اصل می‌گوید: «مشکل اساسی این است که در مواردی که علنی‌بودن دادگاه ایرادی ندارد، دادگاه‌ها به‌صورت غیرعلنی برگزار می‌شود، به‌ویژه در دادگاه‌های انقلاب که معمولاً به پرونده‌های سیاسی یا به تعبیر مقامات، به پرونده‌های ضدامنیتی رسیدگی می‌کنند.

مثلاً در سال گذشته، دادگاه تعدادی از وکلای دادگستری به اتهام تبلیغ علیه نظام، به‌صورت غیرعلنی برگزار شد و در این دادگاه‌ها وکلای مذکور، محکوم و از برخی حقوق اجتماعی نیز محروم شدند؛ بنابراین اگر رئیس دستگاه قضایی قصد استفاده از اختیارات قانونی خود را دارد، می‌تواند شرایطی را فراهم کند که دادگاه‌ها موارد برگزاری غیرعلنی جلسات رسیدگی را مطابق با قانون آئین دادرسی کیفری محدود به مواردی کنند که در این قانون مورد تاکید قرار گرفته است.»

این حقوقدان بر این موضوع هم تاکید می‌کند که غیرعلنی‌بودن دادگاه‌ها برخلاف آنچه در نص قانون آمده تبدیل به یک رویه شده و تقریباً همه دادگاه‌ها به همین شیوه برگزار می‌شوند، مگر در مواردی که مقامات نظرشان بر علنی‌بودن دادگاه باشد: «تجربه نشان داده که تنها در برخی از جرائم سیاسی و حساس، دادگاه‌ها به‌صورت علنی برگزار شده اند و در این موارد هم غالباً افراد خاص و محدود موردنظر در دادگاه حضور داشته‌اند، یعنی برخی حاضران در دادگاه به‌صورت گزینشی انتخاب شده‌اند، این درحالی‌است که منظور از علنی‌بودن، حضور بدون مانع همه افراد در دادگاه و آگاهی آنها نسبت به جریان رسیدگی ازیک‌طرف و انتشار روند رسیدگی در دادگاه توسط رسانه‌هاست.»

او معتقد است، برگزاری دادگاه‌ها به‌صورت غیرعلنی (به‌جز در موارد ذکرشده در قانون) نه‌تن‌ها با قانون اساسی و قوانین عادی کشور مغایرت دارد، بلکه نتیجه آن برای نظام قضایی کشور هم خوب نیست: «واقعیت این است که محاکمه غیرعلنی افراد اعم از فعالان سیاسی، مدنی، وکلای دادگستری و افرادی که به‌دلیل فعالیت‌های حقوق بشری دستگیر می‌شوند، آثار بسیار منفی‌ای به‌دنبال دارد. مثلاً محکوم‌شدن برخی از افراد در محاکم غیرعلنی و محرومیت اجتماعی آنها در این محاکم، انعکاس بیرونی بسیار گسترده‌ای به‌دنبال داشته است، به‌همین‌دلیل هم برخی شعب دادگاه‌های تجدیدنظر، این موضوع را موردتوجه قرار داده و در اغلب موارد، آراء مذکور را اصلاح کرده‌اند؛ بنابراین باید از اجرایی‌شدن نظر ریاست قوه‌قضائیه استقبال شود. اما عملی‌نشدن این اظهارات به‌منزله شعاری‌بودن آنهاست که می‌تواند تاثیری منفی بر افکار عمومی بر جای گذارد.»

نیکبخت درباره تاثیر تصویب قانون جرم سیاسی و برگزاری علنی دادگاه فعالان سیاسی، تاکید می‌کند که قانون ما در حوزه جرم سیاسی ناقص است: «به‌عنوان مثال در این قانون، مواردی مانند افتراء یا نشراکاذیب، جرم سیاسی تلقی شده درحالی‌که عنوان اتهامی تبلیغ علیه نظام، در این قانون به‌عنوان جرم غیرسیاسی درنظر گرفته نشده و در این قانون نیامده است. توجه به این موضوع ضروری است که تبلیغ علیه نظام همانطور که از نام آن پیداست به‌معنی تبلیغ علیه ساختار سیاسی و مبارزه با آن توسط افراد، اما بدون استفاده از خشونت است. این موضوع باعث شده، فعالیت افراد در حوزه سیاسی یا مدنی به‌عنوان جرم غیرسیاسی و امنیتی تلقی شده و با استفاده از این موضوع هم، دادگاه‌های مربوطه به‌صورت غیرعلنی برگزار شوند.»

او در پاسخ به این سوال که آیا دادگاه پرونده مهسا امینی و سایر معترضان سال ۱۴۰۱ بهتر نبود به‌صورت علنی برگزار شوند، می‌گوید: «در پرونده معترضان سال ۱۴۰۱، اقدام پیشنهاد رئیس قوه‌قضائیه برای عفو بازداشت‌شدگان، اقدامی بود که باعث شد بسیاری از افراد از زندان آزاد شوند، اما دادگاه افرادی که در جریان حوادث آن‌سال دستگیر و با اتهامات محاربه، افساد فی‌الارض و... مواجه شدند، به‌صورت غیرعلنی برگزار شد که انعکاس این موضوع، اثر عفو عمومی انجام‌شده را نزد افکار عمومی کمرنگ کرد. اما درباره پرونده مهسا امینی، حقیقت این است که پرونده در دادسرا مانده، تحقیقات مورد درخواست ما هنوز انجام نشده و تاکنون هیچ دادگاهی برای این پرونده تشکیل نشده که بخواهیم از علنی یا غیرعلنی‌بودن آن سخن بگوییم.»

tags # اخبار اجتماعی ، گشت ارشاد سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • (تصاویر) زورخانه پهلوان رستم
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • بازسازی صحنه جنایت در شب نشینی مستانه!
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • شیخ‌احمدی: داوری ژیمناستیک ایران به سطح بین‌المللی رسیده است
  • دیگر هیچ مسابقه‌ای رایگان نیست
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • جزییات جدید از پرونده مهسا امینی