Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@01:53:12 GMT

روزانه ۲۳۰ میلیارد متر مکعب برداشت گاز داریم

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۰۷۴۸

روزانه ۲۳۰ میلیارد متر مکعب برداشت گاز داریم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، چهارمین همایش تولید گاز پایدار برگزار شد. در این همایش «حمیدرضا عراقی» مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران، بی طرف معاون وزیر نفت در امور مهندسی و بهمن نیا رییس همایش حضور داشتند.

بی طرف در این جلسه گفت: صنعت گاز یک صنعت پیشرفته در کشور است. همه می دانیم چرخه عمر تاسیسات و سیستم های صنعتی به دو بخش ایجاد و پدیدآوری و بهره برداری تقسیم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اگر توجه درست و کاملی به صنعت گاز نداشته باشیم، زیان های فراوانی متوجه کشور خواهد شد.

بی طرف بیان کرد: برای استقرار واحدهای تولیدی باید براساس نقشه جامع آمایشی پیش رویم و نگاه کلان در بحث پدیدآوری داشته باشیم.

او ادامه داد: استفاده از مشاوران باتجربه یکی دیگر از مسائلی است که باید به آن توجه کنیم و در انتخاب، اکتشاف و جذب فناوری در تاسیسات مان اشرافیت کامل داشته باشیم تا بتوانیم درست عمل کنیم.

او با بیان اینکه در دنیا شاهد جهش در نظامات تامین نگهداری هستیم، افزود: ما در ناکارآمدی سیستم‌های خود کلافه و گرفتار عدم شفافیت و ناسالمی هستیم که باید برای حل آن قدم برداریم.

بی طرف اظهار کرد: باید برون سپاری را جدی بگیریم، در غیر این صورت شرایطمان سخت تر می‌شود.

او گفت: باید با کمک کردن، دعوت و تعامل با سرمایه گذاران خارجی ظرفیت ها را ایجاد کنیم و حتما نگاه ما باید ملی باشد و از نخبگان و کسانی که می توانند کار ارزشمند انجام دهند، استفاده کنیم.

در ادامه مراسم عراقی افزود: شرکت ملی گاز ماموریت های مهمی از قبیل مدیریت تامین گاز کشور، حضور فعال در فرصت های مناسب در تجارت جهانی و مدیریت تجدید ساختار صنعت ملی دارد.

معاون وزیر گفت: برداشت روزانه ما از گاز طبیعی ۲۳۰ میلیارد متر مکعب بوده که امیدواریم  تا ۳ سال آینده به ۲۹۰ متر مکعب افزایش یابد.

او تصریح کرد: ما در ۵۰ سال دوم فقط به دنبال تولید پایدار نیستیم بلکه در تلاش هستیم بر اساس ارزش افزوده تولید کنیم و محصولاتمان با کیفیت باشد و زمین و هوا را کمتر آلوده کند.

عراقی در پایان بیان کرد: باید نیروی انسانی فعال و عاشق به این حرفه و محیط زیست تربیت کنیم.

خبرنگار: طالب زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران زمین شرکت ملی گاز فناوری گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۰۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: حدود ۲۴۰۰ سازه آبخیزداری در خراسان جنوبی وجود دارد که سازه‌های آبخیزداری حدود ۹۰ میلیون متر مکعب سطح آبگیری دارد.

علیرضا نصرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وجود ۲۴۰۰ سازه آبخیزداری در سطح استان گفت: سازه‌های آبخیزداری حدود ۹۰ میلیون متر مکعب سطح آبگیری دارد که از  ۱۴۰۲ تاکنون با توجه به آخرین بارش‌های صورت گرفته ۲۵ میلیون متر مکعب آبگیری داشته است.

وی بیان کرد: با توجه به بارش‌های اردیبهشت حدود ۱۷ میلیون مترمکعب از ۲۵ میلیون متر مکعب مربوط به بارش‌هاش اخیر بوده است.

نصرآبادی افزود: سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی در بارندگی‌های چند روز اخیر حدود ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب را مهار کردند که از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: وجود این سازه‌ها باعث شد، حجم زیادی از سیلاب مدیریت و میزان خسارت‌های کاهش یابد.

وی با اشاره به پیامدهای تغییر اقلیم اظهار کرد: تغییر زمان بارندگی‌ها و نیز نوع آن که شکل رگباری به خود گرفته و همچنین خشکسالی‌ها که موجب از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش نفوذ پذیری خاک شده است. سیلابی شدن بارش ها را به دنبال دارد.

نصرآبادی تصریح کرد: طی این بارندگی ها دو بندسار که متعلق به این اداره کل نبوده، شکسته و خساراتی به بار آورده است لذا توصیه می‌شود قبل از ساخت بندسار با مراجعه به ادارات منابع طبیعی از مشاوره فنی رایگان همکاران این اداره کل برخوردار شون تا در زمان وقوع سیلاب متحمل خسارت نشوند. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: وجود سازه‌های آبخیزداری در کنار طرح های نهالکاری می‌تواند شرایط منطقه را برای کاهش پیامدهای خشکسالی و سیلاب بهینه کند.

وی بیان کرد: خشکسالی از نظر منابع زیرزمینی دچار مشکل بوده ولی از نظر مرتع امسال سال خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد