Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@14:39:21 GMT

بوشهر|کانون بیماری‌ در مراکز آبزی‌پروری کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۳۲۶۹

بوشهر|کانون بیماری‌ در مراکز آبزی‌پروری کاهش یافته است

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه استان بوشهر در تولید محصولات آبزی‌پروری دارای جایگاه ویژه‌ای است گفت: با انجام ۱۵ هزار مورد آزمایش از مراکز تکثیر و پرورش آبزیان کانون بروز بیماری‌های آبزی‌پروری کاهش یافته است. ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۹ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علیرضا رفیعی‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به اینکه این استان قطب تولید محصولات آبزیان از جمله ماهی و میگو است اظهار داشت: در این استان سال قبل افزون بر 32 هزار تن محصولات آبزیان از جمله میگو تولید شد که 28 هزار تن آن به کشورهای مختلف صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از عاری بودن محصولات دامی و آبزی استان از بیماری‌ها و آفات مختلف خبر داد و بیان کرد: بیماری‌های آبزیان در استان بوشهر کنترل و کاهش یافته است که این مهم با تلاش کارشناسان دامپزشکی و همکاری مسئولان و تولیدکنندگان محقق شده است.

رئیس سازمان دامپزشکی از کاهش بروز کانون بیماری‌های آبزیان در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد:  با انجام 15 هزار مورد آزمایش از مراکز تکثیر و پرورش آبزیان کانون بروز بیماری‌های آبزی‌ کاهش یافته است.

رفیعی‌پوربا بیان اینکه صنعت میگو در طول 10 ساله ضرردهنده بود خاطر نشان کرد: این صنعت در طول 10 سال نمی‌توانست خواسته‌های تولید کنندگان را تامین کند و ضرر دهنده بود که با حمایت سازمان دامپزشکی و حمایت مسئولان استان‌های ساحلی و میگوپرور موفقیت‌های حاصل شد.

وی استان بوشهر را خاستگاه تولید میگوی پرورشی دانست و افزود: سال گذشته کارشناسان دامپزشکی استان بوشهر بیش از 15 هزار مورد آزمایش و بازدید از مراکز تکثیر و پرورش آبزیان انجام دادند.

رئیس سازمان دامپزشکی از کاهش یک سومی بروز بیماری در مراکز تکثیر و پرورش میگوی استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: آزمایشات و بازدیدکارشناسان دامپزشکی سبب شد یک سوم مزارع پرورش میگو که سال‌ها قبل منجر به کانون بیماری‌ها می‌شد کاهش یابد.

رفیعی‌پور با بیان اینکه دو سوم کانون بیماری‌های مراکز پرورش میگو در سال 1395 و یک سوم دیگر در سال گذشته کاهش یافت گفت: این مهم منجر به تولید 32 هزار تن آبزی و صادرات 90 درصد آن شد.

وی با بیان اینکه موفقیت در صنعت آبزی‌پروری هم ایجاد اشتغال و هم سبب افزایش تجارت منطقه‌ای و رونق اقتصادی می‌کند خاطر نشان کرد: امید است با تجهیز استان‌های مرزی در حوزه سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی کمک‌های ویژه‌ای شود چرا که نقش مهم و تعیین کننده‌ای در تامین منافع ملی دارند.

انتهای پیام/ح

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است

ایسنا/لرستان مدیر کل دامپزشکی لرستان گفت: تاکنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در استان مشاهده نشده است.

مصطفی زبردست با اعلام این خبر گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام بوده که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می.کند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

وی افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی بوده اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیر مجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوبداران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سمپاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

وی در پایان گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری