Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام حمید رضا بندانی گفت: پرونده‌های وارده حقوقی در سال ۹۶، ۲ هزار و ۸۳۰ فقره پرونده افزایش داشته و پرونده‌های کیفری نیز ۱۰ هزارو ۱۰۲ فقره کاهش داشته که علت کاهش پرونده‌های کیفری خارج شدن پرونده‌های جرائم تعزیری (فاقد گواهینامه) از صلاحیت شورا‌های حل اختلاف بوده است.

معاون قضایی رئیس شورا‌های حل اختلاف استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان بیان کرد: پرونده‌های وارده حقوقی در سال ۹۶، ۲ هزار و ۸۳۰ فقره پرونده افزایش داشته و پرونده‌های کیفری نیز ۱۰ هزارو ۱۰۲ فقره کاهش داشته که علت کاهش پرونده‌های کیفری خارج شدن پرونده‌های جرائم تعزیری (فاقد گواهینامه) از صلاحیت شورا‌های حل اختلاف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: از مجموع پرونده‌های وارده به شورا‌های حل اختلاف استان در سال گذشته، ۲۵ هزار و ۴۶۲ فقره پرونده وارده حقوقی و ۴ هزار و ۵۳۸ فقره پرونده وارده کیفری بوده است.

رئیس شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع پرونده‌های وارده، ۱۵ هزار و ۹۹۸ فقره پرونده قابل صلح بوده که ۶ هزار و ۲۳۰ فقره پرونده در گذشته مصالحه شده است.

وی با اشاره به آمار مختومه کردن پرونده‌ها نیز گفت: سال گذشته قریب به ۲۸ هزار فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان مختومه شده است.

بندانی در ادامه به افزایش پرونده‌های وارده حقوقی اشاره کرد و افزود: پرونده‌های وارده حقوقی در سال ۹۶، ۲ هزار و ۸۳۰ فقره پرونده افزایش داشته و پرونده‌های کیفری نیز ۱۰ هزارو ۱۰۲ فقره کاهش داشته که علت کاهش پرونده‌های کیفری خارج شدن پرونده‌های جرائم تعزیری (فاقد گواهینامه) از صلاحیت شورا‌های حل اختلاف بوده است.

وی با اشاره به رسیدگی به پرونده‌های اختلافات طایفه‌ای در شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: نقش بزرگان، ریش سفیدان و معتمدان در رسیدگی به پرونده‌های اختلافات طایفه‌ای بر هیچ کس پوشیده نیست و این مهم کمک فراوانی به دستگاه قضایی کرده است.

رئیس شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان از برگزاری دوره‌های مصوب کمیسیون آموزش دادگستری در شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان خبر داد.

بندانی اظهار کرد: در سال گذشته دوره‌های آموزشی مصوب کمیسیون آموزش دادگستری استان، در تمامی حوزه‌های قضایی استان برگزار شد به گونه‌ای که در مجموع ۲ هزار و ۵۷۴ ساعت کلاس آموزشی در سطح استان برگزار شده که ۳۱ هزار ۱۶۴ نفر ساعت آموزش‌های لازم را کسب کرده اند.

رئیس شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان افزود: مجموع تعداد دوره‌های آموزشی ۲۸۳ تعداد دوره در سطح شعب استان بوده که کلا ۳ هزار و ۳۸۷ نفر در دوره‌های آموزشی شرکت کرده که از این تعداد هزار و ۱۷۰ نفر زن و ۲ هزار و ۲۱۷ مرد بوده اند.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس شوراهای حل اختلاف استان سیستان و بلوچستا پرونده های حقوقی در شوراهای حل اختلاف دادگستری استان سیستان و بلوجستان جرائم تعزیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات مؤثری اجرا شده که یکی از آنها خط کشی محورها است، افزود: در این راستا، در یکسال گذشته، خط کشی سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ امانی این اداره کل انجام شده که موجب صرفه جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی شده است.

وی تهیه و نصب ۷۰۰ متر مربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی را برای تأمین ایمنی عبور و مرور جاده‌ای اعلام کرد و گفت: تهیه ونصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک زن و سولار در استان از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان است.

کرد گفت: تهیه، نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان طی این بازه زمانی اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل در محورهای مواصلاتی استان از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ همکاران ما را مطلع کرده تا در اسرع وقت رفع شود.

کد خبر 6089672

دیگر خبرها

  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • آزمون استخدامی شورا‌های حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم