Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@12:28:26 GMT

آئین‌نامه جایزه بین‌المللی امام خمینی (ره) تصویب شد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۹۲۴۹

آئین‌نامه جایزه بین‌المللی امام خمینی (ره) تصویب شد

آئین‌نامه جایزه بین‌المللی امام خمینی (ره) در کمیته فرهنگ و تمدن اسلام شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر علی‌اکبر ولایتی تصویب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای جلسه 229 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی که روز گذشته به ریاست دکتر علی‌اکبر ولایتی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، گزارش طرح جامع واکاوی حیات طیبه علمای جهان اسلام ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح تحقیقاتی که مرحله اول آن به علمای شیعه دوازده امامی اختصاص دارد، مواردی مانند سبک زندگی علماء، مبارزات و فعالیت‌های سیاسی و خدمات فرهنگی و... علمای شیعه دوازده امامی مورد پژوهش قرار گرفته است. پس از ارائه این گزارش، دکتر ولایتی در سخنانی گفت: روش‌شناسی و تبیین جامع هدف از این تحقیق ضروری و لازم است. باید مواردی مانند زهد و ساده زیستی و... به‌عنوان اصلی‌ترین نقاط قوت علمای شیعه مورد توجه جدی قرار گیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: خدمات سیاسی و فرهنگی علمای شیعه مانند مبارزات ضد استعماری و استبدادی و نقش آنان در پیشرفت علوم باید مورد واکاوی دقیق قرار گیرد.

پس از سخنان دکتر ولایتی، اعضاء به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که توجه به کیفیت در کنار گستردگی کمی کار، هم‌افزایی و تعامل با سایر پژوهشگران این حوزه، گسترش کار به علمای سایر فرق اسلامی و توجه به اتحاد اسلامی در تدوین این طرح تحقیقاتی از مهمترین این نظرات و پیشنهادات بود.

دستور بعدی جلسه 229 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، بررسی آئین‌نامه "جایزه بین‌المللی امام خمینی (ره)" بود، که پس از ارائه مفاد این آئین‌نامه اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود از قبیل در نظر گرفتن ابعاد جامع شخصیت امام خمینی (ره)، دقت در تعیین اعضای شورای سیاست‌گذاری و توجه به ولایت فقیه به‌عنوان رکن اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) پرداختند. پس از بحث و بررسی اعضاء پیرامون آئین‌نامه جایزه بین‌المللی امام خمینی (ره)، این آئین‌نامه به تصویب کمیته فرهنگ و تمدن رسید و مقرر شد برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.

در ادامه جلسه نیز گزارش کوتاهی از همایش گرامیداشت عطار نیشابوری توسط رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ارائه شد. دستور بعدی این جلسه بررسی اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش روی همایش "علوم مهندسی" در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران بود که نماینده دانشگاه صنعتی شریف به‌عنوان نهاد برگزارکننده این همایش، گزارشی در این زمینه ارائه کرد. پس از ارائه این گزارش، دکتر علی‌اکبر ولایتی طی سخنانی گفت: دسته‌بندی مدون و علمی علوم با توجه به نظرات افرادی نظیر فارابی می‌تواند مسیر حرکت را تسریع و تسهیل کند.

وی افزود: جریان‌های علمی مسلمان مانند اخوان‌الصفا را می‌توان در زمره نخستین نظریه‌پردازان حوزه علم و فناوری در جهان اسلام دانست.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم