Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور از وجود یک هزار و 100 سکونتگاه غیررسمی در کشور خبر داد.

سیدحسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛؛ اظهار کرد: طرح ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی از سال 94 در شهر سبزوار آغاز شد و در حال حاضر این خدمات در سایر نقاطی که این چنین شرایطی دارند نیز به افراد ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سند ملی احیا، نوسازی و بهسازی در سال 93 توسط دولت به تصویب رسید، افزود: اجرای طرح ارائه خدمات مددکاری اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی برای نخستین بار به صورت در شهر سبزوار آغاز شد و انجمن مددکاران کشور مجری آن بود.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک هزار و 100 نقطه با ویژگی‌های سکونتگاه‌های غیررسمی در کشور وجود دارد و این نقاط توسط وزارت راه و شهرسازی شناسایی شده اند.

موسوی چلک با بیان اینکه سکونتگاه‌های غیر رسمی در نقاط مختلف سایر شهرهای کشور پراکنده هستند، گفت: این در حالی است که بیش از یک سوم جمعیت شهر مشهد را حاشیه نشین‌ها تشکیل می‌دهند.

وی اضافه کرد: در شهر مشهد اجرای طرح های مددکاری و خدمات مختص این حوزه به جای سپرده شدن به نهادهای اجتماعی به سایر ارگان های غیرمرتبط سپرده شده و در این راستا از ظرفیت سازمان های اجتماعی کمتر استفاده شده است.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور تاکید کرد: به استناد سندهای موجود مقرر شده بود که در هر یک از شهرهای کشور، ستادی با عنوان «ستاد بازآفرینی محلات ناپایدار شهری» و با ریاست فرماندار شهرستان ها و مشارکت شهرداری ها به عنوان مدیریت دبیرخانه ستاد تشکیل شود، اما این موضوع به طور عملی در بسیاری از شهرها و از جمله در شهر مشهد محقق نشده است.

موسوی چلک تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم در سکونتگاه‌های غیررسمی اثربخشی بیشتر ارائه خدمات مددکاری را مشاهده کنیم، باید از ظرفیت های اجتماعی موجود در این نقاط استفاده کنیم و نسبت به توانمندسازی اهالی آن گام برداریم.

وی اظهار کرد: با مدیریت اصولی، حضور مددکاران اجتماعی و ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی و اداره پایگاه‌های خدمات اجتماعی به صورت غیردولتی و محله محور می‌توان معضلات این نقاط را مرتفع کرد.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران خاطرنشان کرد: کودکان نسبت به سایر معضلات و آسیب‌های اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی بیشتر در معرض خطر قرار دارند و آسیب پذیری این قشر بیش از سایرین است.

انتهای پیام/

اجرای طرح ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی ظهر یکشنبه در جلسه مناظره و پرسش و پاسخ که در سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: رسانه و مردم اگر در کنار نماینده مجلس باشند، بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس شهر مشهد را به عنوان نماد تحولی در کل کشور دانست و گفت: مشهد چالش‌های بسیاری دارد و آلودگی هوا نمونه‌ای از آن است و با نهایت تأسف باید اعتراف کرد سال گذشته تنها ۲۶ روز هوای پاک داشتیم؛ از این رو اولین اولویت بنده هوای مشهد است و راه‌هایی برای رساندن هوای پاک در گام اول از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز خواهد بود.

وی به مشکلات و معضلات حوزه زیر ساخت اشاره کرد و گفت: سالیانه ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۴ میلیون گردشگر خارجی به مشهد الرضا مشرف می‌شوند که برای زیر ساخت‌ها برای آن، برنامه دارم.

اخلاقی حاشیه نشینی و بافت‌های فرسوده کنار حرم مطهر را نیز یک چالش جدی در شهر مشهد عنوان و حل آن را اولویت مهم دانست.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس مسائل فراشهری چون مهاجرت و کم توجه در دولت‌های گذشته به روستاییان عامل ایجاد حاشیه شهر برشمرد و افزود: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر باعث حاشیه شهر شده است. توزیع منابع ملی همراه با عدالت نکته کلیدی است که با پیگیری آن مشکل حاشیه شهر هم حل خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود آب نداریم، بلکه مشکل مدیریت آب را داریم، افزود: مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است و مجلس با نظارت قوی‌تر می‌تواند مشکل را حل کند. انتقال آب از کلات به مشهد منطقی نیست و باید مسیر انتقال از دریای عمان رو پیش ببریم زیرا خود کلات هم در شرایط آبی مناسبی نیست.

اخلاقی با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین و در دسترس ترین نهاد اجتماعی است، افزود: سیاست‌های کلی خانواده سال ۱۳۹۳ در ۱۴ بند بیان شده است اما تا الان به علت مشکل نظارت به خوبی اجرا نشده است.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس گفت: در بحث تعلق وام ازدواج مشکل نظارت داریم و گاهی مردم برای دریافت آن مشکل پیدا می‌کنند. تسهیل ازدواج را باید انجام بدهیم و دولت می‌تواند از محل بودجه‌ای که مشخص شده است حداقل ۱۰۰ میلیون وام بلاعوض به زوج‌ها بدهد.

کد خبر 6097480

دیگر خبرها

  • ۱۷ اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان