Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:46:03 GMT

استفاده از ظرفیت «غنا» برای اشتغالزایی متخصصان همدان

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۷۷۴۷

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان، غنا را به عنوان بهترین و پرپتانسیل‌ترین کشور در غرب قاره آفریقا معرفی کرد و گفت: با توجه به سرریزشدن متخصصان و فارغ‌التحصیلان در استان همدان باید از ظرفیت غنا برای اشتغالزایی متخصصان استان همدان بهره برد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر زبردست ظهر چهارشنبه 5 اردیبهشت در نشست مشترک با سفیر و هیئت تجاری کشور غنا به میزبانی فرمانداری شهرستان ملایر، افزود: تنها راه رهایی کشور از چنبره مشکلات اقتصادی، ورود به بازارهای جهانی است و در این میان قاره آفریقا بهترین بازار هدف برای صادرات محصولات تولیدی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه طی بازدیدها و سفرهای اخیر خود به اروپا، کشورهایی چون اتریش، هلند، آلمان و چک را نیز برای صادرات محصولات استان همدان مدنظر قرار داده‌ایم، اضافه کرد: باید از ظرفیت فوق‌العاده قاره آفریقا در این زمینه نهایت استفاده را برد.

زبردست با اشاره به اینکه طبق بررسی‌های کارشناسانه انجام شده غنا در میان 54 کشور آفریقا، از پتانسیل و امنیت خوبی برخوردار است، ادامه داد: وجود قوی‌ترین دموکراسی در این کشور، با متوسط سالانه بارندگی معادل 3500 میلی‌لیتر، وجود آب و هوای معتدل و زمین‌های کشاورزی مستعد و حاصلخیز، غنا را به یک منطقه کم‌نظیر برای سرمایه‌گذاری تبدیل کرده است. 

وی با بیان اینکه نقاط مشترک بسیاری بین مردم ایران و کشور غنا وجود دارد، گفت: وجود معادن سنگ‌های قیمتی، الماس و معادن فراوان طلا در غنا می‌تواند فضای مناسبی برای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری برای فعالان حرفه طلاسازی و مهندسان فنی و ساختمانی ما ایجاد کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه عدم ریسک‌پذیری مردم استان همدان، به اقتصاد این منطقه آسیب می‌زند، خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی و چین از ظرفیت غنا استفاده می‌کند و ما نباید در این مسیر جا بمانیم.

زبردست با بیان اینکه در بحث مبل و منبت، ملایر ظرفیت بی‌نظیری دارد، افزود: باید تلاش شود یک مجموعه بزرگ اقتصادی- آموزشی در رابطه با تولید انواع مبل و منبت در غنا با حضور هنرمندان ملایری ایجاد شود.

وی یادآور شد: کشور غنا در حوزه بازرگانی به محصولات تولیدی چون موادغذایی، پوشاک، تولیدات لبنی و دامی، طیور و ... به شدت نیازمند است بنابراین سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی ملایر و استان همدان می‌توانند از این فرصت بهترین بهره را ببرند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بخشی از پتانسیل و توانمندی استان همدان، در ملایر قرار دارد، ادامه داد: زمینه اقتصادی فراوانی در ملایر وجود دارد که می‌تواند مورد توجه هیئت تجاری کشور غنا قرار گیرد.

زبردست با بیان اینکه مردم استان همدان را برای مسافرت و رفع مشکلات و نیازمندی‌ها اقتصادی در کشور غنا تشویق می‌کنیم، ادامه داد: متخصصان ما می‌توانند در حوزه‌های آموزشی، صنایع دستی و کشاورزی در غنا فعالیت‌های راهبردی انجام دهند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان با بیان اینکه همچنین در زمینه ساخت سد در غنا، آمادگی کامل داریم، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در تیرماه امسال تیم‌های اقتصادی ملایر از کشور غنا و شرایط آن بازدیدی داشته باشند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد