Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: در استان گلستان, نزدیک به ۸۰ هزار نفر بیکار مطلق وجود دارد که این آمار, جدا از آمار اشتغال ناقص است. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۲ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, سعید مازندرانی ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه اشتغال شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در سال 95, در حوزه اشتغال ناقص, استان گلستان رتبه یک را در کشور دارا بود که این رتبه در سال 96 به رتبه ششم رسید و این نشان می‌دهد در زمینه اشتغال پایدار اقدامات خوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از معضلات اصلی ما در استان گلستان, بیکاری است و عملکرد در سرانه درآمدها در میانگین کشوری ضعیف است و تلاش ما این است تا نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

مدیر کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: تسهیلات رونق تولید استان در سال 96، نزدیک 970 میلیارد تومان  بود و اخراج کارگران در سال 96 نسبت به سال 95, حدود 9 درصد کاهش یافته و تعداد کارگران دریافت کننده بیمه بیکاری, در سال 96 از 4 هزار و 150 نفر در سال 95 به 3 هزار و 950 نفر رسیده است.

مازندرانی تاکید کرد: تعهد اشتغال ما در سال 96,  19 هزار و 400 نفر بود که در سال 97, نزدیک به 50 درصد رشد تعهد اشتغال داشتیم و این میزان به 30 هزار نفر در گلستان رسیده است.

وی یادآور شد: تعهد اشتغال در گنبدکاووس در سال 96، 3 هزار و 119 نفر بود که پیش‌بینی می‌شود این میزان به بیش از 5 هزار نفر برسد.

مدیر‌کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: از 427 میلیارد تومان تسهیلات فراگیر, نزدیک به 385 میلیارد تومان به صورت طرح به بانک معرفی شده که حدود 3 تا 4 میلیارد تومان جذب شده که  به 10 درصد هم نمی‌رسد.

مازندرانی به مشکل جذب اعتبارات توسط بانک ها اظهار کرد: متاسفانه طرح‌های معرفی شده به بانک‌ها در حوزه شهرستان گنبدکاووس, با مشکل جذب و پرداخت توسط بانک مواجه هستند و این مشکل باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: اگر تعطیلی بانک‌ها در اواخر سال 96 را هم در نظر بگیریم, باز هم حداقل 50 درصد از تسهیلات توسط بانک پرداخت می‌شد که یک‌هزار نفر تضمین اشتغال وجود داشت, اما حتی 10 درصد هم جذب اعتبار وجود نداشته است.

‌انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد