Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه صف تقاضای ارزی در کشور مدیریت خواهد شد، گفت: نوسانات نرخ دلار بعد از یکسان‌سازی، به حداقل می‌رسد.

ایرج ندیمی گفت: تاکنون دوبار تجربه تک‌نرخی کردن ارز در کشور وجود داشته که این امر، چند دستاورد دارد؛ از جمله  آنکه باعث می‌شود که صف تقاضا درست نشود؛ به خصوص اینکه دیگر عده‌ای دنبال این نیستند که از نظر رابطه‌ها و ارتباطات، در دور زدن مالی و مانند آن به نرخ دیگری برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مشاور سازمان برنامه و بودجه افزود: دومین فایده این است که درآمد کشور یک حد تعریف شده‌ای پیدا می‌کند؛ زیرا ما می‌دانیم که خروجی‌های کشور چیست؛ بنابراین شفافیت را در داخل به همرا خواهد داشت؛ ضمن اینکه فایده سوم در رابطه با نظام تولید هزینه‌ها است که هزینه ثابتی را تعریف می‌کند یعنی ما دائما با نوسان در هزینه‌های تولید و به تبع آن، بازار، خرید، فروش و مانند آن رو به رو نخواهیم شد.

وی تصریح کرد: چهارمین فایده تک نرخی کردن نرخ ارز این خواهد بود که در رابطه با مباحث مربوط به حوزه آورد ارزی و درآمدهای ارزی به نسبت درآمدهای ریالی بودجه می تواند آثار خود را داشته باشد و تصمیم گیران و تصمیم سازان چه دولت و چه مجلس را از آن جهت یاوری دهد که مباحث مربوط به حوزه تراز و مباحث دیگر تعریف شود.

ندیمی از دیگر مزایای تک نرخی کردن ارز را مدیریت انواع مفاسد، رشوه، اختلاس، انواع کلاهبرداری ها، زیرمیزی ها دانست و اظهار داشت: ارز تک نرخی، شیوع  این مفاسد را مدیریت می‌کند؛  بنابراین در هر حال، رویکرد تک نرخی می تواند درست باشد؛ اگرچه طبیعی است که دولت می تواند حمایت‌های خود را از راه های دیگری تعریف کند.

وی افزود: این حمایت می‌تواند با افزایش و کاهش سود گمرکی رو به رو شود یا اینکه نسبت به در اختیار گذاشتن تسهیلات ریالی کمک شود یا می تواند در رابطه با انواع یارانه ها و وجوه اداره شده کمک شود؛ پس اگر دولت بخواهد کمک کند می تواند به نسبت موضوع و پروژه بعضی از فعالیت ها را حمایت‌هایی را صورت دهد، به این معنا که یک کالای اساسی مانند دارو اگر قرار است که مورد حمایت واقع شود، لازم نیست در نرخ ارز تغییری ایجاد شود؛ بلکه دولت می‌تواند از راه های دیگری در رابطه با مسائل مربوط به حوزه صادرات و واردات یا موضوع نرخ واردات یا مباحث مربوط به حوزه های در اختیار گذاشتن سرمایه های در گردش یا کاهش نرخ تسهیلات ریالی، به آن کمک می شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز سازمان برنامه و بودجه درآمد نرخ ارز بودجه دولت یارانه ها دارو واردات سرمایه ارز ایرج ندیمی دلار قیمت دلار قیمت سکه سکه طلا قیمت طلا نرخ دلار صرافی قیمت روز دلار دلار بانکی دلار آزاد قیمت لحظه ای دلار قیمت لحظه ای ارز دلارفروشان دلارفروش نرخ لحظه ای دلار نرخ لحظه ای ارز دلار 4200 تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی کرد که فروش خودرو‌های الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد و تقاضای نفت به طور فزاینده‌ای کاهش می‌یابد و زیرساخت‌های مقرون‌به‌صرفه و شارژ، کلید رشد آینده خواهند بود.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که فروش خودرو‌های برقی امسال به ۱۷ میلیون خواهد رسید، در مقایسه با ۱۴ میلیون در سال ۲۰۲۳، که بیش از یک خودرو از هر پنج خودروی فروخته شده در سراسر جهان الکتریکی خواهد بود و پیش‌بینی می‌کند ۱۰ میلیون از این فروش در چین باشد.

نتایج نشان داد که سرعت جذب خودرو‌های الکتریکی به این معنی است که تقاضای نفت برای حمل و نقل جاده‌ای در حدود سال ۲۰۲۵ به اوج خود برسد. آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد اگر کشور‌ها به سیاست‌های اعلام شده عمل کنند، حدود ۶ میلیون بشکه در روز، تقاضای نفت تا سال ۲۰۳۰ و ۱۱ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۵ کاهش می‌یابد.

این موسسه در مورد تقاضای خودرو‌های برقی گفت: بسیاری از مسائل در برخی کشور‌ها باعث نگرانی‌ها در مورد سرعت رشد صنعت شده است، اما آمار فروش جهانی همچنان قوی است. فروش سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش داشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی اضافه کرد که پاسخگویی به تقاضای رو به رشد با زیرساخت شارژ نیز چالشی کلیدی خواهد بود، زیرا شبکه‌های شارژ باید تا سال ۲۰۳۵ به ۶ برابر برسند.

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟