Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در استان زنجان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان با امیرسرتیپ مظهری، فرمانده تیپ مستقل ۲۱۶ زرهی استان زنجان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار امیرعلی نیکبخش ضمن تقدیر از رشادت و فداکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران، صلابت ارتش را مایه‌ مباهات دانسته و گفت: ارتش نماد اقتدار و عزت است و مردم هرگز مجاهدت‌های ارتشیان را از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون خصوصاً در برهه حساس هشت سال دفاع مقدس فراموش نخواهند کرد و همواره خود را مرهون این زحمات می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به کتابخانه‌ درون‌سازمانی در پادگان تیپ ۲۱۶ زرهی، علاقه‌مندی سربازان و نیروهای این پادگان در مطالعه کتاب را نشان از اندیشه درست  و توجه فرمانده ایشان به امر کتاب و کتابخوانی دانست و تصریح کرد: توجه به امر کتابخوانی در هر سازمانی باعث ارتقای نیروها و درنهایت منتج به پیشرفت سازمان خواهد شد.

فرمانده تیپ مستقل ۲۱۶ زرهی استان نیز ضمن تشکر از حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی و همراهان وی بیان کرد: نشاط و پویایی کتابخانه‌ پادگان تیپ ۲۱۶ زرهی بیانگر توجه به امر  مطالعه مفید در بین سربازان و نیروهای حاضر بوده و کتابخانه این پادگان پذیرای همیشگی علاقه‌مندان کتابخوانی است. نیروهای ارتش با مطالعه ارتباط نزدیکی دارند و در حوزه کتاب و کتابخوانی آماده همکاری با اداره کتابخانه‌های عمومی خصوصاً در بخش برگزاری برنامه‌های مشترک کتابخوانی همچون مسابقات کتابخوانی هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترویج فرهنگ مطالعه دیرکل کتابخانه های عمومی فرمانده تیپ مستقل ۲۱۶ ۲۱۶ زرهی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۱۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند