Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:29:30 GMT

ایران و ترکیه گردشگر مبادله می کنند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۱۵۱۲

ایران و ترکیه گردشگر مبادله می کنند

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشورمان چهارشنبه عصر در این دیدار در هتل کایا گفت: به واسطه روابط خوب بین ایران و ترکیه، ما هیچ وقت تغییر مقاصد گردشگری را تشویق نمی کنیم، اما انتظار داریم شرایط ما را درک کنید.
علی اصغر مونسان با بیان اینکه افزایش ورود گردشگر به ایران یکی از مطالبات جدی مجلس و دولت است، افزود: اگر سطح تبادل گردشگر بین ایران و ترکیه برابر هم نشود، حداقل خواسته ما این است که اقدامات عملی برای افزایش ورود گردشگر از ترکیه به کشور ما انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به انتقاد از افزایش پروازهای گردشگری از ایران به مقصد ترکیه در داخل کشورمان اظهار کرد: انتظار می رود برای تغییر این روند و افزایش سهم گردشگران ترکیه ای در بازار گردشگری ایران گام های جدی و عملی برداشته شود.
رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: ما برای جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش گردشگری علاوه بر تخفیف های مالیاتی، مشوق هایی نیز مانند دایر کردن خطوط اعتباری داریم.
مونسان از طرف ترکیه ای خواست آنها نیز با اعطای مشوق های لازم و تبلیغ جاذبه های گردشگری ایران و دایر کردن خطوط اعتباری، زمینه ساز حضور سرمایه گذاران ترک در صنعت گردشگری ایران شوند.
وی گفت: به همین منظور برای دیدار با فعالان صنعت گردشگری ترکیه، بعد از ماه مبارک رمضان آمادگی داریم.
وی به توافق چند سال قبل بین دو کشور برای ساخت چند باب هتل در ایران توسط سرمایه گذاران ترک اشاره کرد و افزود: بدون شک تبلیغ جاذبه ها و زمینه های سرمایه گذاری گردشگری در ایران می تواند در تشویق سرمایه گذاران ترک برای حضور در این عرصه موثر باشد.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: ما همواره از ترکیه به عنوان کشور همسایه، دوست و برادر یاد می کنیم و به همین علت نیز ایرانی ها ذهنیت مثبتی به این کشور دارند که همین امر زمینه ساز حضور پرشمار گردشگران ایرانی در ترکیه است و عکس این موضوع نیز باید محقق شود.
معاون وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه نیز در این دیدار با بیان اینکه مساله سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران مدنظرماست، گفت: همان طور که اطلاع دارید بازرگانان با انگیزه های مختلفی سرمایه گذاری می کنند و باید زمینه های تشویق و جذب آنها را فراهم کنید.
عمر آریسوی (Omer Arisoy) برای کمک به تحقق این مهم آمادگی داریم در ایران یا ترکیه نشست های متعدد دوجانبه برای ترغیب سرمایه گذاران ترک به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران ترتیب دهیم.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران می خواهند بدانند تشویق های ایران و شرایط حضور در این کشور چیست، ادامه داد: ما باید بازرگانان ترک را قانع کنیم، زیرا در کشور ما دولت راسا هیچ گونه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ندارد.
معاون وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه اضافه کرد: دولت ترکیه در سال های 1980 میلادی برای تقویت صنعت گردشگری، دست از تصدی گری برداشت و این حوزه را با دادن زمین دولتی به سرمایه گذاران بخش خصوصی و تضمین آینده فعالیت آنها، رونق داد.
وی گفت: من از نزدیک دیدم که ایران جاذبه های گردشگری زیادی دارد، اما برای دیده شدن آنها به منظور جذب سرمایه گذار خارجی و گردشگر باید تبلیغات گسترده و همه جانبه ای انجام شود.
وی تاکید کرد: به همین منظور باید ارتباطات زیادی بین مردم دو کشور برقرار شود تا هر دو طرف برای تقویت مبادلات گردشگری تشویق و اقناع شوند.
معاون وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه برای شرکت در آیین رسمی گشایش رویداد بین المللی تبریز 2018 با حضور رییس جمهوری کشورمان به تبریز سفر کرده است.
کلان شهر 1.8 میلیون نفری تبریز در سال 2018 میلادی به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام انتخاب شده است.
6132/518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 ترکیه جهان اسلام سرمایه صنایع دستی و گردشگری گردشگری و صنایع دستی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد