Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:11:55 GMT

تولید عسل در کشور به 88 هزار تُن افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۲۵۸۵

تولید عسل در کشور به 88 هزار تُن افزایش یافت

اصفهان- ایرنا- قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی گفت: تولید عسل در کشور طی دو سال گذشته از 81 هزار به 88 هزار تُن در سال افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، ' غلامحسین طهماسبی' روز چهارشنبه در مراسم افتتاح همایش ملی فرآورده های زنبور عسل در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان، افزود: این در حالیست که در دهه 60 میزان تولید عسل در ایران کمتر از 10 هزار تُن در سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: تا سال 2016 میلادی جایگاه ایران در بین کشورهای تولید کننده عسل، دهم بود اما اکنون کشورمان در بین سه کشور برتر تولید کننده عسل جهان قرار دارد.
وی اظهارکرد: 50 درصد عسل دنیا توسط پنج کشور تولید می شود که بخش عمده ای از این تولیدات به چین اختصاص دارد.
قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی افزود: ایران نیز پنج درصد عسل جهان را تولید می کند.
وی بدون اشاره به آمار صادرات عسل در سال های گذشته تصریح کرد: در 2 سال اخیر با کاهش صادرات عسل مواجه شده ایم.
طهماسبی، میزان کنونی صادرات عسل از ایران را حدود یکهزار تُن در سال اعلام کرد.
وی میزان مصرف سرانه این ماده غذایی در کشور را به طور متوسط 990 گرم در سال اعلام کرد و افزود: در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، سرانه مصرف عسل در ایران پایین است.
قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی تاکید کرد: بی شک افزایش سرانه مصرف عسل در کشور افزایش سطح سلامتی جامعه را در پی دارد.
طهماسبی گفت: بر اساس آمار اعلام شده در سال 96، بیش از هفت میلیون و 600 هزار کلونی (کندوی) پیشرفته و حدود 300 هزار کلونی بومی در کشور وجود دارد.
وی استاندارد سازی تولیدات این صنعت را یکی از مهمترین نیازهای صنعت زنبورداری کشور اعلام کرد و گفت: تولیدات غیر طبیعی در این صنعت، سایر تولیدات و فرآورده های عسل کشور را با مشکل مواجه می کند.
قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی، تشکیل سازمان کنترل کیفی تولیدات صنعت زنبورداری را یکی از راهکارها برای حل مشکل یاد شده دانست و افزود: افزایش دانش علمی زنبورداران از دیگر راهکارهای مقابله با تولیدات غیر طبیعی در صنعت زنبورداری است.
طهماسبی افزود: با تولید عسل طبیعی توسط زنبورداران، سرانه مصرف عسل در کشور افزایش می یابد و سلامتی جامعه را به همراه دارد.
وی گفت: ایران از جمله معدود کشورهایی است که زنبور عسل به صورت بومی در آن وجود دارد.
قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی افزود: از 9 گونه زنبور عسل در جهان دو گونه آن ( زنبورعسل کوچک در مناطق گرمسیری و زنبور عسل اروپایی) در ایران وجود دارد.
وی اضافه کرد: شرق ایران محل پراکنش طبیعی زنبور عسل است.
همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست‌ شناسی، سلامت و اقتصاد روز چهارشنبه در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.
ارتقای دانش فعالان حوزه صنعت زنبورداری و بهره‌ گیری از ظرفیت ‌های ارزشمند ملی در عرصه فرآورده ‌های این ماده غذایی همچنین گردآوری فعالان حوزه صنعت زنبورداری در کنار کارشناسان علمی از جمله اهداف برگزاری این همایش بود.
ت/ 7153 / 2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي زنبورداري اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیرمحمد رضایی از طراحان بازی رویداد ملی بازی آرا  گفت: رویداد ملی بازی آرا که با هدف تولید و رشد بازی‌های محتوایی برگزار می‌شود، کمک به صنعت تولید بازی فاخر ایرانی اسلامی است.

رضایی افزود: بازی سازان خوبی داریم که به محتوا خوب پرداختند، اما حمایتی از آنها نشده و فکر می‌کنم مثل سینما که سه نوع سینما داریم ما در بازی هم همینطور هستیم بازی تجاری است و نوع دیگر به آنها پرداخته می‌شود و از آنها حمایت می‌شوند و بازی‌های که قرار است فاخر باشند و نشان دهنده فرهنگ و ارزش‌های ایرانی باشند، احتیاج به حمایت‌های بیشتری دارند تا بتوانند شکل بگیرند و امیدوارم شاهد اتفاقات خوبی در زمینه بازی‌های ایرانی باشیم.

رویداد محتوایی بازی آرا از بیست و پنجم تا بیست و هفتم اردیبهشت با معرفی بازی های منتخب در تهران برگزار می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد