Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@17:37:17 GMT

بررسی ۵۰۰ طرح در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی قزوین

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۷۶۱۵

بررسی ۵۰۰ طرح در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی قزوین

قزوین- مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی قزوین از بررسی بیش از ۵۰۰طرح گردشگری، خدماتی، طرح شهری، کشاورزی و انرژی های نو در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی در سال گذشته خبر داد.

محسن اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر  اظهار کرد: در سال ۹۶ بیش از ۵۰۰ درخواست در۴۰ جلسه گروه کارشناسی و ۱۵ جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی بررسی و مطرح شد که تصویب طرح های گردشگری، خدماتی، طرح شهری، کشاورزی و بکارگیری انرژی های نو از اهم مصوبات آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: جلسات مذکور به صورت پیوسته و مستمر در استان قزوین به ریاست آقای مهندس علی فرخزاد معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استاندار و دبیری مهندس مسعود حق لطفی مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین برای سطح استان برگزار شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسات علاوه بر رسیدگی به درخواستهای مردمی، مهمترین مصوبات کارگروه در زمینه بررسی موضوعات مرتبط با الحاق به محدوده شهرها و طرح های شهری همچون طرح جامع شهر تاکستان، الحاق به محدوده شهر ضیاءآباد اراضی اطراف بلوار امام خمینی (ره)، مغایرت های اساسی طرح جامع بازنگری شهر قزوین، ساماندهی ورودی های شهر قزوین (بلوار ابوترابی)، اجرای طرح مسکن محرومین در ضیاآباد، الحاق به محدوده شهر بوئین زهرا بررسی و تصمیمات با حضور اعضای جلسات گرفته شد.

اسماعیلی با اشاره به دیگر تصمیمات مهم گرفته شده در جلسه های برگزار شده یادآور شد: تصمیم گیری در راستای کاهش حجم درخواست ها همچون تفویض میزان زیر بنای برای پروژه های زیتون کاری، تمدید تفویض صدور مجوزگلخانه ها و اطاقک کارگری به اموراراضی، ارائه گزارش های مختلف چون گزارش های زیست محیطی، میزان برداشت آب، ظرفیت استان در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت و ... از موضوعات مهمی بوده که در سال ۹۶ مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه رعایت اصل مراقبت از تجاوز صنعت به حدود مرزهای کشاورزی از طریق هدایت کلیه پروژه های صنعتی به سمت شهرک ها از الویت های مهم این جلسات بوده خاطر نشان کرد: در راستای اجرای این راهبرد اقداماتی چون شناسایی پهنه ای در سطح استان جهت هدایت کلیه درخواستهای نیروگاه خورشیدی، احداث شهرک صنعتی ایران خودرو در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار، بررسی وضعیت واحدهای صنعتی موجود در منطقه فتح آباد موسوم به چرمسازی و ایجاد خط محدوده برای آن، ظرفیت یابی و صدور مجوز جهت میزان تولید جهت سیلو و ظرفیت آنها/سردخانه و انبارهای ذخیره سازی موادغذایی و محصولات کشاورزی توسط جهادکشاورزی، خودداری از پذیرش درخواست واحدهای انگور کالیفرنی در محدوده باغات و هدایت به شهرک های صنعتی از اقدامات مهم کارگروه بوده است.

به گفته وی با توجه به وجود طرح های فرادست چون طرح مجموعه شهری، طرح آمایش استان و طرح جامع ناحیه ای، امکان بررسی و انطباق درخواستهای واصله به دبیرخانه کارگروه با طرح های مذکور وجود دارد و این امر منجر به هدایت تصمیم گیری ها به سمت اجرای صحیح طرح های یاد شده می شود.

همچنین در ادامه سودابه زرین پور مسئول دبیرخانه کارگروه، برنامه ها و اولویت های کاری سال ۹۷ در جهت تقویت کیفی عملکرد کارگروه را تشریح کرد و گفت:  تبیین «کتاب مجموعه شهری» با مدیران و کارشناسان استانی و مشاور نقش جهان پارس به منظور بهره برداری و استناد به آن، کنترل بر ساخت و سازها در خارج از محدوده و حریم شهرها در جهت کنترل توسعه و رشد ناموزون فضاها به منظور افزایش ضریب تحقق پذیری طرح ها، صدور مجوزهای تعیین کاربری در سطح استان با رعایت رویکردهای طرح های فرادست، پیگیری گزارش های تعیین شده در کارگروه به منظور ارائه به جلسه و جمع بندی آنها «گزارش سیلو و وسردخانه، سردخانه های کوچک باغی، تعیین پهنه ای جهت نیروگاههای خورشیدی»، تخصصی کردن کارکرد مراکز سکونتگاهی با تاکید بر نقش آنها در طرح های فرادست، جلوگیری از هرگونه بارگذاری شدید جمعیتی و سکونتی در سطح مجموعه شهری، حفاظت از منابع و محیط طبیعی به عنوان بستر توسعه پایدار از الویت های اصلی ما در سال جدید کاری است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هرگونه تغییر اراضی کشاورزی از حالت اولیه نیاز به مجوز دارد که احداث باغ نیز از جمله مواردی است که برای احداث آن باید از جهادکشاورزی مجوز گرفت.

وی اضافه کرد: دلیل ممنوعیت احداث باغ در پایاب شبکه دشت قزوین با هدف تامین آب از این شبکه با هدف برون رفت از وضعیت موجود بوده که باید مورد توجه بهره برداران استان قرار گیرد.

عطایی با بیان اینکه روش‌های نوین آبیاری و اجرای الگوی کشت مهمترین راهکار برون رفت از وضعیت موجود در منابع آبی است، ادامه داد: با توجه به وضعیت منابع آبی چاره‌ای جز استفاده از روش‌های نوین برای تولید محصولات کشاورزی و اجرای الگوی کشت در مزارع استان نداریم.

این مسئول در ادامه به اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: طرح جهش تولید به عنوان یک طرح ساختاری و هوشمند در راستای اجرای الگوی کشت و با هدف افزایش تولید اجرا می‌شود که در این طرح با روش کارشناسی می‌توان افزایش تولید در دیمزار‌ها را شاهد باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: رعایت الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی می‌تواند علاوه بر حل معضل کم آبی به افزایش راندمان تولید و بهره وری در سطح منجر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • ترافیک سنگین در محور هراز و فیروزکوه
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد