Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد بخارایی در نشست خبری با انتقاد از کیفیت پایین خودروهای تولید داخل اظهار کرد: امسال نباید به بهانه حمایت از کالای ایرانی،‌ساخت خودروهای غیرایمن داخلی به حاشیه امن برود، نگاه عالی جامعه به توصیه برای مصرف کالای ایرانی است؛ با توجه به این مسئله باید خودروسازان داخلی کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود:‌ توسعه فرهنگ‌سازی ایمنی، راهسازی، ایمنی شبکه‌های حمل‌ونقل، خودروسازی، تعمیر و نگهداری خودروها و... از جمله مواردی است که می‌تواند به کاهش تلفات جانی ناشی از سوانح رانندگی در کشور کمک کند.

بخارایی  با تاکید بر نصب دوربین‌های کنترل سرعت برای مدیریت تردد در جاده‌ها، بیان کرد: خودرو پراید در تصادفات رانندگی یا سرنشین را در جا می‌کشد یا این‌که سرنشینان به شدت مجروح خواهند شد. باید مانند سایر کشورها به دنبال ابتکارات نو در حوزه ایمنی راه‌ها باشیم.

وی با بیان این‌که حدود 50 درصد از فوت‌های حوادث رانندگی حین انتقال مصدوم به بیمارستان یا در بیمارستان روی می‌دهد، تصریح کرد: محور فعالیت‌های امسال انجمن طرفداران ایمنی راه‌ها آموزش و فرهنگ‌سازی است، در این راستا مجموعه‌های آموزشی تهیه می‌شود که در اختیار دانشگاه‌ها، نهادهای ذی‌ربط، رسانه‌‌ها و... قرار خواهد گرفت.

وی با بیان این‌که میزان کشته‌های ایران در سوانح رانندگی 25 تا 30 درصد بالاتر از نُرم جهانی است، اظهار کرد:‌ راننده‌ها به خوبی آموزش ندیده‌اند، در  این زمینه می‌توانیم خیلی اقدامات را انجام دهیم و در صورت تعلل شاهد تداوم روند کنونی کشته‌ها خواهیم بود و هیچ کاهشی نخواهد یافت.

رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها در بخش دیگری از سخنانش از بیمه‌ها نیز انتقاد کرد و گفت:‌ بیمه‌ها در حوزه بیمه خودروها خیلی کم کار کرده‌ و سرمایه‌گذاری نکرده‌اند. واقعیت آن است که آنها برنامه‌ای نداشته‌اند و کم‌کاری خود را با ضررهایی که می‌کنند، توجیه کرده‌اند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • فرماندار شفت: حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت / ۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • فرماندار شفت:حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت/۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت/۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران