Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه شورای برنامه ریزی استان همدان در سال ۹۷ با حضور پررنگ نمایندگان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، نخستین شورای برنامه ریزی استان همدان در سال 97 با حضور حاجی بابایی, پورمختار و رنجبرزاده نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به ریاست استاندار همدان و با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه مراسم رونمایی از کتاب "برنامه عملیاتی سال 1397 استان همدان" رونمایی شد و سپس رئیس سازمان برنامه و بودجه استان دستور این جلسه را اعلام کرد.

استاندار همدان در حین بازخوانی تبصره‌های بودجه در بخش تبصره 18 تاکید کرد تا امسال پروژه‌هایی را که درصد بالایی پیشرفت دارند و تنها درصد کمی از آن بقی مانده را تکمیل کنیم.

محمدناصر نیکبخت بعد از سخنرانی حاجی بابایی به معاون خود قیاسی نسبت به استفاده از کالای داخلی حتی چای و میوه در ادارات و جلسات تاکید کرد و تذکر داد که در جلسات استانداری هم همین گونه عمل شود.

وی در مورد تامین امنیت مدیران گفت: مدیران کار کنند و از هیچ چیزی نترسند. نظام تلاش زیادی برای آبادانی روستاها داشته ولی اکنون اگر روستایی شغلی نداشته باشد در روستا نمی ماند و به حاشیه شهر می‌رود.

نیکبخت به این مطلب اشاره کرد به دستگاه اجرایی گفتند آمار عملکرد خود را اعلام نکنید و این چه معنی دارد جز اینکه خدمات دولت نادیده گرفته شود.

مقابل هر مانعی در برابر سرمایه گذار ایستاده‌ام

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود مشکل همدان را نبود سرمایه گذار عنوان کرد و گفت ما همه جوره از سرمایه گذار حمایت می کنیم و تا کنون نیز نمایندگانی چون حاجی بابایی، پورمختار، رنجبرزاده، مفتح و غیره سرمایه گذاران بزرگی را به استان معرفی کرده اند. من مقاومت می کنم و جلوی هر مانعی برای سرمایه گذار ایستاده ام.

پورمختار نیز عنوان کرد که به دنبال منافع خود نبوده و تنها برای پیشرفت استان فعالیت داریم ولی متاسفانه حرف و حدیث هایی پشت سر ما وجود دارد و یا می‌گویند که اگر نماینده سرمایه گذار را معرفی کرده منافع خود را دارد بر همین اساس مقابل سرمایه گذار بایستیم و این تنگ نظری‌ ها آزاردهنده است.

استاندار همدان با بیان اینکه نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی از بهترین ها و فعال ترین نمایندگان مجلس هستند اعلام کرد که تنگ نظریهای بسیاری در همدان وجود داردولی نباید از آن واهمه داشت، نمایندگان نگران نباشند ما از آنها حمایت می کنیم.

نیکبخت تصریح کرد: اولویت را برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام قرار دهیم.

منصور رضوانی جلال رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز در این جلسه اظهار داشت: 15 هزار بهره بردار در استان همدان وجود دارد که باید برای مدیریت آنها از بخش نرم افزاری استفاده کنیم سال گذشته 700 میلیون تومان در بحث ترویج قرار دادیم و تقاضا داریم امسال حمایت بیشتری از حوزه ترویج انجام شود.

استاندار همدان ضمن تصدیق سخنان رضوانی جلال گفت: چند مورد تغذیه مصنوعی، آبخیزداری و مباحث ترویجی به فراموشی سپرده شده است و باید فعال شود.

بهروز کارخانه بیان کرد: دستگاه ها به نقاط کوری که در حوزه گردشگری توجه کمتری می شود بیشتر متمرکز شوند ضمن اینکه می توانیم صادرات دستگاه های ورزشی را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فروش مبل و‌ منبت ملایر در 6 ماهه دوم سال 96 بیش از 410 میلیارد تومان بوده است، گفت: بسیار حائز اهمیت است که هم اکنون 62 درصد تولید مبل ایران در ملایر انجام می‌شود و فرماندار تویسرکان نیز آمار فروش خود را اعلام کند.

نفت همدان گردشگری است

استاندار مجددا به ظرفیت های گردشگری همدان اشاره کرد و گفت: سفیر چک در ایران هفته پیش در همدان حضور داشت و متعجب بود که چرا گردشگران تهران اصفهان و شیراز را در برنامه گردشگری خود دارند در حالی که همدان زیباتر از سایر استانها بود و در سفرهای بعدی همدان بعد از تهران در لیست چک قرار می گیرد.

نیکبخت با بیان اینکه نفت همدان گردشگری است عنوان کرد: استان همدان تمامی شرایط و ظرفیت‌های گردشگری را داراست و باید آن را تقویت کند.

استاندار با اشاره به اینکه سال گذشته در این ایام 35 میلیون مترمکعب موجودی سد اکباتان بوده و امروز به 14 میلیون متر مکعب رسیده گفت: صدا و سیما در این راستا اطلاع رسانی گسترده ای به عامه مردم در زمینه صرفه جویی داشته باشد.

انتهای پیام/ح

R41405/P1357/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود