Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مرکزي گفت: واردات کالاي قاچاق از عواملي است که به صورت جدي به فرآيند اقتصادي کشور ضربه مي زند و مانع از رونق اقتصادي است.

فتح‌الله حقيقي روز پنجشنبه در حاشيه بازديد از واحدهاي توليدي شهرستان ساوه، افزود: مبارزه با قاچاق کالا از راهکارهاي مهم افزايش رونق توليد در واحدهاي صنعتي، صادرات و درآمدهاي اقتصادي در کشور و استان است و براي دستيابي به اهداف اقتصاد مقاومتي بايد حمايت از توليد داخل را سرلوحه قرار دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: ورود کالاي قاچاق به کشورقدرت رقابت پذيري را از صنايع داخلي مي گيرد و به معضل بيکاري دامن مي زند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مرکزي گفت: افزايش کيفيت کالاهاي توليد داخلي از ديگر راهکارهاي تحقق اقتصاد مقاومتي و افزايش استفاده مردم از کالاهاي ايراني است که بايد به صورت اصولي مورد توجه قرار گيرد.
حقيقي در بخش ديگري از سخنانش گفت: با همت دانش آموختگان، توليدکنندگان و وجود همه محدوديت‌ها، جمهوري اسلامي ايران به توانمندي هاي بزرگي در حوزه توليد دارو دست يافته و به يکي از قطب هاي توليد دارو در منطقه و جهان تبديل شده است.
وي ادامه داد: حمايت از توليدکنندگان براي افزايش توليد و کيفيت کالاهاي داخلي از جمله برنامه ها و وظايف دولت براي افزايش فرصت هاي کاري جديد و حفظ اشتغال موجود است که در اين زمينه نشست هايي براي ارائه بسته هاي حمايتي به توليدکنندگان با حضور مسئولان استاني و بانک‌هاي عامل در استان برگزار شده است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مرکزي گفت: نياز است توليدکنندگان استان در راستاي افزايش اشتغال منطقه، استفاده از ظرفيت و نيروي انساني بومي را در اولويت کار خود قرار دهند زيرا اين مهم ضمن کاهش مشکل بيکاري افزايش تعامل در استان را به همراه دارد.
ساوه به عنوان دومين مرکز جمعيتي استان مرکزي از کانون هاي مهم صنعت به شمار مي رود وسهم به سزايي در صادرات غيرنفتي دارد.
1955/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی به مهر گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

کد خبر 6089253 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در زنجان
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • بازار لاستیک ترمز برید