Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@22:08:58 GMT

جشن پایان زیرساخت‌های بخش بهداشت گلپایگان

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۵۳۷۱

جشن پایان زیرساخت‌های بخش بهداشت گلپایگان

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،ناصر رستمی امروز در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه در مدت سه سال اخیر 25 طرح بهداشت و درمان با زیربنای 10 هزار متر مربع در شهرستان گلپایگان با کمک خیران و دولت ساخته شده است، اظهار کرد: در هیچ شهرستان کشور در مدت سه سال این تعداد طرح بهداشت و درمان اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین یک هزار متر مربع تعمیرات اساسی و پنج هزار متر مربع بازسازی در بخش درمان در سطح بیمارستان امام حسین(ع) و دیگر مراکز درمانی صورت گرفته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان ساخت مرکز آموزش بهورزی ، سالن آموزش اندیشه ، خانه بهداشت روستای نیوان نار ، پایگاه سلامت محله فیلاخص ،  پایگاه سلامت ابن سینا  و پست برق بیمارستان امام حسین(ع)  با تجهیزات کامل جمعا با هزینه یک میلیارد و 200 میلیون تومان از جمله طرح هایی دانست که به زودی افتتاح می‌شود.

رستمی گفت: با افتتاح بخش ان، آی، سی، یو (نوزادان) غرب استان پوشش داده می‌شود، این طرح حدود یک میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل تجهیزات نیاز دارد که با پیگیری نماینده شهرستان در مجلس در وزارت بهداشت و درمان این اعتبار به زودی جذب می‌شود.

وی اظهار کرد: از سوی خیر والامقام طاهره جعفرعلی ساکن کشور کویت برای تکمیل بخش دیالیز و نصب آسانسور بیمارستان امام حسین(ع) 250 میلیون تومان اهدا شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت:در سال گذشته از یک هزار نوزاد پنج نوزاد فوت شدند که آن هم به دلیل ناهنجاری‌ و نارسایی مادرزادی بوده است و این به معنای بهبود شاخص مهم بهداشتی است که در شهرستان با کاهش مرگ و میر نوزادان مواجه بودیم.

رستمی افزود: با توجه به این که  اکثریت جمعیت جهان تحت حمایت هیچ بیمه‌ای نیستند و از مراقبت‌های بهداشتی و درمان اولیه نیز محروم هستند شعار امسال روز جهانی سلامت«بهداشت برای همه و همه جا»  انتخاب شد تا دولت مردان و سیاست‌مداران جهان به امر بهداشت و درمان مردم محروم توجه کنند.

وی با اشاره به اقدامات سال گذشته در حوزه مراقبت‌های بهداشتی، گفت:  با اجرای طرح تحول نظام سلامت تشکیل پرونده الکترونیکی شهروندان در دستور کار قرار گرفت که 100 درصد اطلاعات هر خانوار در سامانه سیب ثبت شده است که نسبت به میانگین کل جمعیت شهرستان 72 درصد در این طرح شرکت کردند یعنی در جمعیت شهری 63 درصد و جمعیت روستایی 92 درصد شهرستان گلپایگان مراجعه کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در تمام خانه‌های بهداشت و مراکز درمانی روستایی منهای روستای قرغن  شبکه الکترونیکی اینترنت فعال است اما اطلاعات مردم روستای قرغن در خانه بهداشت روستای هنده به ثبت می‎رسد.

رستمی با بیان اینکه در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر و مرگ و میر افراد، در طرح تحول سلامت غربالگری فشار خون، سرطان، قند خون و چربی خون انجام شده است، گفت: سال گذشته تعداد یک هزار و 989 نفر بیمار دیابتی و تعداد پنج هزار و 175 نفر بیمار دارای فشار خون بالا شناسایی شدند.

وی افزود: افراد بالای سن 50 سال در زمینه شناسایی سرطان کرون در مراکز درمانی و خانه‌های بهداشت به صورت رایگان غربالگری می‌شوند؛ در سال گذشته 12 مورد سرطان بدخیم و دو مورد سرطان خوش‌خیم شناسایی شدند که این افراد می‌توانند درمان شوند و نیاز به شیمی درمانی ندارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: غربالگری زنان بالای سن 30 سال برای شناسایی سرطان سرویکس و سرطان پستان انجام می‌شود.

رستمی گفت: سال گذشته در دو مرحله طرح « فلورایدتراپی» برای چهار هزار و 800 دانش‌آموز مقطع ابتدایی به صورت رایگان انجام شده است.

وی گفت: سال گذشته یک هزار و 600 کیلوگرم مواد تاریخ مصرف گذشته از مراکز توزیع در سطح شهرستان جمع‌آوری و معدوم شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در سال گذشته تعداد 264 نفر که در معرض اپیدمی آنفولانزای پرندگان قرار داشتند واکسینه شدند.

رستمی خاطرنشان کرد: بیماری تب مالت یک بیماری بومی در شهرستان گلپایگان است که با ارائه آموزش از سوی جهادکشاورزی در بین کشاورزان و دامپروران، سال گذشته بیماری تب مالت در شهرستان 50 درصد کاهش داشته است.

وی گفت: سال گذشته مرگ و میر نوزادان در شهرستان کاهش داشته است که از شاخصه‌های مهم وضعیت بهداشتی شهرستان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در سال گذشته از یک هزار نوزاد پنج نوزاد فوت شدند که آن هم به دلیل ناهنجاری‌ و نارسایی مادرزادی بوده است و این به معنای بهبود شاخص مهم بهداشتی است که در شهرستان با کاهش مرگ و میر نوزادان مواجه بودیم.

رستمی گفت: از شاخصه‌های مهم بهداشت در جهان جلوگیری از مرگ مادر باردار است و در شش سال گذشته تاکنون مرگ مادر باردار در شهرستان گلپایگان اتفاق نیافتاده است.

وی اظهار کرد: در ایام نوروز روزانه 700 نفر به اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان مراجعه داشتند.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبارسلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند