Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@01:17:40 GMT

استرس را باروغن ماهی درمان کنید!

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۶۳۱۶

بر اساس یک مطالعه جدید روغن ماهی می‌تواند در کاهش آسیب‌های مغزی ناشی از استرس مزمن و استرس پس از سانحه موثر باشد. ناطقان: بر اساس یک مطالعه جدید روغن ماهی می‌تواند در کاهش آسیب‌های مغزی ناشی از استرس مزمن و استرس پس از سانحه موثر باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل،محققان "دانشگاه جانزهاپکینز" (John's Hopkins University) معتقدند که مکمل‌های روغن ماهی در کاهش استرس پس از سانحه موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یافته‌ها نشان داد که امگا 3 موجود در مکمل‌های روغن ماهی می‌تواند در درمان آسیب مغزی ناشی از حوادث موثرباشد. این محققان همچنین عنوان کردند که این مکمل‌ها می‌توانند از اثرات منفی استرس مزمن جلوگیری کنند.

برای چندین دهه کپسول روغن ماهی برای بهبود سلامت مغز و حتی جلوگیری از بیماری‌هایی نظیر اِم‌اِس و آلرژی‌های دوران کودکی عرضه می‌شد و حال این تحقیق جدید نشان می‌دهد که این مکمل ممکن است در درمان علائم استرس مزمن نیز موثر باشد.

استرس مداوم موجب فعال شدن مداوم سیستم عصبی مغز می‌شود و در نتیجه در طول زمان باعث سست شدن سراسر بدن می‌شود. روغن ماهی از علائم افسردگی، پرخاشگری و اضطراب جلوگیری می‌کند.

در سال 2005، از امگا 3 برای بررسی علائم استرس پس از سانحه بیماران بخش اورژانس ژاپن استفاده کردند.

بیمارانی که روغن ماهی مصرف کرده بودند، علائم استرس پس از حادثه در آنها به طور قابل توجهی کاهش یافت. به نظر می‌رسد امگا 3 باعث افزایش بازسازی نورون‌ها در "هیپوکامپ" (hippocampus) و "آمیگدال" (amygdala) می‌شود. هیپوکامپ و آمیگدال دو ناحیه در مغز هستند که اغلب با استرس مزمن و استرس پس از سانحه مرتبط هستند.

محققان دانشگاه جانزهاپکینز و "دانشگاه توکیو" (University of Tokyo) برای صحت این موضوع مطالعه ای انجام دادند.

آنها داده‌های 172 فرد مبتلا به استرس که روغن ماهی مصرف کرده بودند را تجزیه و تحلیل کردند و آن را با دادههای 11 هزار نفر از تیم کمک‌های پزشکی مقایسه کردند.

نتایج نشان داد که استرس افرادی که مقدار استانداردی از روغن ماهی را مصرف کردند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود. نتایج مطالعه محققان نشان داد که روغن ماهی می‌تواند به درمان استرس پس از سانحه کمک کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: استرس ، روغن ماهی ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: استرس روغن ماهی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش