Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@12:01:05 GMT

توقف شیب تند افزایش سزارین

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۶۶۱۱

معاون درمان وزارت بهداشت، از توقف شیب تند افزایش سزارین در کشور، بعد از اجرای طرح تحول سلامت خبر داد. ناطقان: دکتر قاسم جان بابایی شب گذشته در چهارمین کنگره بین المللی تولید مثل در مرکز همایش های رازی تهران، گفت: یکی از موضوعاتی که در بسته طرح تحول سلامت به آن توجه شد، موضوع ترویج زایمان طبیعی و درمان ناباروری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو مقوله ای که در آنها شاخص های خوبی نداشتیم.

وی با اشاره به افزایش میزان سزارین و کاهش زایمان طبیعی در کشور تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت، افزود: در بعضی از استان ها آمار سزارین به بالای ۹۰ درصد هم رسیده بود.

جان بابایی به انجام زایمان طبیعی رایگان در طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: تا کنون دو هزار اتاق زایمان طبیعی در کشور راه اندازی شده و طی سه سال گذشته دو میلیون زایمان طبیعی در طرح تحول سلامت انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که بعد از اجرای طرح تحول سلامت شاهد توقف شیب تند افزایش میزان سزارین بودیم، ادامه داد: در عین حال شاهد شیب ملایم رو به افزایش زایمان طبیعی هستیم.

جان بابایی با تاکید بر اینکه برای افزایش روند زایمان طبیعی در کشور می بایست زیرساخت های لازم را فراهم کنیم، افزود: این وضعیت، بیشتر از همه تعصب متخصصین زنان و زایمان و ماماها را می خواهد که از حقوق زنان کشورمان برای داشتن زایمان سالم و بی خطر، تلاش کنند.

وی اظهارداشت: ترویج زایمان طبیعی رایگان در طرح تحول سلامت، باعث شده میزان سزارین در برخی استان ها به زیر ۲۵ تا ۳۰ درصد برسد.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه از بازنگری بسته ترویج زایمان طبیعی با رویکرد جدید خبر داد و گفت: در رویکرد جدید، موضوع اعتباربخشی مراکز درمان ناباروری و افرادی که این خدمات را ارائه می دهند، مورد توجه قرار می گیرد.

وی از اعطای مدرک درجه یک عالی به آن دسته از بیمارستان هایی که آمار سزارین آنها به زیر ۳۰ درصد برسد، خبر داد و افزود: برای تک تک استان ها، برنامه افزایش زایمان طبیعی و کاهش آمار سزارین را داریم.

جان بابایی به موضوع مراقبت از نوزاد اشاره کرد و گفت: بالا بودن آمار سزارین منجر به افزایش تولد نوزادان نارس خواهد شد، بنابراین به دنبال ترویج زایمان طبیعی برای داشتن نوزاد سالم خواهیم بود.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه به ارائه خدمات درمان ناباروری به عنوان یکی دیگر از برنامه های وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: در برخی از استان ها بین ۱۵ تا ۲۰ درصد زنان در سنین باروری، نابارور هستند.

وی با اشاره به وجود ۸۰ مرکز درمان ناباروری در کشور که ۵۰ درصد آنها دولتی هستند، گفت: ما اصرار به دولتی بودن این مراکز نداریم، بلکه می خواهیم از طریق خرید خدمت از بخش خصوصی در استان هایی که مراکز درمان ناباروری بخش دولتی وجود ندارد، به مردم خدمات ارائه بدهیم.

منبع: مهر برچسب ها: سزارین ، زایمان طبیعی ، ناباروری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سزارین زایمان طبیعی ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، وی افزود: هفته ملی ماما با شعار هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی برای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌ می کند.   صیادی خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.    رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه ۲ کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است.    وی با عنوان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد گفت:  این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقا جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در بیمارستان کمالی است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد