Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@17:36:16 GMT

سیستم ایمنی جنین عامل بروز زایمان زودهنگام

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۷۴۳۰

سیستم ایمنی جنین عامل بروز زایمان زودهنگام

مطالعه جدید نشان می دهد برخی از زایمان های زودهنگام زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی جنین زودتر از موعد فعال شده و سلول های مادر را به عنوان یک مهاجم خارجی احساس می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند خون بندناف بدست آمده از نوزاد زودهنگام متولدشده حاوی مقادیر بالا سلول های ایمنی ایجادشده توسط جنین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش های بعدی آشکار ساخت این واکنش ایمنی در زمان حمله به سلول های مادر فعال شده است.

محققان دریافتند انتشار موجی از مواد شیمیایی التهابی در طول این واکنش ایمنی جنین می تواند موجب ایجاد انقباضات رحم شده و در نتیجه زایمان زودهنگام اتفاق بیفتد.

دکتر «تیپی مکنزی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم در صورت بروز التهاب یا عفونت در مادر که شایع ترین علت زایمان زودهنگام است، سیستم ایمنی جنین بیدار می شود، زودتر از موعد فعال شده و می تواند سلول های مادر را شناسایی کرده و آنها را پس زند.»

زایمان زودهنگام زمانی روی می دهد که نوزاد زودتر از هفته ۳۷ بارداری متولد می شود. زایمان زودهنگام علت اصلی مرگ نوزادان در سراسر جهان است. کودکانی هم که بعد از این نوع زایمان زنده می مانند با مشکلات متعددی در طول سلامت روبرو هستند.

در این مطالعه، محققان خون بندناف و خون مادر باردار بدست آمده از ۸۹ زن دارای بارداری سالم و ۷۰ زن دارای زایمان زودهنگام را بررسی کردند.

هیچ نشانه ای از واکنش ایمنی در خون مادر یافت نشد. اما محققان دریافتند خون بندناف نوزادان زودهنگام متولدشده دارای مقادیر بالا دو نوع سلول ایمنی بود: سلول های T که به عاملان خارجی حمله کرده و موجب آغاز واکنش ایمنی می شوند؛ و سلول های آنتی ژنی که سلول های T را به سوی قسمت های خارجی تحت حمله هدایت می کنند.

سایر فاکتورهای پرخطر زایمان زودهنگام شامل فشارخون بالا، دیابت، رشد نامناسب جنین، پاره شدن زودهنگام کیسه آب یا کوتاه بودن گردنه رحم هستند.

منبع: مهر

کلیدواژه: بارداری جنین زایمان سیستم ایمنی وزارت بهداشت هفته سلامت سازمان غذا و دارو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دارو کمیسیون بهداشت و درمان سرطان پرستار تعرفه های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران چاقی ایرج حریرچی آزمایشگاه سازمان نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار

ایتنا - اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) پس از بررسی صدها تصادف مربوط به استفاده نادرست از اتوپایلوت تسلا، از جمله 13 مورد که منجر به مرگ و بسیاری از که با صدمات جدی همراه بود، تحقیقات طولانی مدت را در مورد سیستم کمک راننده خودکار تسلا بسته است.
اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) پس از بررسی صدها تصادف مربوط به استفاده نادرست از اتوپایلوت تسلا، از جمله 13 مورد که منجر به مرگ و بسیاری از که با صدمات جدی همراه بود، تحقیقات طولانی مدت را در مورد سیستم کمک راننده خودکار تسلا بسته است.

دفتر بررسی عیوب NHTSA در اسنادی که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد که مجموعه بررسی گسترده‌ای را تکمیل کرده است که شواهدی را نشان می‌دهد که سیستم درگیر شدن راننده ضعیف تسلا برای قابلیت های عملیاتی مجاز اتوپایلوت مناسب نیست.

آژانس نوشت: «این عدم تطابق منجر به شکاف ایمنی حیاتی بین انتظارات رانندگان از قابلیت‌های عملیاتی و قابلیت‌های واقعی سیستم شد که خود منجر به سوء استفاده و تصادفات قابل اجتناب شد.»

بسته شدن کاوشگر اولیه که در سال 2021 آغاز شد، پایان یکی از آشکارترین تلاش‌های دولت برای بررسی دقیق نرم‌افزار اتوپایلوت تسلا است. با این حال، تسلا هنوز تحت فشار چندین تحقیق دیگر است.

 

وزارت دادگستری همچنین در حال بررسی ادعاهای این شرکت در مورد این فناوری است و وزارت وسایل نقلیه موتوری کالیفرنیا، تسلا را به تبلیغ نادرست قابلیت‌های اتوپایلوت و نرم افزار پیشرفته‌تر Full Self-Driving بتا متهم کرده است. این شرکت همچنین با چندین پرونده قضایی در مورد اتوپایلوت مواجه است. 

این آژانس نوشت: « این تصادفات اغلب شدید هستند، زیرا نه سیستم و نه راننده واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند، که منجر به نتایج تصادف دیفرانسیل با سرعت بالا و انرژی بالا می‌شود.»

تسلا به رانندگان می‌گوید هنگام استفاده از اتوپایلوت که از طریق سنسور گشتاور و در خودروهای جدیدتر، از طریق دوربین داخل کابین اندازه‌گیری می‌کند، باید به جاده توجه کنند و دست‌های خود را روی فرمان نگه دارند. اما NHTSA و سایر گروه‌های ایمنی گفته‌اند که این هشدارها و بررسی‌ها به اندازه کافی از تصادفات محافظت نمی کند. در ماه دسامبر، NHTSA  گفت که این اقدامات برای جلوگیری از سوء استفاده کافی نیست.

تسلا با صدور یک فراخوان از طریق به‌روزرسانی نرم‌افزاری موافقت کرد که از نظر تئوری، نظارت بر راننده را افزایش می‌دهد. اما به نظر نمی‌رسد که این به‌روزرسانی واقعاً اتوپایلوت را تغییر زیادی دهد.

 
NHTSA  نزدیک به سه سال روی تحقیق در مورد Autopilot کار کرد و در طول این فرآیند بارها با تسلا ملاقات یا تعامل داشت. بسیاری از بررسی‌های مستقیم تصادفات را انجام داد و برای ارائه اطلاعات در مورد آنها نیز به شرکت متکی بود. اما آژانس از داده‌های تسلا در یکی از اسناد پشتیبانی انتقاد کرد.

تناقض‌های موجود در داده‌های تسلا باعث ایجاد ابهام در مورد آمار واقعی تصادف خودروهایی می‌شود که با اتوپایلوت درگیر هستند. این آژانس اعلام کرد:« کمپانی تسلا از هر تصادفی که تحت تاثیر اتوپایلوت است، حتی در تصادفات شدید، به دلیل شکاف در گزارش‌گیری از راه دور، آگاه نیست. تسلا تا حد زیادی داده‌های تصادفات را تنها با استفاده از پایروتکنیک دریافت می‌کند، به این معنی که کیسه‌های هوا، پیش کشنده‌های کمربند ایمنی یا ویژگی کاهش ضربه عابر پیاده در کاپوت خودرو فعال می‌شوند.»

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • واکنش مادر ترانه علیدوستی به حواشی یک عکس با دخترش | تصویر
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم