Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:51:06 GMT

ایران رتبه نخست جشنواره غذای کویته پاکستان را کسب کرد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۷۱۶۸۵

ایران رتبه نخست جشنواره غذای کویته پاکستان را کسب کرد

کویته - ایرنا - در جشنواره بین المللی آداب و رسوم و غذای کشورهای جهان که با حضور 28 کشور از پنج قاره در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان برگزار شد، ایران رتبه نخست را به خود اختصاص داد.
.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: جشنواره غذا و نمایشگاه فرهنگ و آداب و رسوم ملت های جهان با حضور 28 کشور از جمله مصر، عربستان، اردن، عمان، عراق و اندونزی در دانشکده دافوس ستاد جنوبی ارتش پاکستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'محمد رفیعی» اضافه کرد: غرفه غذا و نمایشگاه صنایع دستی و اقلام فرهنگی ایران که با حمایت سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در این جشنواره شرکت کرده بود، به عنوان نگین جشنواره بین المللی غذای کویته معرفی شده و رتبه نخست را به خود اختصاص داد.
وی افزود: این جشنواره ها همه ساله در ستاد جنوبی ارتش پاکستان برگزار شده و کشورهای شرکت کننده نسبت به ارائه صنایع دستی کشور خود، آداب و رسوم و فرهنگ کشورها و عذاهای مردم آن کشور اقدام می کنند.
رفیعی گفت: در این مراسم که با استقبال و حضور گسترده فرماندهان نظامی ستاد جنوبی ارتش پاکستان و شرکت کنندگان نیز مواجه شد، در خصوص آداب و رسوم، جاذبه های گردشگری ایران و صنایع دستی مردم ایران مطالبی ارائه شد.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان اظهار داشت: میهمانان این جشنواره در غرفه ایران با غذاهای ایرانی نظیر خورش های ایرانی و برخی غذاهای بومی و محلی کشومان پذیرایی شدند.
وی در خصوص جشنواره بین المللی فرهنگی این آیین تصریح کرد: نماینده کشورمان در این جشنواره توانست با قرائت دو حکایت از سعدی شاعر نامدار ایران زمین به زبان انگلیسی و معرفی آثار باستانی و فرهنگی ایران در قالب کلیپ موسیقی، جذاب ترین و پرمخاطب ترین بخش مراسم را به خود اختصاص دهد.
رفیعی گفت: پیش از این نیز، اواخر سال میلادی گذشته در مراسم روز فرهنگ بین المللی که در دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش پاکستان برگزار شد، غرفه ایران در میان ۲۷ کشور شرکت کننده رتبه نخست را کسب کرد.
به گزارش ایرنا، بر اساس آمارها و نتایج نظرسنجی های رسمی، بیش از 88 درصد گردشگران در جهان، آشنایی با سبک های مختلف آشپزی و خوردن غذاهای سنتی کشورهای مختلف را از مهم ترین فاکتورهای سفر می دانند.
سازمان گردشگری جهانی وابسته به سازمان ملل هم پیش از این اعلام کرده بود، 30 درصد درآمد کل گردشگری جهان وابسته به صنایع غذایی است.
امروزه غذاهای سنتی و محلی که دارای ارزش تاریخی، فرهنگی،غذایی و درمانی هستند نقش مهمی در حوزه گردشگری ایفا می کند و می توان از آن به عنوان ظرفیتی مهم در تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری بهره گرفت.
غذا از معیارهای مهم سفر و از اصلی‌ ترین مولفه‌های گردشگری محسوب می شود و در سال‌های اخیر به اهمیت ارتباط میان غذا و جذب گردشگر توجه ویژه ای شده تا جایی که مفهوم جدیدی در حوزه گردشگری با عنوان گردشگری غذا تعریف شده است.
آساق**6125*شبس*1613

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري جشنواره غذاي ايراني كويته پاكستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست

نشست سخنگوی وزارت خارجه دقایقی پیش در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) آغاز شد.   به گزارش برنا، کنعانی خاطرنشان کرد: جنایت جنگی در نوار غزه با حمایت مستقیم و تمام عیار دولت آمریکا و انگلیس رخ داد و اقدامات نمادینی در چارچوب ایجاد اسلکه برای ارسال کمک‌های انساندوستانه و انجام مانور‌های تبلیغی و رسانه‌ای در این خصوص به هیچ وجه تصویر نفرت انگیزی که این دسته از کشور‌ها نزد افکار عمومی جهان با حمایت از جنگ جنگی در فلسطین ایجاد کردند را اصلاح نخواهدکرد.   سخنگوی وزارت خارجه خطاب به این کشور‌ها و از جمله آمریکا بیان کرد: این کشور‌ها از ارسال سلاح به این رژیم جلوگیری و صادرات تسلیحاتی خود را سریعا متوقف کنند و بر رژیم صهیونیستی برای توقف فوری جنگ اعمال فشار کنند و اجازه دهند معابر شناخته شده برای ارسال کمک‌ها استفاده شود.   کنعانی اضافه کرد: به نظر می‌رسد اهداف دیگری در این راستا وجود دارد.   وی در پاسخ به سؤالی درباره خط لوله صلح بیان کرد: اجرای خط لوله گاز به پاکستان در چارچوب موافقتنامه امضا شده بین دو کشور از جمله موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است و در سفر رئیس جمهور مورد اهتمام بوده است و مذاکرات کارشناسی و سطح عالی انجام شده قبلی زمینه ساز آغاز اجرای فاز اجرایی هشتاد کیلومتری اجرای این خط لوله در داخل خاک پاکستان بوده و طرف پاکستانی بر عزم خود برای اجرای این پروژه تأکید کرده است.   وی گفت: انتظار داریم این پروژه مهم راهبردی مبتنی بر منافع مشترک دو کشور به نتیجه برسد و شاهد تبادل همکاری ایران و پاکستان در حوزه مهم و راهبردی انرژی باشیم.   کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره حق‌آبه ایران از هیرمند بیان کرد: ۱۱۲ میلیون متر مکعب وارد مرز‌ها و خاک ایران شده است جریان آب همچنان ادامه دارد اطلاعات حاکی است ارسال آب از سد کجکی آغاز شده است. امیدواریم سطح این آب به آب سد کمال‌خان اضافه شود. در طول سال گذشته هم هیأت حاکمه افغانستان در ارتباط با سد کمال‌خان اقدام به برخی عملیات مرمت و بازسازی و اصلاح کرد.   سخنگوی وزارت خارجه افزود: ایران انتظار دارد طرف افغانستانی به تعهد خود براساس معاهده موجود عمل کند و شاهد تامین حق‌آبه ایران باشیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • جدال شاگردان مؤمنی مقدم با ترکمنستان در گام نخست
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست