Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ امام جمعه مشهد با بیان اینکه با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود، تاکید کرد: این یک آب‌نبات چوبی است که به جوان می‌دهند. شادی در زندگی کردن و اشتغال و درآمد است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌ دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: راهپیمایی نیمه شعبان در مشهد دو جهت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک جهت، تبریک به آقا امام رضا (ع) است. یکی دیگر از جهات راهپیمایی روز نیمه‌شعبان در مشهد، نمادی از وظیفه ماست. وظیفه ما این است که به دنبال آقایمان راه بیفتیم. وقتی حضرت یوسف (ع) گم شد، حضرت یعقوب (ع) به فرزندان خود گفت بروید یوسف را پیدا کنید.

یوسف ما هم پیدا شدنی است

وی ادامه داد: شرایط امروز دنیا این گونه است که یوسف ما هم پیدا شدنی است. این حرکت نمادی برای پیدا کردن امام زمان (عج) است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امشب، شب ولادت حضرت علی اکبر (ع) و فردا روز جوان است، اظهار داشت: علت اینکه روز ولادت حضرت علی اکبر، روز جوان نامیده شده است به خاطر این است که الگوی جوان در جامعه انقلابی ما حضرت علی اکبر است. حضرت علی اکبر در میان فرزندان سیدالشهدا، زیبا بود و قد و قامت رعنا و جمال زیبایی داشت. آیا این زیبایی معیار الگو بودن است؟

رسالت متولیان فرهنگی تربیت جوان با الگوی حضرت علی اکبر است

علم‌الهدی افزود: معیار حضرت علی اکبر نقطه‌ای است که امام حسین (ع) فرمودند و آن، لحظه‌ای است که ایشان به سمت میدان رفت. امام حسین در آن لحظه نگفت فرزند زیبای من به سمت میدان می‌رود بلکه گفتند خدایا خصوصیت حضرت علی اکبر زیبایی او نیست بلکه هم در حرف زدن و هم در عمل کردن و هم در منطق و قیافه، از همه مردم به پیامبر (ص) شبیه‌تر است.

وی با طرح این سوال که ما الگوی جوان‌مان در این زمان چه الگویی است؟ و چگونه می‌توان جوان را الگویش حضرت علی اکبر قرار داد؟ تصریح کرد: رسالت متولیان فرهنگی این است که جوان با الگوی حضرت علی اکبر تربیت شوند. آیا جوانی با الگوی حضرت علی اکبر، شهید حججی است یا جوانان خیابان لاله و لادن؟ جوانی که در آزادی بی‌بند و باری در صحنه اجتماعی ما حاضر است یا جوانی که در دفاع از دین تا آنجا می‌‌رود که لبه تیز کارد او را تهدید می‌کند و او می‌خندد.

دشمن می‌خواهد عفت را از زنان و غیرت را از مردان بگیرد

امام جمعه مشهد با بیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی باید چه جوانی را تربیت کنند؟ جوان شهید حججی یا جوان عیاش و بی‌بند و بار؟، خاطرنشان کرد؟ ما در جنگ هستیم و دشمن در حال جنگ با ماست. مدافع سرسخت ما در عرصه نبرد جوان ماست و دشمن می‌خواهد جوان ما را بگیرد. دشمن دو نقشه برای گرفتن جوان ما و از دست رفتن جوان ما دارد؛ یک  نسخه برای دختران و زنان جوان ما و یک نسحه برای پسران و مردان جوان ما.

علم‌الهدی با بیان اینکه نقشه دشمن برای دختران و زنان ما عفت‌زدایی و نسخه برای از دست رفتن پسران و مردان ما غیرت‌زدایی است، ابراز داشت: در این نقشه دشمن که با این دو چیز می‌خواهد جوان ما را نابود کند، مسئولان فرهنگی ما متولی چه هستند؟ چه باید بکنند؟

با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود

وی اضافه کرد: اینکه برخی از مسئولان مانند صداوسیما و برخی مانند وزارت ارشاد و برخی از هنرمندان و برخی از مسئولان شهری از شادی جوان می‌گویند و آن هم کنسرت مبتذل، نابهنجاری خیابانی و فسق و فجور باشد، آیا جوانی با الگوی حضرت علی اکبر شکل می‌گیرد؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود، بیان کرد: این یک آب‌نبات چوبی است که به جوان می‌دهند. شادی در زندگی کردن و اشتغال و درآمد است. یک نظرخواهی کنید. از هر جوانی، چه دیندار و چه بی‌دین بپرسید، اینکه دختر و پسر جوان به یکدیگر برسند و زندگی صمیمی داشته باشند، شادی‌شان بیشتر است یا آنکه به سامان نرسند ولی به کنسرت و بی‌بند و باری بروند.

ما هم طرفدار شادی جوان هستیم

علم‌الهدی با بیان اینکه ما هم طرفدار شادی جوان هستیم، یادآور شد: در بیکاری پای ترانه مبتذل قرار گرفتن و در بی‌همسری و نابسامانی در دل نابهنجاری خیابانی فرو رفتن شادی است یا آنکه شادی کار پیدا کردن و همسر انتخاب کردن و تشکیل زندگی است؟

وی خطاب به مسئولان گفت: اگر شما متولی شادی جوانان هستید، شادی جوان را این گونه فراهم کنید. اینکه جوان شغل و پولی ندارد، هر چه کنسرت بگذارید، این آب نبات چوبی است.

آوردن کالای خارجی آرایشی سرکوب کالای داخلی است

امام جمعه مشهد با بیان اینکه رهبری نسخه می‌دهند و ما باید نسخه را عمل کنیم، اظهار داشت: نسخه رهبری تولید داخلی است. امروز قشر کارگر ما قشر کارگر ماست. رهبری از تولید داخلی و حمایت از کالای داخلی می‌گویند. اینکه رهبری این مسئله را می‌گویند، بخشی متوجه مردم است ولی بخش عمده‌اش متوجه متولیان نظام است.

علم‌الهدی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در تهران با موضوع لوازم آرایش تصریح کرد: نمایشگاه لوازم آرایش در تهران راه انداختند. در این نمایشگاه به غیر از چند غرفه کالای داخلی، چندین غرفه خارجی هم قرار داده شده است. اولا نمایشگاه لوازم آرایش چقدر در جامعه ضرورت دارد؟ به این کار نداریم، شما نمایشگاه لوازم آرایشی درست کردید و بعد تولیدکننده خارجی را آورده‌اید و در کنار تولیدکننده داخلی قرار دادید و کالای با کیفیت خارجی را آوردید تا کالای داخلی را سرکوب کنید. این کار درستی است؟ این دهن‌کجی به رهبری نیست؟ رهبری از تولید داخلی حرف می‌زنند شما نمایشگاه تشکیل می‌دهید تا کشور بازار کالای داخلی شود.

جایگاه لوازم آرایشی در اقتصاد مقاومتی کجا قرار دارد؟

وی افزود: من نمی‌دانم فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی از این نمایشگاه خبر دارد؟ جایگاه لوازم آرایشی، در اقتصاد مقاومتی کجا قرار دارد؟ دختر ۱۳، ۱۴ را آورده‌اند و او را با لوازم آرایشی آشنا کردند. این دختر چه جوانی در آینده خواهد بود؟ این نمایشگاه چه ضرورتی دارد؟ در این مملکت از نفوذ می‌گوییم، می‌گویند چه نفودی؟ این کار آقای وزیر و معاون او نیست. آنها متدین هستند اما مدیرکل یا مشاوران مدیران کل چطور؟ این کار نفوذی‌هاست.

این عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: وقتی امریکا و اروپا می‌خواهند سفره برجام را جمع کنند، تشکیل این جریان و نمایشگاه و کشور را به بازار کالای خارجی کردند، توجیه دارد؟ توجیه دینی که هیچ، آیا توجیه اقتصادی دارد؟ در این شرایط ستاد اقتصاد مقاومتی چه ضرورتی دارد؟

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اقتصاد مقاومتی نماز جمعه برجام کنسرت علم الهدی لوازم آرایشی آیت الله علم الهدی شهید حججی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟

روزنامه هم میهن نوشت: اتفاقاتی که این روزها در فضای ورزشی ایران رخ داده است، از یک نظر پدیده جدیدی محسوب نمی‌شود. در حقیقت، ساختار سیاسی ایران با دو مشکل اساسی در این موضوع مواجه است. ازیک‌سو، نمی‌خواهد خود را با ضوابط عمومی فدراسیون‌های جهانی یا کمیته بین‌المللی و منشور المپیک سازگار کند و درعین‌حال، می‌خواهد که همچنان از مزایای عضویت در این نهادها بهره‌مند شود و در مسابقات المپیک و جهانی و باشگاهی شرکت کند. از سوی دیگر، نمی‌خواهد یا نمی‌تواند خود را با الزامات فرهنگی ورزش در داخل کشور تطبیق دهد.

ریشه این مسئله نیز در ناسازگاری فرهنگ ورزشی با ارزش‌های سنتی است. این ناسازگاری به‌ویژه در ورزش زنان اهمیت بیشتری دارد. در سنت اجتماعی ما زن اساساً واجد جایگاهی نبود که بخواهد برای اثبات خود به صحنه بیاید و از آن مهمتر سرود برابری با مرد را بخواند. آن سنت الزامات خاص خود را به رفتار و پوشش و جایگاه زنان بار می‌کرد.

ولی زن در جامعه جدید تمام این محدودیت‌ها را رد می‌کند. شاید تعجب کنیم که چرا برخی از زنان نیز همپای مردان از کلمات رکیک استفاده می‌کنند. کلماتی که حتی کاربرد آن از سوی زنان وجاهت منطقی ندارد. علت این پدیده در همین اصرار به برداشتن مرزهای تمایزی است که چون به اجبار ایجادشده شکل‌های افراطی و حتی مضحک هم پیدا کرده است.

مشکل مهم و دیگر این ساختار داشتن تصور حق انحصاری امور به‌ویژه در حوزه فرهنگ نزد صاحبان قدرت است این تصور موجب شده که در اجرای اهداف فرهنگی به‌کلی ناکارآمد شوند. نمونه آن فضای عمومی ورزشگاه‌ها به‌ویژه فوتبال است که متاسفانه در کشتی هم هست و در سال‌های اخیر به والیبال و سایر رشته‌های ورزشی هم سرایت کرده است.

سیاست‌زدگی در ورزش، انحصار نسبی در مالکیت تیم‌های ورزشی، کوشش برای تبدیل ورزش به ابزاری برای پیشبرد اهداف فرهنگی غیرمرتبط با ورزش، عدم حضور مردم و ذینفعان در مسائل و مدیریت باشگاه‌ها و نیز تنظیم مقررات عمومی فضاهای ورزشی، در کنار علاقه وافر برای حضور در رقابت‌های ورزشی در سطح بین‌المللی و کوشش برای کسب مدال و جام و افتخار به آنها؛ جملگی موجب ایجاد سیاست‌هایی متعارض و فضایی مغشوش در ورزش شده است که دیر یا زود هزینه آن هم باید پرداخته شود.

این‌گونه تعارضات و عوارض در اغلب حوزه‌های مدیریتی وجود دارد ولی به عللی از جمله ضرورت تبعیت از منشور المپیک و مقررات فدراسیون‌های جهانی؛ در ورزش برجسته و مشهود شده است؛ زیرا در صورت عدم رعایت ضوابط این نهادهای بین‌المللی، امکان اخراج از فدراسیون‌های ورزشی جهانی وجود دارد و از آنجا که ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی رکن مهمی در تامین اوقات فراغت یا حتی هویت‌بخشی جوامع جدید است، تن دادن به اخراج موجب بحران داخلی خواهد شد.

فراموش نکنیم که ایران همچنان در حوزه ورزش در مقایسه با کشورهای مشابه خود حرف‌های زیادی برای بروز استعدادها دارد. بعلاوه پربیننده‌ترین شبکه تلویزیونی ایران با فاصله زیاد، شبکه‌هایی است که به ورزش می‌پردازند و الا صداوسیما فاقد مشتری جدی خواهد بود.

مجموعه این وضعیت در ورزش ایران موجب شده که حکومت هم در داخل و هم در خارج دچار چالش شود. چالش‌هایی که با گذشت زمان تشدید می‌شود و به اتخاذ تصمیمات به نسبت عجیب منجر شده و خواهد شد.

راه‌حلی جز سیاستگذاری بدون تناقض یا با تناقضات اندک نیست. با ممنوع کردن حضور زنان یا مردان در ورزشگاه‌ها هیچ مسئله‌ای حل نخواهد شد. مقررات پوشش هم همچنان دامن‌گیر فدراسیون‌های ورزشی خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تأثیری که بی‌حجابی در بدعاقبتی دارد
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس+ فیلم
  • فیلم| فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس
  • افشای شگرد مادر و پسر تهرانی برای آدم‌ربایی مردان جوان
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها