Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، شهین مردانی: جوامع غربی با داشتن تفکرات فمنیستی و قوانین به اصطلاح برابر به علت بی‌توجهی به ارزش‌های اخلاقی و انسانی در حال حاضر با رشد قابل توجه آمار طلاق، تضعیف نهاد خانواده، خانواده‌های تک والد، سقط جنین در دختران نوجوان، خشونت علیه زنان در خانواده و فقر زنانه روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگ‌ترین خشونت در غرب شعار و اجرای برابری جنسیتی است که زنان همانند مردان در بیرون از خانه کار می‌کنند و حتی در مشاغل مردانه نیز حضور دارند و هویت اصلی خود را از دست داده‌اند. همین موضوع منجر به بروز تمام بی‌عدالتی‌ها در حق زنان جامعه اروپا شده است.

برگزاری کمیسیون مقام زن در سازمان ملل بهانه‌ای است تا در آن به مشکلات موجود در حوزه زنان و راهکارهای حل آن پرداخته شود، اما در عمل هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد، چراکه جایگاه واقعی زنان در غرب همیشه نادیده گرفته شده است و به آنها به عنوان کسی که می‌توانند تا چه حد توانا باشند و امور را مدیریت کنند، بها داده نشده است. 

در بین تمام این اتفاقات، کافی است تا آنها برای اعتراض پا به خیابان بگذارند یا به علتی بازداشت شوند، پلیس نیز به آنها رحم نمی‌کند و بدترین رفتارها را از خود نشان می‌دهد.

سازمان‌ها و کشورهای جهان می‌کوشند با برنامه‌های گوناگون با خشونت علیه زنان مبارزه کنند؛ این درحالیست که تمام این کشورها خود عامل بروز خشونت علیه زنان هستند. 

در زیر به چند تن از خشونت پلیس آمریکا و انگلیس نسبت به زنان و مردان و حتی نوجوانان اشاره می‌کنیم:

* آمریکا

1. در فیلم زیر خشونت یک افسر پلیس، هنگام بازداشت یک زن که در حال ضرب و جرح پلیس آمریکایی است را می‌بینید:

 در این ویدیو که زمان و مکان دقیق آن مشخص نیست، افسر آمریکایی در مقابل درخواست زن برای علت بازداشتش، با مشت به صورت او می کوبد.

خشونت پلیس آمریکا علیه شهروندان و به خصوص سیاه پوستان آن کشور، همواره یکی از دلایل اعتراض های گسترده مردم علیه عملکرد نیروهای پلیس بوده است.

 

2. رفتار پلیس آمریکا با یک زن آمریکایی در زندان 

3. علاوه بر این، در آمریکا شما خلاف می‌کنید و پلیس شما را دستگیر می‌کند. اما به جای اینکه به جرم شما پرداخته شود، آن وسط مقادیری مشت و لگد توسط افسر پلیس دریافت می‌کنید؛ یک نفر از این صحنه فیلم می گیرد و در اینترنت پخش می‌کند. علاوه بر این صحنه ضرب و شتم شما از صدها کانال خبری و سیاسی پخش می‌شود.

4.  پلیس آمریکا اینگونه زنان را بازداشت می‌کند: 

در این فیلم برخورد پلیس آمریکا با زنان و خشونت مردان پلیس با زنان را مشاهده می‌کنید:

* انگلیس 

1. وضعیت رفتاری پلیس انگلیس به مراتب بدتر از‌ آمریکا است

مرداد ماه سال گذشته جمعی از مردم لندن در اعتراض به رفتار خشونت آمیز پلیس انگلیس در برخورد با یک جوان سیاه‌پوست تظاهرات برپا کردند.

طبق تصاویر منتشر شده از شبکه سی سی تی وی، پلیس انگلیس این جوان سیاه‌پوست را در داخل مغازه بر روی زمین خوابانده و گردن او  را می‌فشرد.

شرکت کنندگان در این تظاهرات خواستار اجرای عدالت در حق «راشان چارلز» و پاسخگو شدن پلیس در قبال مرگ او  شدند.

معترضان ضمن درخواست پایان سیاست‌های تبعیض نژادی اعلام کردند این مقدار کشتار سیاه‌پوستان در بازداشتگاه‌ها برایی نشان دادن خشونت پلیس کافی است.

2. روال جاری در انگلیس این‌طور است که شما خلاف می‌کنید و پلیس یک مسلمان سیاه پوست زن یا مرد را به جای شما دستگیر می‌کند.

 

3. برخورد خشن پلیس انگلیس با یک نوجوان 12 ساله 

یک نوجوان اهل نیوکاسل انگلیس به دلیل پرتاب چند گلوله برفی به سمت یک نفر و شکایت او از این نوجوان توسط پلیس دستگیر شده است و پلیس به بدترین شکل ممکن با او برخورد می‌کند.

 

 

خشونت پلیس در کشورهای آمریکا، انگلیس و به طور کل کشورهای اروپایی به حدی فراگیر و مرسوم است که مردم برای بهبود عملکرد نیروهای پلیس و به منظور اعتراض به نحوه رفتار آنها با شهروندان مرتباً تظاهرات می‌کنند؛ اما واقعیت این است که نتیجه تظاهرات آنها تنها اعمال خشونت بیشتر نسبت به مردم عادی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟

فرارو- از ایالات متحده تا فرانسه و استرالیا، دانشجویان دانشگاه‌های مختلف تبدیل به بخشی از تظاهرات حامی فلسطین شده اند؛ تظاهراتی که دانشجویان دانشگاه کلمبیا آن را آغاز کرده اند.

به گزارش فرارو، تصاویر ارسالی از تظاهرات دانشجویی که عمدتا با خشونت مواجه شده است، حاوی تعداد زیادی از دانشجویان در سراسر جهان است که پلاکارد‌هایی را در دست دارند و خواهان پایان یافتن خشونت در نوار غزه هستند. خشونتی که از سوی رژیم صهیونیستی ماههاست ادامه دارد و منجر به کشته شدن هزاران زن، کودک و غیرنظامی شده است.

اعتراضاتی که مثل آتش زیرخاکستر فراگیر شد

همه چیز از زمانی آغاز شد که دانشجویان معترض داخل محوطه دانشگاه کلمبیا تجمع کردند و از آن زمان دامنه اعتراضات به دانشگاه‌های کالیفرنیا، تگزاس و سایر ایالت‌ها گسترش یافت. اعتراض حامیان فلسطینیان در دانشگاه کلمبیا که از زمان آغاز جنگ در نزدیک به هفت ماه پیش ادامه دارد زمانی بالا گرفت که رئیس این دانشگاه در پی فشار جمهوری‌خواهان در کنگره از پلیس خواست که با تحصن‌کنندگان مقابله کند.

در حال حاضر، بیش از ۲۰ دانشگاه در آمریکا علیه حملات وحشیانه اسرائیل به غزه تظاهرات می‌کنند؛ جایی که حمله نظامی اسرائیل بیش از ۳۴۰۰۰ کشته برجای گذاشته و محاصره غزه نیز باعث گرسنگی شدید ساکنان این منطقه شده است. اما اعتراضات به ایالات متحده محدود نمی‌شود، زیرا دانشجویان در سراسر جهان از زمان شروع جنگ در ۷ اکتبر در حمایت از غزه تظاهرات می‌کنند. پس از دانشگاه کلمبیا، اعتراضات بیشتر به دانشگاه‌های مختلف اروپا از فرانسه تا استرالیا گسترش یافت. در پاریس، دانشجویان دانشگاه سوربن به خیابان‌ها ریخته اند. علاوه بر این، کمیته‌ای با اعضاء فلسطینی در حال سازماندهی اعتراضی است که در آن دانشجویان حدود ۱۰ تجمع اعتراضی را در روز چهارشنبه برپا کردند. با وجود سرکوب پلیس، معترضان روز پنجشنبه نیز گرد هم آمدند.

در استرالیا، دانشجویان دانشگاه سیدنی روز سه‌شنبه تجمعاتی را برای حمایت از فلسطین برپا کردند و روز جمعه به اعتراضات خود ادامه دادند. همچنین، دانشجویان دانشگاه ملبورن روز پنجشنبه در چمن جنوبی محوطه اصلی دانشگاه خود تجمع کردند. در ایتالیا، رم، دانشجویان دانشگاه ساپینزا تظاهرات، تحصن و اعتصاب غذا را در روز‌های ۱۷ و ۱۸ آوریل ترتیب دادند. ماه گذشته، دانشجویان دانشگاه لیدز در انگلستان، در اعتراض به همراهی مسئولان این دانشگاه با اسرائیل، ساختمان دانشگاه را اشغال کردند.

مطالبات معترضان دانشجویی چیست؟

طبیعتا یکی از مهمترین مطالبات دانشجویان معترض پایان یافتن خشونت علیه مردم فلسطین است، اما خواسته دوم که از سوی اغلب دانشجویان صراحتا اعلام می‌شود، درخواست پایان دادن به هرنوع همکاری علمی، فرهنگی، مطالعاتی، مالی و عملی با اسرائیل است. دانشجویان می‌گویند تمایلی ندارند در سیستمی درس بخوانند که با اسرائیل همکاری می‌کند. دانشجویان دانشگاه سیدنی نیز از دانشگاه خود خواسته اند که روابط خود را با دانشگاه‌ها و سازندگان اسلحه در اسرائیل قطع کند.

خواسته سوم، درخواست تخصیص بودجه برای کمک به فلسطینیان جنگ زده و آسیب دیده است. دانشجویان دانشگاه سوربن از دولت فرانسه می‌خواهند که به فلسطینیان کمک کند. همچنین برخی تجمعات دانشجویی یک گام فراتر رفته و در محل کارخانه‌ها و شرکت‌های مرتبط با اسرائیل اعتراض می‌کنند. برای مثال معترضان دانشجو در انگلستان با تجمع در برابر یک کارخانه تولید پهپاد خواستار توقف ارسال پهپاد به اسرائیل شده اند. از زمان آغاز جنگ، بسیاری از دانشگاه‌های ایالات متحده صحنه اعتراضات بوده، اما این نخستین بار است که اعتراضات و خشونت‌های متقابل آن تا این حد فراگیر شده است.

برخورد پلیس با معترضان

برخی از حامیان رژیم صهیونیستی مدعی شده اند که با ادامه اعتراض ها، نگران امنیت دانشگاه هستند. آن‌ها ادعا می‌کنند که دانشگاه‌ها ارعاب علیه یهودیان و سخنان نفرت‌انگیز را تشویق می‌کنند. در مقابل این نوع اتهامات، تظاهرکنندگان که شامل تعدادی از دانشجویان یهودی هستند، اتهام یهودی‌ستیزی را رد کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، روز چهارشنبه، پلیس تظاهرات مسالمت آمیز دانشجویان را پس از چند هشدار با خشونت متوقف کرد. برخی شاهدان عینی می‌گویند معترضان توسط بیش از ۵۰ نفر از نیرو‌های امنیتی از دانشگاه بیرون کشیده شده اند و حدود ۱۰۰ نفر افسر پلیس بیرون از دانشگاه منتظر آن‌ها بوده اند. بر اساس ویدئویی که توسط پایگاه خبری الجزیره منتشر شده است، دانشجویان سوربن نیز توسط پلیس ضد شورش محاصره شدند.

برخی تصاویر و ویدئو‌های پربازدید در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که به درخواست روسای شماری از دانشگاه‌ها، افسران ضد شورش پلیس با استفاده از گاز اشک‌آور به تعدادی از دانشگاه‌ها وارد شده‌اند تا مانع از ادامه اعتراض و تحصن دانشجویان شوند. بیش از ۲۰۰ معترض روز چهارشنبه و بامداد پنجشنبه در دانشگاه‌های لس‌آنجلس، بوستون و آستین، تگزاس (جایی که حدود ۲ هزار نفر در روز پنجشنبه تجمع کرده بودند) دستگیر شدند. پیش‌تر صحنه‌های پرتنشی در محوطه دانشگاه تگزاس در آستین دیده شد. صد‌ها پلیس محلی و ایالتی سوار بر اسب و در حالی که باتوم به دست داشتند در صدد متفرق کردن معترضان برآمدند و فرماندار تگزاس، گارد ملی را برای جلوگیری از راهپیمایی معترضان در محوطه دانشگاه مستقر کرد. مقامات گفته‌اند که در جریان این درگیری ها، ۳۴ نفر دستگیر شده‌اند.

اما با وجود بالارفتن سطح خشونت‌ها در برخی دانشگاهها، با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات، مسئولان برخی دیگر از دانشگاه‌ها سعی دارند با وعده هایی، دانشجو‌های خود را به آرامش دعوت کنند. دانشگاه سیانس‌پو روز جمعه اعلام کرد که دانشجویان معترض توافق کرده‌اند در ازای «بحث و مناظره داخلی» با مدیران دانشگاه درباره مناسبات این دانشگاه با اسرائیل فعلاً به اعتراض پایان دهند.

دیگر خبرها

  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی راهی بیمارستان شد
  • دستگیری نوجوان ۱۶ ساله در پی تهدید تروریستی در المپیک