Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه عاشورا گفت: یک جوان موفق عمر خود را بیهوده نمی‌گذراند و حداقل در شخصیت درون خانوادگی یک انسان متعالی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، سردار عابدین خرّم دصبح امروز در همایش روز جوان با بیان اینکه طبق احادیث اهل بیت(ع)، حضرت علی اکبر(ع) جوان شکوفای خاندان عصمت و طهارت، به لحاظ سیرت و صورت شباهت خاصی به پیامبر اکرم (ص) داشت، خاطرنشان ساخت: ایشان در بین جوانان بنی‌هاشم شخصیت ویژه‌ای دارد، ان شاءالله جوانان ما نیز به آن بزرگوار تاسی کرده و زندگی خود را ترسیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر علی اکبر(ع) الگوی جوان ایرانی باشد، گمراهی و تاریکی نخواهد داشت؛ در گمراهی و تاریکی هیچ ارزشی وجود ندارد.

فرمانده سپاه عاشورا با اعلام اینکه افق دید وقتی بیشتر می‌شود که ابر و مه نباشد، توضیح داد: در روشنی و بصیرت راه و مسیر مشخص می‌گردد، بصیرت وجه تمایز بین ارزش‌ها و غیر ارزش‌هاست و تأسی به خاندان اهل بیت(ع) مسیر حق و باطل را از هم جدا و آدمی را به سعادت هدایت می‌کند.

وی از جوانان خواست نامه معروف امام(ره) به سید احمد آقا را مطالعه کنند و تصریح کرد: امام بزرگوار نکات بارزی برای تعیین سرنوشت جوانان مرقوم کرده است، ایشان نیز مطالعه کتاب سر الصلاه را توصیه می‌کنند.

یادگار دوران دفاع مقدس با بیان اینکه نگرش رهبر معظم انقلاب به جوان نیز برگرفته از نگرش امام بزرگوار است، اظهار داشت: نگرش رهبری به جوان یعنی تمام عوامل سعادت جامعه متوجه قشر جوان است؛ نامه ای که امام خامنه‌ای به جوانان اروپا نوشته‌اند حاوی نکات مهمی است و نشان می‌دهد به جوانانی که در مسیر تبلیغاتِ مسمومِ استکبار قرار گرفته‌اند، امیدوار هستند. 

وی یادآور شد: هرجایی به پیروزی بزرگ رسیدیم جوانان یک پای پیروزی بودند، مدافع اصلی جنگ تحمیلی از کشور جوانان کشور بودند و آنان هم انقلاب را به پیروزی رساندند و هم خطر جنگ تحمیلی را دور نگه داشتند.

سردار خرم با اشاره به اینکه ۷۰درصد طیف شهدا جوانان هستند، اضافه کرد: شهیدان شهریاری، احمدی روشن و رضایی نژاد نیز نمونه بارز دانشمندان جوان هستند، آنان کشفی کردند که دانشمندان پیر کشور از دستیابی به آن ناامید بودند.

وی با اعلام اینکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب، "تهذیب تحصیل ورزش" محوریت شخصیت جوانان است، گفت: تمام دانشمندان روانشناسی و جامعه شناسی معتقدند که یک انسان باید در سه حیطه شناختی، روانی و فیزیکی زندگی خود را مقدّر کنند، سه توصیه رهبری به جوانان نیز در این راستاست.

فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه اگر این سه حیطه همدیگر را همپوشانی کنند انسان در مسیر بسیار موفقی قرار می‌گیرد، متذکر شد: اما اگر در تضاد یکدیگر قرار گیرد به نابودی بشریت منجر می‌گردد؛ برای مثال اتم از لحاظ شناختی یک علم بسیار موفقی است اما بدلیل عدم ملاحظه حیطه روانی به عاملی برای تهدید و جنگ تبدیل شده است و آمریکا به عنوان یک کشور قدرتمند و پیشرفته جنبه روانی و سعادتی انسان را لگد مال می‌کند.

وی ادامه داد: ورزش و آمادگی جسمانی ارتباط مستقیم با عامل روانی و شناختی دارد؛ در دوران دفاع مقدس رزمنده‌ی جوانی که آموزش نظامی بسیار کمی دیده بود، در مقابل ژنرال‌های آموزش دیده بعثی و فرانسوی و آمریکایی مقابله کرد و موفق شد، این موفقیت حاصل تهذیب و ایمان به خدا بود.

فرمانده سپاه عاشورا دوره سازندگی و شکوفایی برای هر انسان را دوره جوانی خواند و عنوان کرد: سه عامل سعادت انسان در دوره جوانی محقق می‌گردد، همسال به معنای رفیق مناسب، شغل موفق و همسر مناسب همگی در سنین جوانی در اختیار انسان قرار می‌گیرد.

وی بیان داشت: انسان‌های موفق یک همراه و همسر و همدمی برای خود انتخاب می‌کنند و دختران بزک کرده معمولا همسران موفقی نمی‌شوند.

این مقام نظامی با اعلام اینکه اگر جنبه ایمانی و سلامت نفسانی در دوره جوانی به صورت صحیح پرورش یابد، فرد آینده روشنی خواهد داشت، گفت: جوان مومن حداقل در شخصیت درون خانوادگی یک انسان متعالی است و عمر خود را بیهوده نمی‌گذراند.

وی در پایان افزود: دوره سربازی دوره خدمت در راستای امنیت کشور است و این دوره مستقیما در آرامش و امنیت جامعه ارتباط دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد

به گزارش خبرنگار مهر، حوزه هنری انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت میزبان برگزاری نشست رسانه‌ای پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور مصطفی موتورچی دبیر جشنواره و کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری شد.

زارعی در ابتدای این نشست گفت: بعد از چهاردهمین دوره به این فکر افتادیم که جشنواره نیاز به تغییراتی اساسی دارد و به همین دلیل ۳ سال جشنواره تعطیل شد. کارهای بنیانی و اساسی انجام دادیم و چشم‌انداز ۹ ساله تئاتر مردمی بچه‌های مسجد را ترسیم کردیم.

وی ادامه داد: ۴ دوره کارگاه کارگردانی را در مشهد برگزار کردیم و برنامه این است که خروجی این کارگاه‌ها با حمایت از سوی حوزه هنری در جریان حرفه‌ای تئاتر کشور حضور پیدا کنند.

زارعی اظهار کرد: باید تئاتر بچه‌های مسجد در مرزها، روستاها و چهارگوشه ایران شکل بگیرد.

سپس موتورچی نیز به ارایه توضیحاتی درباره این دوره از جشنواره پرداخت و گفت: این دوره در حالی برگزار شد که فراخوانی منحصرا برای این جشنواره منتشر نشد. رویداد «محرابیان» را طی ۲ سال گذشته برگزار کردیم که ۱۴ اثر برگزیده این رویداد وارد جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد شدند.

وی یادآور شد: در استان‌های مختلف به آموزش مربی برای تئاتر بچه‌های مسجد پرداختیم. همچنین در کنار این آموزش، در زمینه نمایشنامه‌نویسی نیز ۳ دوره جشنواره نمایشنامه‌نویسی «گلدسته‌ها» را برگزار کردیم که آثار برگزیده این ۲ دوره در جشنواره پانزدهم تئاتر بچه‌های مسجد حضور دارند.

در ادامه این نشست، زارعی تاکید کرد: در این جشنواره نگاه‌مان گروه‌محوری است و تمام جوایز ما گروهی خواهند بود. هدف‌مان این است که به بچه‌ها آموزش دهیم برای موفقیت در تئاتر باید گروه داشته باشند.

وی ادامه داد: در این دوره جایزه «فرج‌الله سلحشور» را داریم که خود از بچه‌های مسجد بود و با این جایزه ویژه قصد داریم، نشان دهیم که از مسجد هم می‌توان رشد کرد و در سطح بین‌المللی مطرح شد. این جایزه به یک گروه تعلق می‌گیرد.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری یادآور شد: چون هنوز فضای حضور مشترک خانم‌ها و آقایان بازیگر به صورت همزمان در مسجد شکل نگرفته، نمایشنامه‌های تک جنسیتی تولید کردیم تا در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد اجرا شوند.

زارعی افزود: هر اثر علاوه بر یک اجرا در جشنواره، ۳ اجرا نیز در مسجدهای شهر یزد و بافق خواهد داشت.

موتورچی نیز در ادامه گفت: علاوه بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای کارگردان‌های حاضر در جشنواره، ۲ کارگاه نمایشنامه‌نویسی و کارگردانی با حضور حسین فدایی‌حسین و نصراله قادری برای بچه‌های بافق برگزار می‌کنیم.

زارعی درباره میزان جوایز مدنظر برای اهدا به برگزیدگان این جشنواره، اظهار کرد: حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای جوایز در نظر گرفته‌ایم. ۵ گروه برگزیده هر کدام ۱۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند و همچنین مبلغ جایزه ویژه «فرج‌الله سلحشور» نیز ۲۰ میلیون تومان است.

وی تاکید کرد: تئاتر بچه‌های مسجد همانند کارهایی که در سالن‌های تئاتر اجرا می‌شوند، حرفه‌ای است. این جشنواره‌ای محیطی است و سال‌ها چنین جشنواره‌های محیطی در دنیا برگزار می‌شوند. جشنواره تئاتر مسجد به بچه‌ها کار خلاقانه را آموزش می‌دهد. ما بچه‌ها را جسور و خلاق بار می‌آوریم.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری درباره اینکه هنوز مساجد رغبتی به میزبانی از فعالیت‌های هنری ندارند، تصریح کرد: کج‌سلیقه‌گی در مسؤولان فرهنگی و همچنین در هیات امناهای مساجد نسبت به فعالیت‌های هنری در مساجد وجود دارد. کج‌سلیقه‌گی مدیران فرهنگی باعث شد جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد ۲ دهه تعطیل شود. یکی از دلایل فراری‌شدن بچه‌ها از مساجد نیز کج‌سلیقه‌گی مدیران مساجد است. بچه‌ها را از مسجد گریزان کرده‌اند. شاید یکی از دلایلی این‌که دچار تخریب فرهنگی شده‌ایم این است که کاری کردیم دختران و پسران ما با مسجد قهر کنند و از مسجد گریزان شوند.

زارعی اظهار کرد: امیدوارم‌ متولیان مسجد و روحانیون به میدان بیایند و از فعالیت و حضور فرهنگی و هنری جوانان در مساجد حمایت کنند. اگر جریان تئاتر مساجد از دهه ۷۰ به بعد متوقف نمی‌شد الان شاهد اجراهای تک‌جنسیتی در مساجد نبودیم.

در انتهای این نشست، پوستر پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد رونمایی شد.

کد خبر 6097031 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • تقویم نجومی امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ببینید | چند پرسش و پاسخ مهم برای دختران جوان و زنان!
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ