Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد اینکه برخی دستگاه‌های کاشف قاچاق معتقدند بیش از 95 درصد پرونده‌های قاچاق حکم تبرئه می‌گیرند، آیا واقعاً این گونه است؟ اظهار داشت: همه دستگاه‌ها باید ساز و کار جدی برای برخورد با قاچاق به عنوان یک پدیده مذموم و مخرب فراهم کنند. سازمان تعزیرات به عنوان نهایی‌ترین و پر برخوردترین دستگاه در رابطه با قاچاق کالا و ارز تصمیم می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: میزان درآمدها طبق محکومیت پرونده‌های قاچاق در سال 96 بالغ 50 درصد رشد داشتیم. این نشان می‌دهد، سال قبل نه تنها برخوردها کم نشده، رشد هم داشته است و تصویر صحیحی نیست که 95 درصد پرونده‌های قاچاق تبرئه می‌شوند.

وی میان دستگاه‌های ضابط و کاشف با دستگاه‌ تصمیم‌گیرنده که حکم نهایی به پرونده‌ها می‌دهند باید تفاوت قائل شد، تصریح کرد: حدود وظایف مشخص است و ضابطان گزارش تهیه می‌کنند و مرجع نظارتی و تصمیم گیرنده سازمان تعزیرات و قوه قضاییه است.

این مقام مسئول یادآور شد: در فرایند رسیدگی و حکم پرونده یک رأی صادر نمی‌شود، بلکه بعد از آن مراحل مختلفی را طی می‌کند تا پرونده به قطعیت برسد. عدد 95 درصدی برای برائت پرونده‌های قاچاق نداریم. ساز و کارهایی در سازمان تعزیرات فراهم شده تا افراد به استحقاق خود برسند و اگر کالایی خلاف قوانین و مقررات توقیف شده به حق و حقوق خود برسند.

وی افزود: مرجع تطبیق کالا با اسناد، گمرک است و نه دستگاه کاشف. بیش از 60 درصد آرا برائت در پرونده‌های قاچاق به دلیل این است که گمرک می‌نویسد، این کالا 100 درصد با اسناد ارائه شده منطبق است. همکاران من و قوه قضائیه نمی‌توانند غیر از این رایی صادر کنند. اگر از کار مولد و واردات صحیح کالا حمایت کنیم، ممکن است خلاف جریان ما کالایی کشف شد که قاچاق نباشد، بنابراین باید کالا به افراد باز گردد.

انصاری از تقویت اقدامات در حوزه ساماندهی مبارزه با قاچاق کالا خبر داد و گفت:‌ اگر کالایی خلاف ضوابط ضبط شده، باید در کمترین زمان ممکن مسترد و اگر باید ضبط شود اقدامات بعدی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، حسین نجف زاده افزود: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

او افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده گفت: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای