Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@03:24:19 GMT

ماجرای مرغ های هورمونی چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۹۳۹۵

ماجرای مرغ های هورمونی چیست؟

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،جواد نگارستانی مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: یکی از دلایل پراکندگی شایعه مرغ های هورمونی ، رشد سریع مرغ‌ها دربازه زمانی کوتاه است و عدم اطلاع کامل مردم در این زمینه، به پذیرش این شایعه بی اساس دامن زده است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه مرغ گوشتی اصلاح نژاد شده است، تصریح کرد: دلیل اصلی افزایش زیاد سرعت رشد جوجه‌های گوشتی، انجام برنامه‌های اصلاح نژادی از حدود ۱۵ سال قبل در دنیا و بهبود شرایط مدیریتی نگهداری و پرورش، رعایت اصول بهداشتی و اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی می‌باشد که باعث شده سیر رشد جوجه‌ها در این فرآیند به شکلی گردد که جوجه ظرف مدت ۴۲ روز حدود دو کیلو و ۳۰۰ گرم وزن می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نگارستانی با بیان اینکه ارزان‌ترین پروتئین در دنیا مرغ گوشتی است، افزود: از فواید گوشت مرغ می‌توان به عنوان منبعی سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی اشاره کرد که باعث پیش گیری از سرطان و آلزایمر و همچنین سلامت قلب و عروق می‌گردد لذا وجود آن در سفره غذایی امری ضروری است.
 
مسئول روابط عمومی دامپزشکی استان با تأکید بر اینکه در هیچ جای دنیا هورمون‌های افزایش دهنده رشد در طیور مصرف نمی‌شود، اظهار داشت: وجود نظارت‌های برنامه ریزی شده دامپزشکی باعث بهبود سلامت، بهداشت دام و طیور و حراست از این سرمایه‌های گرانبها گردیده و از این رو تاییدیه دامپزشکی خود دلالت بر سلامت فراورده خام دامی دارد که لزوم واقف بودن متولیان امر در استان به نقش دامپزشکی و جایگاه آن را می‌طلبد.
 
وی در مورد مصرف آنتی بیوتیک در صنعت مرغداری گفت: آنتی بیوتیک یک دارو است که جزئی از فرایند درمان و مقابله با بیماری‌هاست که باعث تامین سلامت در مرغداری می‌گردد، البته باید دوره منع مصرف قبل از کشتار مرغ رعایت شود، زیرا در صورت عدم رعایت دوره پرهیز و وجود باقیمانده‌های آنتی بیوتیکی در گوشت طیور می‌تواند مخاطره آمیز باشد.
 
وی در ادامه طرح پایش انتی بیوتیک در استان را که به صورت روتین در اداره دامپزشکی استان در حال اجرا است مطرح نموده و گفت:نمونه برداری‌های متعدد در این زمینه انجام شده و نتایج بررسی می‌گردد.
 
نگارستانی در مورد طرح ارزشمند مرغ سایز اظهار داشت: انجام این طرح دراستان کرمان با هدف سلامت مصرف کنندگان و تولید محصول سالم، کاهش ضایعات لاشه‌های طیور و کاهش باقی مانده آنتی بیوتیک بر مبنای پرورش مرغ در یک دامنه زمانی کم و با وزن مشابه (۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم) است.
 
وی در این رابطه افزود: هرچه اندازه مرغ بیشتر باشد، نشان‌دهنده کیفیت بهتر نیست بلکه اندازه چربی آن بیشتر است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • دستگیری سارقان حرفه‌ای طیور در دامغان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند