Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به پایان مهلت انتخاب رشته دانشگاه‌های سراسری در ۱۰ اردیبهشت، هنوز دانشگاه آزاد دفترچه انتخاب رشته خود را منتشر نکرده و این موضوع به دغدغه داوطلبان بدل شده است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی از دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷ بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از تعداد ۱۸۷ هزار و ۸۲۱ داوطلب حاضر در جلسه، ۱۷۳ هزار و ۷۶۳ داوطلب مجاز شدند که از این تعداد، ۷۳ هزار و ۶۸۰ داوطلب مجاز به انتخاب رشته کدرشته‌های محل‌های دوره روزانه و سایر دوره‌ها هستند و تعداد ۱۰۰ هزار و ۸۳ داوطلب منحصرا مجاز به انتخاب کدرشته محل‌های غیر روزانه یا به عبارت دیگر سایر دوره‌ها هستند؛ بنابراین حداقل بیش از ۱۰۰ هزار داوطلب ممکن است علاقمند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد باشند. این درحالی است که دانشگاه آزاد تا کنون دفترچه انتخاب رشته خود را منتشر نکرده است. از ابتدای فرآیند اجرایی آزمون دکتری اعلام شده بود که فرم انتخاب رشته برای دانشگاه‌های سراسری و برای دانشگاه آزاد اسلامی به صورت جداگانه منتشر می‌شود و داوطلب مجاز، امکان تکمیل هر دو فرم انتخاب رشته را خواهد داشت.

مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۷ برای دانشگاه‌های سراسری و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم با توجه به مهلت تمدید شده، ۱۰ اردیبهشت ماه پایان می‌پذیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی نیز تنها در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که در روز‌های آتی! درباره انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۷ اطلاع رسانی می‌کند. در حالی که داوطلبان زیادی در این روز‌ها از این تاخیر دانشگاه آزاد مضطرب شده‌اند و دغدغه انتخاب یک رشته بهتر را در جایی که به آن علاقمند هستند را دارند.

بررسی نظرات داوطلبان دکتری نشان می‌دهد افراد مایل هستند با اطلاع از ظرفیت‌ها و کدرشته‌های هر دو گروه دانشگاه‌های سراسری و آزاد دست به انتخاب رشته بزنند، زیرا این موضوع به انتخاب بهتر آن‌ها کمک می‌کند.

برخی از داوطلبان دکتری ۹۷ نیز معتقد هستند که این تاخیر به دلیل عدم تایید برخی از کدرشته‌های دانشگاه آزاد از سوی وزارت علوم است و به طول انجامیدن پروسه تایید کدرشته‌های دکتری دانشگاه آزاد موجب تاخیر در تدوین دفترچه شده است.

این در حالی است که دفترچه انتخاب رشته دانشگاه‌های سراسری ظرفیت‌های هر یک از کدرشته‌ها را مشخص کرده و داوطلب می‌تواند با آگاهی از آن برای رتبه خود برنامه ریزی کند و در صورت عدم شانس مناسب، دیگر آن رشته را انتخاب نکند.

همچنین تا زمانی که دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد منتشر نشود داوطلبان از هزینه تکمیل فرم انتخاب رشته و هزینه‌های جانبی برای رفتن به مصاحبه و سایر شرایط دانشگاه آزاد بی اطلاع می‌مانند و نمی‌توانند برای زمان مصاحبه برنامه ریزی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران