Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@06:18:40 GMT

پزشک متخصص، نیاز اصلی بیمارستان میلاد ۴ ایلام

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۱۷۱۹

پزشک متخصص، نیاز اصلی بیمارستان میلاد ۴ ایلام

ایلام- مدیر درمان تأمین اجتماعی استان ایلام گفت: تجهیزات به کار رفته در بیمارستان شهدای زاگرس ایلام (میلاد ۴)  در غرب کشور بی نظیر است و این بیمارستان تنها از نبود پزشک متخصص رنج می برد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر کریم لاله ماژین ظهر امروز (شنبه) در نشست با اصحاب مطبوعات و رسانه های استان به مناسبت هفته کارگر، با بیان اینکه مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی به ایلام نگاه ویژه تری دارند، اظهارداشت: از لحاظ تعداد مراکز درمانی، با بهره برداری از  بیمارستان شهدای زاگرس از بسیاری از استان ها جلوتر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای زاگرس با بیش از ۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید، افزود: این بیمارستان در روند درمان قشر کارگر که عمده بیمه شدگان استان هستند نقش مؤثری دارد و علی رغم تجهیزات فراوان در این مرکز، عدم حضور پزشکان متخصص مشکلات و نارضایتی هایی  را به وجود آورده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان ایلام  به  مراجعه بیش از ۵۳۴ هزار باری بیمه شدگان به مراکز ملکی این سازمان در سال گذشته اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این آمار نشان از رشد ۴۲ درصدی مراجعه کنندگان به درمانگاه ها و کلینیک های تأمین اجتماعی در استان دارد، ضمن اینکه آمار بستری شدگان برای عمل های جراحی عمومی و جنرال ۶۱ درصد و جراحی های سرپایی ۱۰ درصد در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن رشد داشته است.

 لاله ماژین  با بیان اینکه علی رغم رشد خدمات در درمانگاه ها و مراکز درمانی، از لحاظ ویزیت تخصصی جزو استان های آخر کشور هستیم، بیان کرد: در این زمینه نیز ۴ درصد رشد داشته ایم که در صورت  رفع مشکلات حضور پزشکان متخصص در بیمارستان شهدای زاگرس، می توانیم خدمات بیشتر و بهتری به جامعه هدف ارائه دهیم.

  انجام ۱۹۰ مورد زایمان طبیعی و سزارین در بیمارستان میلاد ۴ 

وی به انجام ۱۹۰  مورد زایمان طبیعی و سزارین در بیمارستان میلاد ۴ ایلام در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: در راستای توسعه دولت الکترونیک از ابتدای سال ۹۶ در مراکز ملکی سازمان، دفترچه حذف شده و  نسخ پزشکان بصورت الکترونیکی صادر می شود که این تغییر در ثبت سابقه بیمار و روند درمان حائز اهمیت است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان ایلام با اشاره به سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور به ایلام،   گفت: در جریان این سفر ۲ درمانگاه مهران و دره شهر کلنگ زنی شده که در صورت اخذ مجوزهای لازم و همکاری شهرداری ها، فرمانداران شهرستان ها، جهاد کشاورزی و دیگر مراجع ذیصلاح می توانیم در مدت ۱۸ ماه، درمانگاه های این شهرستان ها را به بهره برداری رسانده و  به جامعه هدف ارائه خدمت شود.            

 لاله ماژین یادآور شد: برای ساخت این دو درمانگاه در شهرهای مهران و دره شهر ۲۲  میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، بخش اشترینان بروجرد با ۳۸ روستا و جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر تنها یک درمانگاه دارد که این امر موجب به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم ساکن در این بخش شده است.
این در حالی است که اهالی روستا‌های اطراف نیز برای استفاده از خدمات درمانی به مرکز اشترینان مراجعه می‌کنند که به علت کمی امکانات این مرکز مجبور به عزیمت به سمت بروجرد می‌شوند.
مسئول مرکزجامع سلامت اشترینان با تائید مشکلات مردم اشترینان در زمینه خدمات درمانی گفت: یک درمانگاه مشکلات مردم این منطقه را رفع نمی‌کند و جوابگوی نیاز‌ها نیست.
سیاحی افزود: در روزه‌های تعطیل بیماران از روستاه‌های اطراف به این درمانگاه مراجعه می‌کنند که جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر به شهر اشترینان اضافه می‌کند که ضرورت ساخت بیمارستان را دوچندان می‌کند.
جمعیت بخش اشترینان بدون احتساب ۳۸ روستای مجاورآن پنج هزار و ۵۷۸ نفر است.
همچنین به دلیل قرار گرفتن اشترینان در مسیر جاده اصلی غرب به شرق و حادثه خیز بودن این محور بخش اشترینان نیازمند یک بیمارستان برای حل مشکلات مردم است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد
  • روز «میلاد صدا» در جعبه جادویی رادیو
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد