Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:52:48 GMT

افزایش اختیارات قانونی به شوراها ضروری است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۳۹۸۲

افزایش اختیارات قانونی به شوراها ضروری است

اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش اختیارات قانونی به شوراهای اسلامی شهر و روستا امری ضروری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، سید مهدی مقدسی عصر شنبه در صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: وزیر کشور، رئیس جمهوری و شورای عالی استان ها رابطین پارلمانی مدافعان حقوق شوراها و شهرداری ها باشند تا شوراهای اسلامی به جایگاه واقعی خود دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصمیمات در شوراها باید جسورانه باشد تا مشکلات شهری چندین ساله از جمله طرح 55 متری اراک تعیین تکلیف شود.
مقدسی اظهار کرد: مردم کلانشهر اراک در ماه های اخیر رضایت نسبی از عملکرد شوراهای اسلامی و شهرداری داشته اند بنابراین اقداماتی که موجب افزایش رضایت شهروندان شود، باید استمرار یابد.
وی گفت: بیشتر کشورهای جهان به سمت مدیریت مشارکتی و مردم محور برای تصمیم گیری در حرکت هستند اما میزان همکاری در کشورهای مختلف متفاوت است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سال جدید سال خوبی برای شرکت واگن پارس اراک است، سهامدار این شرکت تغییر یافته و قراردادهایی در شرف انعقاد است.
مقدسی اظهار کرد: مسائل هپکو نیز با جدیت دنبال می شود و در این راستا فردا (یکشنبه) نشستی با سازمان خصوصی سازی با حضور استاندار مرکزی و رئیس مجمع نمایندگان این استان در تهران برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: قانون عوارض آلاینده کاملتر و آیین نامه اجرایی آن تسهیل شده بنابراین سهمیه بیشتری نصیب اراک خواهد شد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: پالایشگاه شازند در حوزه عوارض آلایندگی معوقاتی دارد که بخشی از این بدهی سهم شهرستان اراک است.
مقدسی عنوان کرد: در خصوص تکمیل و تجهیز بیمارستان های استان مرکزی و شهرستان اراک اقدام های خوبی صورت گرفته و این بخش با جدیت تمام دنبال می شود.
فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: مسائل و مشکلات جامعه کارگری این شهرستان با جدیت در دستور کار است.
حسین بختیاری افزود: کارگران نقش موثری در تحقق حمایت از کالای ایرانی دارند و باید در این راستا همه تلاش خود را به کار گیرند.
وی بیان کرد: شوراهای اسلامی از سال 78 فعالیت خود را در کشور آغاز کرده اند و در هر دوره قانونمندتر و موفق تر بوده اند.
فرماندار اراک ادامه داد: در قانون اساسی 6 اصل در وظایف شوراهای اسلامی آمده و در اصل 100 این قانون تکالیف شوراها تعریف شده است.
بختیاری اظهار کرد: براساس اصل 100 قانون اساسی، شوراهای اسلامی حق دارند به مسائل بهداشتی و درمانی، عمرانی، فرهنگی، آموزشی و در مجموع مسائل مورد نیاز شهروندان ورود پیدا کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر اراک در سخنرانی پیش از دستور گفت: توجه به نقش و جایگاه شوراها در تصمیم سازی و توسعه فراگیر کشور نیازمند بازنگری است.
مرتضی سورانه افزود: شوراها باید نقش بی بدیل خود را در عرصه مدیریت و تصمیم گیری با تکیه بر مشارکت آگاهانه شهروندان و به ویژه تشکل های غیردولتی ادامه دهند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: شوراها باید حرکت خود را در مسیر تحقق سیاست تمرکززدایی، ایجاد مردم سالاری، مدیریت یکپارچه شهری با آموزش مستمر و جریان نوآور، درک مطالبات نوین اجتماعی و ایجاد فرصت مناسب برای سرمایه گذاران ملی و محلی مستحکم سازند.
سورانه اظهار کرد: متولیان فرهنگ و هنر کشور باید با روی گشاده و آغوش باز از اقشار فرهنگی حمایت کنند تا کشور شاهد شکوفایی بیشتر در این حوزه باشد‌.
دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک در سخنرانی پیش از دستور گفت: مطالبات جوانان تنها در حوزه اشتغال نیست و این قشر در حوزه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نیز خواسته های به حقی دارند.
پیمان رشیدی افزود: استفاده از توانایی های جوانان و ابتکار و خلاقیت آنان در پست های مدیریتی زمینه ساز رونق و دستیابی به توسعه پایدار است.
وی بیان کرد: جوانان از توانمندی های بالایی برخوردارند، مهمترین دلیل به کارگیری جوانان در رده های مدیریتی انگیزه بالای آنان است.
این عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: برخی از مدیران بدون انگیزه هستند و به روزمرگی دچار شده اند که می طلبد برای رونق تولید و ایجاد اشتغال بیشتر در جامعه از نیروهای جوان در پست های مدیریتی بیشتر استفاده شود.
رشیدی اظهار کرد: جوانان در دوران هشت سال دفاع مقدس، فعالیت های صلح آمیز هسته ای و دانش بنیان توانمندی های خود را به خوبی نشان داده اند و باید همه تلاش ها در کشور برای بهره مندی از ظرفیت های ارزشمند آنان به کار گرفته شود.
در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک تیمی از دانشگاه تهران برنامه ای را برای تامین سرمایه طرح 55 متری این شهرستان از طریق اوراق بهادار ارائه کردند و مقرر شد در این خصوص نشست دیگری نیز برگزار شود.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این شهر بیش از 520 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
3005/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نشست شوراي شهر اراك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه امسال شورای شهر اراک ۶ هزار میلیارد تومان هدفگذاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، داوود قربانی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته شوراهای اسلامی اظهار کرد: بیش از ۱۳۰ اتوبوس برقی و گازی برای شهر اراک تهیه شده و خرید تاکسی‌های برقی نیز از سوی شهرداری اراک، دستور کار ویژه قرار دارد.

وی تاکید کرد: ایجاد منطقه امن در پارک نورالشهدا برای مردم از مهمترین اهداف شورا در این منطقه است و قرار بر این نیست که این تفرجگاه به پاتوق تبدیل شود.

قربانی ادامه داد: به منظور افزایش مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی در شهر، احداث فرهنگسراها در سطح شهر نیز در دست اقدام و بررسی است.

وی تاکید کرد: اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری، ایجاد تقاطع میدان امام خمینی، میدان امام حسین، احداث بازارچه‌های میوه و تره بار با هدف قیمت پایین‌تر و کیفیت بالاتر، ایجاد زمین چمن مصنوعی از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است.

قربانی با بیان اینکه بودجه نویسی اراک بر اساس سند توسعه ۵ ساله در حال انجام است، گفت: امسال بودجه اراک ۶ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده در حالی که در آغاز فعالیت شورای ششم، این رقم یک‌هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود که این مهم افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

کد خبر 6094258

دیگر خبرها

  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • همایش روسای شورای‌های اسلامی استان اصفهان آغاز شد
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • بودجه امسال شورای شهر اراک ۶ هزار میلیارد تومان هدفگذاری شد