Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین سلاح‌ورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص درخواست غیرقانونی بازرسان موسسه حسابرسی تامین اجتماعی برای بررسی دفاتر ۱۰ ساله گفت: کارفرماها باید از در اختیار دادن دفاتر به آنها خودداری کنند و مسلما چون این افراد هیچ گونه ابزار قانونی ندارند ناچار به تسلیم هستند و محل را ترک می‌کنند.

وی ادامه داد: ورود تامین اجتماعی به حسابرسی دفاتر سنوات گذشته یک عمل غیرقانونی است و متاسفانه تامین اجتماعی به رغم صدور بخشنامه و پذیرش این موضوع از سوی رئیس این سازمان، اما هر زمان که در تامین منابع خود با مشکل مواجه می‌شود دست در جیب کارفرماهای اقتصادی می‌کند و همین امر سبب شده که ما شاهد بروز مشکلاتی برای فعالین اقتصادی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: بر اساس نص صریح قانون تامین اجتماعی کارفرماها موظف هستند لیست بیمه‌ها را به تامین اجتماعی تحویل دهند و در صورتی که سازمان مغایرتی را بر اساس گزارش یا بازرسی در این لیست ببینند باید حداکثر ظرف مدت شش ماه آن را به کارفرما اعلام کند.

وی اظهار داشت:‌ در بازرسی از واحد کارگاهی نیز این افراد می‌توانند حداکثر فصل حقوق و دستمزد را در طول یک سال اخیر مورد بررسی قرار دهند، این موضوع صراحت قانونی دارد و هیچ کس نمی‌تواند منکر آن شود اما متاسفانه تامین اجتماعی با برون‌سپاری کارهای حسابرسی خود به موسسات خصوصی آنها را مامور می‌کند تا صورت‌های مالی ۱۰ سال گذشته را مورد بررسی قرار دهند و به همه سرفصل‌ها و حساب‌ها ورود کنند که نتیجه این کار غیرقانونی اعلام رقم‌های عجیب و غریب برای کارفرما است.

سلاح‌ورزی یادآور شد: در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در خصوص غیرقانونی بودن این کار موسسه تامین اجتماعی، چندین جلسه گفت‌وگو صورت گرفت و به طوری که در آخرین جلسه بررسی این موضوع که با حضور آقای وزیر کار برگزار شد ایشان قول دادند که این موضوع را حل کنند ضمن آنکه در جلسه هیئت نمایندگان اتاق ایران در تیرماه ۹۵ نیز رئیس سازمان تامین اجتماعی در جلسه با نمایندگان اتاق‌های بازرگانی قول دادند که سریعا این بخشنامه را اصلاح کنند موضوع مهم این است که هم وزیر و هم رئیس سازمان تامین اجتماعی پذیرفتند که بررسی ۱۰ساله دفاتر یک کار غیرقانونی است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد:  اما متاسفانه به دلیل عدم وفای به عهد از سوی رییس‌سازمان تامین اجتماعی، ستاد اقتصاد مقاومتی در دو مرحله با امضای معاون اول رئیس جمهور دستورالعملی را صادر کرد که این بازرسان به هیچ عنوان حق دیدن دفاتر بیش از یک سال را ندارند.

وی گفت: با ابلاغ این دستورالعمل تعداد مراجعات غیرقانونی موسسات حسابرسی تامین اجتماعی بسیار کمتر شده اما متاسفانه هر چند وقت گزارشاتی در این خصوص به ما می‌رسد.

سلاح‌ورزی تصریح کرد: این بازرسان در هنگام حضور خود در موسسات و شرکت‌ها، اگر با مقاومت کارفرماها مواجه شوند مجبور خواهند شد کوتاه بیایند و محل را ترک کنند و حتی اگر جریمه‌ای نیز صادر شود با توجه به مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی این جریمه غیرقانونی است.

وی یادآور شد: از زمانی که تامین اجتماعی تصمیم گرفت به پرونده‌های ۱۰ سال اخیر ورود پیدا کند بیش از ۲۰ هزار پرونده در این خصوص تشکیل شد که فقط به منافع ملی و تولیدکنندگان ضربه زد.

سلاح ورزی ادامه داد: من همین جا اعلام می‌کنم هیچ یک از فعالین اقتصادی و کارفرماها به درخواست این بازرسان تن ندهند و آ‌نها را از ورود به دفاتر خود منع کنند و موضوع را کتبا به دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اطلاع دهند تا ما آن را پیگیری کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران بخش خصوصی تامین اجتماعی دستمزد دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جبلی به جلوگیری از پخش سریال «حشاشین»


به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره تبلیغات انتخاباتی نامزدها برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در رسانه ملی گفت: مناظره‌ها ضبط شده و ان‌شاالله از روزی که تبلیغات رسمی مرحله دوم انتخابات مجلس شروع شود پخش خواهد شد.

وی افزود: در صدا و سیمای استانی ما و علاوه بر تبلیغات تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای که هر نامزد مثل دوره خواهد داشت، مناظره هم بین نامزدها ان‌شاالله پخش خواهد شد که این روزها در حال ضبط است و فکر می‌کنم تقریباً در تمام مراکز استانی ما دیگر برنامه‌های ضبط مناظره تمام شده باشد.

رئیس سازمان صدا و سیما درباره نمره این سازمان در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب گفت: نمره قطعاً خیلی بالایی نخواهد بود نه به دلیل اینکه اقدامی نشده اقدامات زیادی شده منتها چون حجم این مسئله و این درگیری به معنی فراگیری موضوع در سطح جامعه مهم است که هم عمق فرهنگی دارد هم عمق تاریخی دارد هم عمق اجتماعی دارد و فراگیری آن بسیار زیاد هست کارهای بسیار بیشتری باید انجام شود. اما قطعاً باید کارهای بیشتری شود و برنامه‌های صدا و سیما هم آماده شده که قابل ارائه است و ان‌شاالله در آینده هم به حجم این برنامه هم به لحاظ کمی و هم کیفی اضافه خواهد شد.

وی یادآور شد: مهمترین برنامه‌های ما غلبه دادن گفتمان کارآمدی حجاب در امر اجتماعی در واقع کنشگری عفیفانه زن مسلمان، ارائه نمونه‌های بسیار موفق کنشگری زنان مسلمان هم در ایران و هم در کشورهای مختلف و اینکه حجاب عاملی برای نقش آفرینی بیشتر زنان در امور اجتماعی است  و مقایسه آنچه که حجاب به عنوان یک امکان به زنان برای نقش آفرینی بیشتر اعطا می‌کند و مقایسه با نقشی که در جوامع غربی برای زن دیده شده و نگاه ابزاری که به زن در این جوامع نمی‌شود و علاوه بر آن ابعاد احکامی و تعبدی حجاب و عفاف هم در برنامه‌های مختلف تهیه شده این روزها در حال پخش است عرض کردم در سطح مطلوب نیست اما داریم تلاش می‌کنیم که انشالله هم کمی و هم کیفی بهبود پیدا کند.

جبلی در مورد وضعیت بسته شدن دفتر صدا و سیما در آذربایجان گفت: اطلاعات به روز ندارم اطلاع دارم از سال‌های پیش با توجه به محدودیت‌هایی که برای صدا و سیما و بقیه نهادهای فرهنگی در جمهوری آذربایجان پیش آمده بود برای دفتر هم صدا و سیما محدودیت‌های پیش آمده بود که جاهای دیگه هم هست اطلاع به روز ندارم اما باید تلاش بکنیم از طریق وزارت محترم امور خارجه که محدودیت برداشته شود.

وی درباره حذف سریال حشاشین از شبکه نمایش خانگی بله ساترا مسئولیت دارد که جلوی هر آنچه که محتوای تحریف شده است و به فهم و درک اجتماعی لطمه می‌زند و افکار عمومی را منحرف می‌کند را بگیرد، باید تنظیم‌گری و نظارت کند، به نظر ما سریال حشاشین سریالی است که همانطور که ساترا هم در بیانیه‌اش گفت بر اساس واقعیت‌های اتفاق افتاده نیست بلکه بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده به همین خاطر هم ساترا برای پخشش به سکوها تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند.

جبلی در پاسخ به این سوال که تکلیف معاونت سیاسی سازمان به کجا رسیده صاحبی فعالیتش ادامه می‌دهد یا فرد دیگری خواهد آمد، گفت: این به تصمیمات داخلی سازمان مربوط می شود و در حال بررسی هستیم.

دیگر خبرها

  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • واکنش جبلی به جلوگیری از پخش سریال «حشاشین»
  • اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد