Web Analytics Made Easy - Statcounter

این طرح نخستین طرح جمع‎آوری گازهای مشعل است که با حضور و مشارکت بخش خصوصی به ثمر رسیده و شرکت تامکار گاز به عنوان مجری این طرح با احداث یک واحد تقویت و افزایش فشار گاز با ظرفیت حدود ۷,۵ میلیون فوت‌مکعب در روز، گازهای کم‎فشار واحد پارسی کلاستر را جمع‌آوری و از سوزانده شدن آنها جلوگیری می‌کند.

در این پروژه گازهای کم فشار میدان پارسی که با افت فشار چاه‎های تولیدی، امکان جمع‌آوری در ایستگاه تقویت فشار موجود را ندارد، با فشار در محدوده ۱۵ تا ۵۰ پام به تاسیسات تقویت فشار تامکار گاز تحویل می‌شود و پس از فشارافزایی با فشار ۱۲۰ پام دوباره به تاسیسات شرکت ملی نفت بر می‎گردد تا در کارخانه گاز و گاز مایع-۱۵۰۰ مایع گیری و به میدان کرنج تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قرارداد، شرکت ملی نفت از محل فروش گازهای همراه و استفاده از ظرفیت‌های خالی در شبکه تقویت فشار، فرآورش و انتقال گاز خود درآمد کسب کرده و مایعات گازی واحد تامکار گاز نیز به طور کامل و بدون پرداخت هزینه‌ تحویل این شرکت می‌شود و از سوزاندن حداقل ۳ و حداکثر ۷,۵ میلیون فوت مکعب در روز گاز مشعل و هدررفت منابع کشور و آلودگی محیط‌زیست جلوگیری می‌شود.

ایستگاه جمع‎آوری گازهای مشعل میدان پارسی  صبح امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت‌ماه) با حضور بیژن عالی پور، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، محمد مصطفوی مدیر سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی نفت ایران، فرخ علیخانی، مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت و فعالان بخش خصوص به بهره‌برداری رسمی رسید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم

شانا _ گروه فیلم: احداث و راه‌اندازی ۱۲ ایستگاه تقویت فشار گاز در دولت سیزدهم تنها گوشه‌ای از عملکرد درخشان صنعت گاز و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است که در نوع خود نصابی بی‌بدیل به شمار می‌رود.

دریافت 29 MB

ظرفیت‌های سرشار سازندگان و پیمانکاران داخلی با حمایت دولت نقطه عطفی در شکوفایی و خودباوری مهندسان ایرانی است که نتیجه آن داخلی‌سازی پیچیده‌ترین تجهیزات با انتقال فناوری از کشورهای اروپایی است.

ساخت و راه‌اندازی توربوکمپرسورهای ایرانی، سیستم کنترل و تجهیزات ابزاردقیق با توان و بازدهی بالاتر از نمونه‌های خارجی، ایران و صنعت گاز کشور را در بالاترین نقطه این صنعت مهم می‌نشاند و با این اقدام‌ها، بی‌شک شعار «گاز محور توسعه» بیش‌از پیش محقق خواهد شد.

تأسیسات تقویت فشار گاز شهید باقری (خورموج)، شهید محمد اخلاقی (آب‌پخش)، شهید رفیعی‌راد (آرادان)، شهید سیف الاسلامی (نورآباد)، پل کله، شهید قربانی مطلق (دهشیر)، شهید فولادی اردستان، برادران شهید هلیسائی (دوراهان)، شهید راهبر بستک، ارسنجان، خیرگو و شهید کبیری (لامرد)؛ ۱۲ نگین درخشانی است که در دولت سیزدهم از سوی صنعت گاز تقدیم شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور