Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرنگار ایلنا، مراسم تجلیل از زنان کارگر؛ روز گذشته با حضور علی ربیعی (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، شهیندخت مولاوردی (دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی)، معصومه ابتکار (معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده)، فاطمه ذوالقدر و علیرضا محجوب (نمایندگان مجلس شورای اسلامی) و بانوان کارگر و کارآفرین در وزارت کار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم به‌ همت اتحادیه زنان کارگر در سالن 17شهریور وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برگزارشد و در آن از 12 نفر از زنان کارگر نمونه تجلیل شد. اسامی آنان بدین شرح است: زینب نوروزی، سحر پوری‌نژاد، زهرا ایزدی، مهناز خداوردی‌زاده، مریم مکفی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیبا، معصومه بهرامیان، افسانه فرهادی، رفعت‌‌‌‌‌‌‌‌‌الملوک وحیدی، شهربانو عابدی، عفت غلامی، مریم سنجری و مریم عربی شیرازی.

در پایان مراسم قطعنامه‌ای صادر گشت که به شرح زیر می‌آید:

ای پیامبر چنانکه با مردان بیعت می‌کنی با زنان هم بیعت کن

با حمد و سپاس پروردگار متعال و تایید و تاکید بر حفظ ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روز جهانی کارگر و فرارسیدن نیمه شعبان میلاد منجی عالم بشریت و روز معلم، بر تمامی تلاشگران عرصه کار و تولید، به ویژه زنان کارگر تهنیت باد.

ما زنان کارگر ایرانی، ضمن تقاضای بذل توجه و دقت نظر خداپسندانه وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی جناب آقای دکتر ربیعی و همچنین نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و دلسوزان صدیق جامعه کارگری و با عنایت به موارد ذیل خواهان اصلاح قوانین تبعیض‌آمیز و اجرای کامل قوانین کار و اتخاذ رویه‌های توام با حفظ احترام و رعایت کرامت انسانی هستیم:

جلوگیری از اخراج بی‌رویه زنان کارگر

ایجاد امنیت شغلی برای تمام کارگران به ویژه زنان در تمام مراحل کار

ایجاد فرصت‌های شغلی مورد نیاز زنان سرپرست خانوار

تلاش برای ادامه حیات کارگر ایرانی با حمایت از تولید کالای ایرانی

ایجاد فرصت‌های تحصیلی و معیشتی برای کودکان کار

آموزش حقوق شهروندی و تشکیلاتی در خانه کارگر برای آحاد جامعه

اجرای مجدد قانون بازنشستگی زنان با 10 سال سابقه کار و 55 سال سن و برخورداری از مزایا و حداقل حقوق معین شده قانون کار

پشتیبانی و حمایت از کارگران و تلاشگران عرصه کار و تولید

حفاظت از منافع سازمان تامین اجتماعی

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و از کار افتادگان

در پایان از تمام کارگران و تلاشگران، اعم از جامعه کار و تولید، پرستاران، خدمات، اصناف و خدمتگزاران دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌‌نماییم و از خداوند منان و قهار سربلندی کشور عزیزمان ایران و استیفای هر چه عادلانه‌تر حقوق جامعه کارگری را مسئلت داریم.

و من الله توفیق

اتحایه سراسری زنان کارگر

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه زنان کارگر قطعنامه همایش اتحادیه زنان کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه در دیدار با کارگران هرمزگانی ضمن تبیین نگاه دقیق دین مبین اسلام به موضوع کار و کارگر اظهار داشت: نفس کار و تولید در دین اسلام از ارزش والایی برخوردار است و بیکاری، کم‌کاری و سستی در این الهی مذمت شده است.

وی با اشاره به خطرات کم رنگ شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه افزود: کنار گذاشته شدن کار و تلاش در جامعه آهنگ توسعه و پیشرفت را از بین می‌برد و منجر خواهد شد که با گسترش فقر در جامعه زندگی‌های عزتمندانه نیز از بین بروند.

محسنی اژه‌ای، کار، تولید و تولید ثروت را عوامل اصلی توسعه، عزت و استقلال کشور معرفی و بیان کرد: دوری گزینی از کار و تلاش می‌تواند استقلال سیاسی جامعه و حتی فرهنگ و اعتقادات مردم را خدشه دار کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال‌ها به موضوعات اقتصادی عنوان‌کرد: اگر بخواهیم شعار امسال را که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کنیم یکی از نیروهای فعال و تأثیر گذار برای تحقق این مهم جامعه بزرگ کارگری است.

وی با بیان اینکه کارگران و خانواده‌هایشان درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: کارگران سهم بزرگی در تحقق شعار سال دارند و باید به جایگاه این قشر در جامعه بیش از پیش توجه شود چرا که کارگر هم به لحاظ عقلی و هم به لحاظ توصیه‌های رسیده از سوی بزرگان دین در جایگاه رفیعی قرار دارند.

ضرورت تضمین امنیت شغلی کارگران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، عنوان‌کرد: باید برای کارگران شرایط ارتقای شغلی نیز دیده شود و همه کارگران بیمه شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار شوند و امنیت شغلی برای کارگران تضمین شود.

وی تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقای شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه تاکید کرد: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضائیه است؛ باید کارگران بدانند که مرجع تجدید نظر پیرامون برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضائیه است.

رئیس دستگاه قضا، با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل مؤثر در امنیت شغلی کارگران گفت: قانون برای رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرمایان مرجعی را پیش‌بینی کرده است که یکی از اعضای آن کمیسیون نیز جزو قضات قوه قضائیه است اما کارکرد این کمیسیون به درستی برای مردم تبیین نشده است و این وظیفه حاکمیت است که این کمیسیون و نحوه فعالیت آن را به اطلاع مردم برساند.

وی، مسکن را یکی از مهم‌ترین موضوعات اصلی و پر هزینه در سبد خانوار دانست و اظهار کرد: امروز با حقوق کارگری و حتی حقوق قضائی امکان تهیه مسکن وجود ندارد و وظیفه اصلی حکومت این است که راه‌های صاحب مسکن شدن برای مردم را باز کند تا مردم بتوانند به مسکن متعارف که در قانون اساسی نیز پیش بینی شده است دست پیدا کنند.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: لازم است مشکلاتی که در استان هرمزگان مربوط به قوه قضائیه می‌شود احصا شده و تحویل رئیس کل دادگستری استان شود.

وی خاطرنشان‌کرد: مشکلات احصا شده توسط رئیس کل دادگستری استان پیگیری و حل خواهد شد و چنانچه از اختیارات وی خارج بود با تفویض اختیارات یا به صورت پیگیری شخصی دنبال خواهد شد.

کد خبر 6095145

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان