Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@06:06:55 GMT

بیوگرافی آنگلا مرکل

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۱۶۵۳

بیوگرافی آنگلا مرکل

به گزارش پارس نیوز،   

 بیوگرافی آنگلا مرکل – قدرتمندترین زن دنیا

آنگلا مرکل در سال ۱۹۵۴ به عنوان اولین فرزند یک خانواده ی مذهبی در هامبورگ متولد شد. پدر او کشیش مسیحی پروتستان و مادرش دبیر رشته های لاتین و زبان انگلیسی بود. مدت کوتاهی پس از تولد آنگلا مرکل پدر و مادرش آلمان غربی را ترک کردند و برای زندگی به آلمان شرقی رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام کامل آنگلا مرکل در آن زمان و تا پیش از ازدواج آنگلا دوروتئا کزنر بود. در کودکی آنگلا مرکل از بالا رفتن از پله ها وحشت داشت و در زمان تحصیل در دبیرستان همیشه شاگرد اول بود. او در جوانی آرزو داشت روزی معلم شود ولی این آرزو توسط دولت کمونیست آلمان شرقی بر باد رفت.

پدرش هورست کاستنر کارشناس الهیات مذهب پروتستان و فارغ‌التحصیل دانشگاه هایدلبرگ بود. مرکل، هنوز یک ساله نبود که به همراه خانواده‌اش به آلمان شرقی مهاجرت کرد. پدرش در کلیسای پروتستان برلین- براندنبورگ، مسئول شد و بارها جهت شرکت در راه‌اندازی یک رشته ی کلیسایی به تمپلین سفر نمود. مارکوس، برادر آنگلا در سال 1957 و خواهرش ایرنه در 1964 به دنیا آمدند.

آنگلا مرکل، در مدرسه ی پلی تکنیک شهر تمپلین شروع به تحصیل نمود، آنگلا مرکل به عقیده ی معلمین و هم کلاسی ها، در دوران کودکی و نوجوانی کمتر مورد توجه اما دارای روابط اجتماعی خوبی بود. استعداد آنگلا مرکل بیشتر در دروس زبان روسی و ریاضیات، چشمگیر بود. در المپیاد زبان روسی نیز توانست تا سطح بین المللی شرکت کند. آنگلا مرکل به جای جشن های معمول فارغ التحصیلی، در مراسم متبرک کلیسا که مختص ورود جوانان به جامعه مسیحایی است در کلیسای ماریا ماگدالن شهر تمپلین شرکت کرد.

آنگلا مرکل در طول دوران مدرسه اش، عضو سازمان جمعی سیاسی کودکان که بعدها گروه جوانان آزاد آلمان نام گرفت، بود.

تحصیل در لایپزیگ و دو ازدواج

آنگلا مرکل، از همان دوران مدرسه، در تصمیم خود برای تحصیل در رشته ی فیزیک دانشگاه کارل مارکس مصمم بود. دیپلم خود را سال 1978 در همین رشته دریافت و پایان نامه اش با عنوان “تأثیر ارتباط فضایی بر سرعت واکنش در واکنش های ابتدایی دارای دو ملکول در رسانه های انبوه” را در سال 1986 با درجه عالی اخذ نمود.

گفته می شود آنگلا مرکل زمان زندگی در آلمان شرقی برای تأمین مخارج تحصیل خود در یک رستوران به عنوان کارگر مشغول به کار بوده و پس از جدایی از همسر اولش به آپارتمان کوچک خود در برلین باز می گردد. آنگلا مرکل، همه ی مراحل تحصیلی خود را در شرایط نظام سوسیالیستی به پایان رساند و دارای دکترا در رشته های فیزیک و شیمی است.

آنگلا مرکل طی دوران تحصیل فیزیک و تبادلات دانشگاهی دانشگاه لایپزیک در مسکو و لنینگراد، با مردی به نام اولریش مرکل آشنا شد و این دو 1977 در کلیسا به عقد رسمی یکدیگر درآمدند. آنگلا مرکل با مهاجرت به برلین شرقی در سال 1978 به همراه همسرش، فعالیت علمی خود در آکادمی علوم شهر برلین را آغاز کرد. در سال 1982 ازدواج بدون فرزند وی، به طلاق انجامید.

آنگلا مرکل در آکادمی علوم، با همسر کنونی خود، یوآخیم زاور متخصص شیمی کوانتوم آشنا گردید و در سال 1998 با وی ازدواج نمود. آنگلا مرکل فرزندی از دو ازدواج خود ندارد اما همسر فعلی او دو پسر بزرگ از ازدواج قبلی خود دارد. رابطه ی او با یوآخیم زاور همیشه مورد بحث بوده است. خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته است که پلیس امنیتی آلمان شرقی زمانی به دیدارهای این دو نفر و ناهار خوردن آن ها باهم مشکوک شده بود؛ چون هر دوی آن ها متأهل بودند. بعد از طلاق، آن ها سالها با هم زندگی می کردند تا با فشار هم حزبی های آنگلا مرکل در حزب دمکرات مسیحی ازدواج آن ها صورت گرفت.

ورود به عرصه سیاست

بعد از اینکه در دوران گذر، در شرق آلمان زمزمه ی تشکیل ساختارهای حزبی دموکراتیک شنیده شد، آنگلا مرکل به عقیده ی دوستان و نزدیکان وی، جهان بینی نزدیکی با حزب سبزها داشت. آنگلا مرکل تا سال 1990 در اداره ی مطبوعات و اطلاعات آلمان فعالیت کرد. آنگلا مرکل در همان سال، عضو حزب دموکرات مسیحی و سپس به عنوان نماینده ی این حزب، وارد مجلس آلمان شد. در ژانویه ۱۹۹۱ هلموت کول (صدراعظم وقت آلمان) او را به سمت وزیر بانوان و جوانان منصوب کرد. از سال 1994 تا 1998 نیز ریاست وزارتخانه محیط‌ زیست، حفظ طبیعت و امنیت رآکتور بر عهده آنگلا مرکل بود. آنگلا مرکل تا سال 2000 دبیرکل و در ادامه، ریاست فراکسیون حزب دموکرات مسیحی مجلس را بر عهده گرفت. این حزب، در ماه های بعد توانست نتایج خوبی در انتخابات ها کسب کند.

کاندیداتوری آنگلا مرکل برای انتخابات، بر همگان روشن بود. آنگلا مرکل از سال 2005 تاکنون صدر اعظمی آلمان را بر عهده دارد. بهترین نتیجه ای که وی تاکنون در انتخابات به دست آورده، انتخاب آنگلا مرکل برای ششمین بار به سمت ریاست حزب دموکرات مسیحی مجلس در هانوفر آلمان بود که موفق به کسب 94/97% از آراء گردید.

حزب دموکرات مسیحی غالباً در انتخابات های مجلس فدرال، با حزب سوسیال مسیحی CSU ائتلاف تشکیل داده اند. این دو حزب با رهبران شان (مرکل و شتویبر) بارها گرهارد شرودر، رهبر حزب سوسیال دموکرات و رویکردهای آنان را به خاطر سیاست های غلط اقتصادی، افزایش بدهی های کشور و مهم تر از همه تعداد بسیار زیاد بیکاران مورد سرزنش قرار می دادند. با این وجود اتحاد مجدد آن ها در سال ۲۰۰۲، بیشتر به خاطر سیاست های اشتباه آنها در مورد جنگ عراق، از ائتلاف سبز- قرمز به رهبری شرودر و یوشکا فیشر شکست خورد.

این سیاستمدار آلمانی، دبیرکل اتحادیه ی دموکرات مسیحی آلمان بوده و از ۲۲ نوامبر سال ۲۰۰۵، سرانجام بر طبق مذاکرات ائتلاف بزرگ، سوسیال دموکرات ها به صدراعظمی آنگلا مرکل و کناره‌گیری شرودر از سیاست رضایت دادند. به این صورت آنگلا مرکل اولین صدراعظم زن در کشور آلمان معرفی شد.

کیک زردآلو خانم صدراعظم می گویند آنگلا مرکل دوست دارد از از او به خاطر پخت نان های خاصش تعریف کنند. آنگلا مرکل در پخت نان و غذاهای خاصی تبحر دارد اما  دوستانش از سوپ سیب زمینی، رولت گوشت و کیک زردآلوی آنگلا مرکل تعریف خاصی می کنند و می گویند آنگلا مرکل خیلی پختن آن ها را دوست دارد. پختن این غذاها، به همین خاطر، به معیاری در وقتی که او و همسرش می توانند با هم بگذرانند تبدیل شده است. 

سیاست خارجی

آنگلا مرکل، در زمان جنگ عراق، با سیاست های ایالات متحده همسو شد و مخالفت شدید اپوزیسیون این کشور را برانگیخت، تا جایی که رئیس حزب سوسیال دموکرات، اظهارات آنگلا مرکل را “سجده در برابر دولت آمریکا” دانست.

در مورد حذف سلاح های اتمی در آلمان،‌ آنگلا مرکل مذاکرات درباره ی موشک ها را همراهی با سایر کشورهای عضو ناتو دانسته و مشارکت انحصاری آلمان را کاملاً رد کرد.

آنگلا مرکل درباره ی سیاست در قبال ترکیه معتقد به برقراری مشارکت ممتاز به جای عضویت این کشور در اتحادیه ی اروپاست. اما در سیاست خاورمیانه، موضوع حضور نیروهای آلمان در ارتش صلح آمریکا (جنوب لبنان) برای حل مسالمت آمیز بحران لبنان-اسرائیل، کمتر موضع گیری شفاف کرده است.

در خصوص بحران اقتصادی اروپا و بدهی، آنگلا مرکل مبارزه خود علیه آن را رسماً اعلام نمود و در حوزه های خانواده و محیط زیست نیز فعالیت هایی داشته است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آنگلا مرکل خانواده تولد پدر آلمان ازدواج معلم کمونیست مهاجرت مدرسه دوران کودکی و نوجوانی کلیسا جامعه کودکان فیزیک دیپلم رسانه شیمی مسکو آکادمی علوم طلاق جهان مطبوعات وزارتخانه طبیعت انتخابات جنگ گوشت ایالات متحده دولت ناتو ترکیه مسالمت آمیز محیط زیست آنگلا مرکل پارس زندگینامه صدر اعظم آلمان پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین

مقامات امنیتی آلمان که به شدت نگران وقوع ناآرامی‌ها در اعتراضات به مناسبت روز کارگر هستند، هزاران نیروی پلیس را در پایتخت مستقر کرده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه پاسایرنویه پرسه در مطلبی از فراخوان بسیاری از تشکل ها و اتحادیه ها برای برگزاری اعتراضات گسترده به مناسبت اول ماه می (روز کارگر) خبر داده و نوشت: مانند هر سال، پلیس در برلین و هامبورگ با عملیات چالش برانگیزی روبرو می شود.

نهادهای امنیتی در برلین و هامبورگ در حالت آماده باش هستند. انتظار می رود تظاهرات های متعدد دوباره در هر دو شهر در اول ماه مه برگزار شود. تنها در برلین، پلیس اعلام کرد که بیش از 5500 افسر در حال انجام وظیفه دارد، از جمله نیروهایی از سایر ایالت های فدرال هم برای کمک به این شهر اعزام شده‌اند.

عصر روز گذشته اولین راهپیمایی های اعتراضی برگزار شد که عمدتاً توسط گروه های زنان چپ در هر دو شهر سازماندهی شد. در برلین، گاهی اوقات مواد آتش‌زا و تخم‌مرغ در اعتراضاتی در منطقه Friedrichshain پرتاب می‌شد. به گفته سخنگوی پلیس، هیچ افسر پلیس مجروح و هیج معترضی دستگیر نشده است.

تظاهرات سالانه اول ماه مه در پایتخت آلمان هم اعلام شده است که به گفته برگزارکنندگان، این بار نیز از مسیر Sonnenallee در Neukölln برگزار می شود که از جمله به دلیل مغازه ها ورستوران های سبک عربی خود معروف است. به گفته پلیس، این مسیر به طور خاص با توجه به جنگ غزه انتخاب شده است تا هرچه بیشتر تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین را نیز به خود جذب کند.

پلیس برلین امیدوار است که این اعتراضات تا پایان به صورت مسالمت آمیز برگزار شود. اما انتظار ناآرامی هایی را نیز دارد. علاوه بر نیروهای پلیس قوی، وسایل نقلیه پاکسازی، ماشین های آب پاش، یک هلیکوپتر پلیس و تیرهای چراغ برق برای روشن کردن خیابان ها، به ویژه در کروزبرگ و نوکولن، در دسترس قرار گرفته اند. از سال 1987، ناآرامی های مکرر توسط گروه‌های خودمختار چپ، به‌ویژه در کروزبرگ در این روز صورت گرفته است.

همچنین انتظار می‌رود که تظاهرات‌هایی با حضور گروه‌های خودمختار جناح چپ در هامبورگ برگزار شود. از جمله، اتحاد آنارشیستی "1 می سیاه-قرمز" از گروه خودمختار چپ فلور سرخ برای تظاهرات فراخوان داد.

سخنگوی پلیس روز گذشته با اشاره به چندین تظاهرات بزرگ در این شهرها گفت: فردا وضعیت تجمع بسیار پیچیده‌ای داریم.

اتحادیه پلیس اعلام کرد که امسال "موضوعات زیادی" وجود دارد که معترضان می توانند از آنها برای مشروعیت بخشیدن به اقدامات خشونت آمیز استفاده کنند. از جمله، وضعیت غزه و اقدامات مربوط به دستگیری دانیلا کلته، تروریست RAF، نقش مهمی ایفا می کند. سخنگوی پلیس گفت که انتظار می رود تعداد زیادی از تظاهرکنندگان حامی فلسطین نیز در روز چهارشنبه به خیابان ها بیایند.

در بیانیه پلیس آمده است: در صورت نقض محدودیت‌های تجمع و یا ارتکاب جرم، پلیس به طور مستمر و فوری وارد عمل می‌شود. این اقدامات شامل فریاد زدن برخی شعارها، سوزاندن عروسک ها یا پرچم ها و نمایش پرچم انجمن های ممنوعه است. در فراخوان تظاهرات اول ماه مه در شامگاه چهارشنبه، برگزارکنندگان گفتند: از اوکراین، تا یمن و کنگو، تا کردستان و فلسطین - همه جا بمب‌ها بر سر کارگران و فرزندانشان می‌بارد.

"نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان هم پیش از این نسبت به ناآرامی ها در شهرهای آلمان هشدار داده بود. فایزر به شبکه تحریریه آلمان گفت: اگر شورش، اعمال خشونت آمیز و نفرت از یهودیان در خیابان های ما در حوالی اول ماه مه رخ داد، پلیس باید فوراً اقدام سختی انجام دهد.

نهادهای امنیتی بخصوص نگران جو متشنج ناشی از درگیری های خاورمیانه، به ویژه جنگ در نوار غزه هستند. فایزر گفت: «ما قاطعانه به مخالفت با هرگونه تلاش برای اجرای درگیری‌ها در خاورمیانه در خیابان‌هایمان ادامه خواهیم داد». به گفته وی از آغاز طوفالن الاقصی جنبش مقاومت حماس علیه اسرائیل 159 افسر پلیس تنها در برلین در چنین تظاهراتی مجروح شده‌اند. این مقام آلمانی به صراحت گفت: "ما آن را نمی پذیریم. ما حاکمیت قانون را اجرا خواهیم کرد."

تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمانتشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • با برد دورتموند: سهمیه پنجم چمپیونزلیگ به آلمان رسید
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • فیلم/ رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین
  • گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی و علت فوت مسعود اسکویی
  • آزادی بیان و دموکراسی به سبک پلیس آلمان (فیلم)