Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، بر اساس گزارش سفارت ژاپن در تهران، دکتر یوسفی سمت‌های مختلف از جمله رییس کانون دانش آموختگان ژاپن در ایران که از ایرانی‌هایی که با دریافت بورس دولت ژاپن در ژاپن درس خوانده‌اند تشکیل شده است و رایزن فرهنگی و فناوری علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سهم بسزایی در پیشبرد تبادلات علمی و فرهنگی بین ژاپن و ایران داشته‌ است.

در دوره تصدی وی به عنوان رییس کانون دانش آموختگان ژاپن در ایران طی سال‌های 2005 تا 2006 و 2010 تا 2011، دکتر یوسفی به عنوان داور امتحان بورسیه دولت ژاپن و مشاور برای ایرانی‌هایی که تمایل به درس خواندن در ژاپن داشتند در پیشبرد روابط علمی دوجانبه سهم داشته‌اند.

علاوه بر این،  دکتر یوسفی در زمان انتصاب‌ به عنوان رایزن فرهنگی و فناوری علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران سال‌های 2011 تا 2014، در پیشبرد روابط فرهنگی به ویژه در زمینه سینما سهم داشته‌اند. «جشنواره سینمایی عشق و صلح هیروشیما ـ ایران» که وی  هم یکی از برگزارکنندگان این جشن بوده‌ است، تاکنون هر سال در ژاپن برگزار شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دانشگاه صنعتی شریف دولت ژاپن فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

ایسنا/لرستان مدیر مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان گفت: اقوام ایرانی، جغرافیا، زبان، ادبیات و فرهنگ آنان سرمایه‌های اصلی انسانی، فرهنگی، طبیعی و اقلیمی ایران زمین هستند و ایران این میراث عظیم را ارج می‌نهد و قدر می‌شناسد.

علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فراخوان جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، بیان کرد: امسال برای چهارمین بار به قصد معرفی و پاسداشت این سرمایه‌های عظیم ملی و قومی جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین ادامه داد: در این جشنواره مرکز لرستان‌شناسی، معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی واحد لرستان، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و بنیاد لرستان‌شناسی مشارکت دارند.

نوری با بیان اینکه چهارمین جشنواره سراسری «اقوام ایران‌زمین» در لرستان ۲۵ اردیبهشت برگزار می‏‌شود، اضافه کرد: امیدوارم این جشنواره بتواند مثل سال‌های گذشته بلکه بهتر از آنها در تحکیم هویت ملی و در عین حال در شناسایی گستره و عمق و تنوع زبان و ادبیات و فرهنگ و هنر اقوام ایران زمین مؤثر باشد.

وی تصریح کرد: این جشنواره سراسری چند کارگروه دارد که از جمله آنها می‌توان به سه کارگروه اصلی و مهم آن یعنی علمی، هنری _ فرهنگی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: در بخش علمی آن که به عهده مرکز لرستان‌شناسی است و با مسئولیت این مرکز انجام می‌شود، چند سمینار علمی با موضوعاتی شامل تاریخ اساطیری لرستان، گردشگری و ظرفیت‌های آن در لرستان و زبان و ادبیات لرستان برگزار می‌شود، این در حالی است که تاکنون نیز چند کارگاه و برنامه ازجمله کارگاه آبشارهای لرستان و اردوی علمی آبشارشناسی توسط کمیته علمی جشنواره برگزار شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار رسید
  • نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • دوانتصاب در کمیته ملی پارالمپیک
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود