Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه کسب و کارهای نو با گله کردن از افراد ارزشی و حزب اللهی گفت: متاسفانه افراد ارزشی در این بحث ورود نکرده درحالی که باید این افراد پرچم دار کسب و کارهای نو باشند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن پور رئیس بسیج اصناف و الفت نسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای نو مهمان یکی از مسجدهای فعال در بحث اشتغال گفته و از تجربه های کار آفرینی و لزوم حرکت بسیجیان و افراد ارزشی در این مسیر سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم حسن پور با بیان اینکه امروز کسب و کارهای نو عرصه بسیار زیادی را برای اشتغال آفریده است از تمام جامعه به خصوص افراد ارزشی خواست تا به این بحث ورود کنند.

حسن پور در ادامه گفت باید قبول کرد که در این شرایط کسب و کارهای سنتی به خطر می افتد و این کسب و کارها باید با به روز کردن خود به این عرصه بپیوندند تا از خطر بیکاری به دور باشند.

در بخش بعدی برنامه الفت نسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای نو با گله کردن از افراد ارزشی و حزب اللهی گفت: متاسفانه افراد ارزشی در این بحث ورود نکرده درحالی که باید این افراد پرچم دار کسب و کارهای نو باشند.

الفت نسب با بیان اینکه عده ای می گویند شرکت های اینترنتی برای آقازاده ها و افراد ثروتمند و یا نهادهای امنیتی است گفت: این صحبت ها را از اساس تکذیب می کنم زیرا این شرکت ها برای افراد عادی در جامعه است و هیچ شخص آقازاده ای در اسنپ و دیجی کالا وجود ندارد.

الفت نسب در ادامه گفت: طبق برنامه ششم توسعه باید در چند سال آینده سهم کسب و کارهای نو پنچ درصد بازار باشد در صورتی که امروز یک درصد بازار را شامل می شود، یعنی در چند سال آینده باید پنج شرکت مانند دیجی کالا و اسنپ داشته باشیم.

الفت نسب در پایان گفت دست تمام افراد ارزشی را برای ایجاد شغل های نو می فشرم و با تمام وجود در خدمت شما هستم.

لازم به ذکر است برنامه فوق در پایگاه بسیج عمار به فرماندهی آقای امید علی کرمی که از فعال ترین پایگاه های منطقه 19 تهران (حوزه 345 جواد الائمه ناحیه ابوذر ) می باشد برگزار گردید. با توجه با تاکیدات ریاست سازمان بسیج مستضعفین جهت ورود بسیج به عرصه خدمات اجتماعی پایگاه بسیج عمار بصورت تخصصی در این حوزه با حضور دانشجویان نخبه دانشگاه های مطرح کشوری ورود کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • آینده بورس در چند پرده
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • آذری جهرمی خطاب به مالک شریعتی: امنیتی‌ها مثل شما دهن لق نیستند
  • پشت پرده انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟