Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین قاسمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اغلب خانواده های دارای دانش آموزان استثنایی اقشار کم درآمد و حتی بی بضاعت هستند، افزود: در آمد کم و هزینه های بالای بیماری های این دانش آموزان ، کفاف هزینه ایاب و ذهاب دانش اموزان استثنایی را نمی دهد.
وی اظهار کرد: در بسیاری از شهرها و استان ها مانند تهران شهرداری ها تمام هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را بر عهده گرفته اند و پرداخت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت : کمک به دانش آموزان استثنایی نه وظیفه خاص آموزش و پرورش بلکه همه نهاد های دیگر است اما برخی نهاد ها مانند بهزیستی فقط هزینه سرویس دانش آموزان معلول جسمی و حرکتی را می دهد و برای دیگر دانش آموزان از این دست ، هزینه ای پرداخت نمی کند .
قاسمی ادامه داد: با توجه به بالا بودن هزینه درمان معلولان، بیشتر والدین این دانش آموزان با معلولیت شدید قادر به پرداخت هزینه ایاب و ذهاب فرزندانشان به مدارس نبودند .
وی همچنین استفاده از بخشی از منابع مدرسه برای تامین هزینه ایاب ذهاب را یکی از اقدامات جلوگیری از بازماندن دانش آموز از تحصیل اعلام کرد و افزود : اما این هم کافی نیست زیرا هزینه های مدارس ابتدایی نیز بسیار است و منابع مدرسه کفاف استهلاک مدرسه را نیز نمی دهد .
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: بر اساس قانون مقرر شد که وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ماهانه با پرداخت یک میلیارد و 940 میلیون ریال اعتبار هزینه ایاب و ذهاب دانش اموزان استثنایی مازندران را پرداخت کنند .
قاسمی اظهار کرد : اما متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی در حال حاضر فقط 55 درصد از این میزان تامین می شود و باقی آن توسط خانواده این دانش آموزان پرداخت می شود .
گفتنی است که از سال 1393 با تصویب لایحه پرداخت هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی در مجلس شورای اسلامی ، ردیف بودجه ای برای آنان در نظر گرفته شده است .
مازندران بیش از 2 هزار و 800 دانش آموز استثنایی در سه مقطع ابتدایی ، متوسطه اول و هنرستان دارد که در 53 مدرسه و بیش از 30 مرکز آموزش و توانبخشی مشکلات ویژه یادگیری در حال تحصیل می باشند .
دانش آموزان و یا کودکان استثنایی ، افرادی معلول و یا مستعد معلولیت هستند که نسبت به افراد معمولی دارای نیازهای استثنایی و حمایت های ویژه هستند .
کودکان استثنایی با افراد متوسط و طبیعی در زمینه ی ویژگی های ذهنی، توانایی های حسی، توانایی های ارتباطی، رفتار اجتماعی و خصوصیات جسمی متفاوت هستند و این تفاوت ها به اندازه ای است که کودکان برای شکوفا ساختن هرچه بیشتر استعدادهای خویش به برنامه های درسی مختلف و خدمات آموزشی ویژه ای نیازمند می باشند.
البته کودکان استثنایی دارای طیف وسیعی هستند و بر این اساس در چند سال گذشته برای تشخیص معلولیت و یا همان سطح استثنایی بودن آنها ، در زمان بدو ورود به مدرسه و یا حتی زودتر مورد غربالگری قرار می گیرند .
بر اساس آمار آموزش و پرورش استثنایی مازندران سال 96 بیش از 60 هزار دانش آموز کلاس اولی قبل از ثبت نام غربالگری آمادگی تحصیلی و آمادگی جسمانی شدند که از این میزان بیش از 98 درصد به مدرسه های معمولی هدایت شدند و باقی در مدارس استثنایی ثبت نام شدند .
مازندران بیش از 530 هزار دانش آموز دارد که در حدود چهار هزار مدرسه تحصیل می کنند .
7335/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اداره آموزش و پرورش درآمد کودکان مدرسه وزارت آموزش و پرورش موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • توضیحات صحرایی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!