Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@22:42:52 GMT

استفاده نکردن از توانمندی زنان باید آسیب شناسی شود

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۹۱۷۴

استفاده نکردن از توانمندی زنان باید آسیب شناسی شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در جلسه هم اندیشی بانوان عضو شوراهای اسلامی اظهار کرد: در این استان، زنان توانمند زیادی هستند که می توانند در عرصه های مدیریتی فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه عدم شناخت موجب شده تاکنون از این افراد در پست های مدیریتی بهره نبریم، افزود: قطعا با شناسایی این نیروها از توان آنان در جایگاه های مختلف مدیریت استان بهره خواهیم برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کردستان با بیان اینکه در جامعه ای که عدالت برقرار است تبعیض میان زن و مردم بی معنی است، تاکید کرد: باید امکاناتی که برای مردان وجود دارد برای زنان نیز باشد و هیچگونه تفاوتی میان این دو نباشد.
مرادنیا با تاکید بر فراهم کردن امکانان رفاهی برای زنان در تمام شهرستان ها، از بانوان عضو شورا خواست مشکلات زنان کارآفرین شهرهای خود را شناسایی و به فرمانداری ها یا استانداری اعلام کنند.
وی همچنین با اشاره به مشکلی که در زمینه پارک بانوان سنندج وجود دارد، گفت: مشکل این پارک باید بررسی شود و اگر جای آن مناسب نیست جای دیگری برای آن در نظر گرفته شود‌.
استاندار کردستان قول مساعد داد، مسایل و مشکلات حوزه بانوان استان در زمینه های مختلف را پیگیری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این نشست گفت: بانوان همواره نقش تاثیرگذاری در جامعه داشته اند هر چند این نقش در طول تاریخ سرنوشت متفاوتی داشته اما کسی نمی تواند منکر حضور موفق این قشر در عرصه های مختلف باشد.
امیر قادری افزود: در کشور ما این حضور با شتاب بیشتری از گذشته دنبال شده و هیچگاه موجب فاصله گرفتن بانوان از ارزش های ملی، دینی و معنوی نشده است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت جامعه را بانوان تشکیل می دهند بنابراین می طلبد بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند و از استعدادها و توانایی های آنان بیشتر استفاده شود.
معاون استاندار کردستان یادآور شد: بانوان ما باید با توجه به توانمندی هایی که دارند در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و مشارکت در اداره امور کشور بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: واقعیت جایگاه بانوان با حقیقت آن فاصله دارد هر چند رگه هایی از امیدواری در این زمینه وجود دارد و نقش زنان در پست های مدیریتی بیشتر شده اما باید این حضور پررنگ تر باشد.

**سند توسعه امور زنان و خانواده تدوین می شود
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان نیز در این نشست با اشاره به تدوین سند توسعه زنان گفت: این سند نقشه راهی برای ما است و در آن آسیب های حوزه بانوان شناسایی و بسیاری از مطالبات پیگیری می شود.
لیلا آژیر همچنین به اختصاص 30 درصدی پست های مدیریتی به بانوان اشاره کرد و افزود: در این زمینه در استان اقدامات مناسبی انجام شده است.
وی اظهار کرد: نیم درصد اعتبارات استانی به اداره کل امور بانوان و خانواده اختصاص پیدا کرده که گام مثبتی است و با این تخصیص، بسیاری از مشکلات و مطالبات حوزه زنان برطرف می شود.
آژیر در ادامه با انتقاد از اینکه در هیچ کدام از شهرهای استان پارک ویژه بانوان نداریم، از زنان عضو شوراها خواست این مهم را به عنوان یک مطالبه جدی پیگیری کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان احداث بازارچه های خود اشتغالی زنان را یکی دیگر از مطالبات این قشر اعلام کرد و گفت: حدود چهار سال است که پیگیر راه اندازی این بازارچه هستیم اما تاکنون به نتیجه نرسیده است.
وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما در زمینه زنان فرهنگی است و در این حوزه با باورها و تغییر باورها سر و کار داریم، افزود: انتظار می رود در مجلس آینده زنان در کسب کرسی نمایندگی موفق عمل کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نیز با بیان اینکه تنها با برگزاری همایش و جلسه نمی‌توان مشکلات حوزه زنان را رفع کرد، گفت: باید برای رفع موانع و مشکلات موجود طرح و ایده ارائه داد.
در این نشست همچنین تعدادی از بانوان عضو شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان برخی از مشکلات و مسایل حوزه انتخابیه خود را بیان کرده و از استاندار کردستان خواستند برای حل این مشکلات کمک کنند.
7348/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 جامعه خانواده زنان شوراهای اسلامی شوراهای اسلامی شهر موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • پیگیری حواشی پرسپولیس-سپاهان؛ وزیر ورزش خطاب به تاج: گزارش آسیب‌شناسی را ظرف یک هفته ارائه کنید
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • دستگیری سارق طلا از بانوان کهنسال در فلاورجان