Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آمريکا هند را به رعايت نکردن حق اختراع، حق انتشار، اسرار تجاري و اجرايي آثار متهم کرده و اين کشور را به دليل تلاش نکردن براي ايجاد تغييرات عمده در سياست هاي خود در اين حوزه يکبار ديگر در فهرست ناقضان حق مالکيت فکري قرار داد.

به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان به نقل از روزنامه هندوستان تايمز ، نماينده سازمان تجاري آمريکا اخيرا در گزارشي اعلام کرده است هند يکي از بزرگ ترين چالش ها براي اين کشور در بخش حفظ حقوق مالکيت فکري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين سازمان در گزارش خود درباره سال جاري ميلادي ، 12 کشور را در فهرست اولويت نظارتي قرار داده است. علاوه بر هندوستان، کشورهاي ديگري مانند الجزاير، آرژانتين، کانادا، شيلي، چين، کلمبيا، اندونزي، کويت، روسيه، اوکراين و ونزوئلا هم در اين فهرست حضور دارند.
اين سازمان اعلام کرد مسائل مربوط به حفظ حقوق مالکيت فکري در طول تعاملات دوجانبه آمريکا با اين کشور ها مطرح خواهد شد.
اين گزارش ، به آن دسته از شرکاي تجاري آمريکا اشاره مي کند که به طور موثر از حقوق مالکيت فکري محافظت نمي کنند و يا از دست يابي شرکت هاي آمريکايي که متکي به حفظ حقوق مالکيت فکري خود هستند به بازار هاي خود جلوگيري مي کند.
آمريکا به خصوص در حوزه صنعت دارو، نگران فعاليت هاي هند است. اين کشور اعلام کرده است که شرکت هاي آمريکايي نمي توانند در بازار هند از اختراعات خود محافظت کنند.
از جمله مواردي که آمريکا ، هند را به ناکارآمدي متهم کرده است اجراي ناکارآمد قانون ، سياست هاي ناکافي براي جلوگيري از مشکل نقض مالکيت فکري ، سياست هاي حق انتشار اين کشور که به طور مناسب نمي توانند از ايجاد و تجاري سازي محتوا جلوگيري کنند و همچنين چارچوب هاي قانوني نامعتبر و ناکافي براي محافظت از اسرار تجاري قرار دارند.
در گزارش نماينده تجاري آمريکا همچنين به چالش هاي نوين در هند از جمله تصميم هاي جديد براي قانون گذاري در بخش دارويي اشاره شده است. آمريکا معتقد است سازمان قانون گذاري بخش دارويي هند ضوابط مربوط به لزوم ارائه سابقه اختراع براي فرمول هاي دارويي از سوي شرکت هاي داروسازي اين کشور را لغو کرده است که اين امر نشان دهنده عدم علاقه هند به دنبال کردن سياست هاي متکي به نوآوري و خلاقيت است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • محور کندوان از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • اسب‌های خراسان شمالی در پایتخت سوارکاری کشور خوش درخشیدند