Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس با تأکید بر ضرورت ایجاد انجمن‌های صنفی فرهنگیان در کشور گفت:‌ جامعه فرهنگیان کشور برای اعاده حقوق خود و دریافت مطالباتشان به تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنفی نیاز دارند. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ استانها گیلان نظرات

اسدالله عباسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ معلمان و فرهنگیان مانند تمام صنوف دیگر برای اعاده و دفاع از حقوق‌ خود به اتحادیه‌های صنفی مستقلی نیاز دارند که به دور از مسائل حاشیه‌ای تنها در مسیر تحقق اهداف سازمانی تعیین شده و مطالبات اساسی آن‌ها گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد:‌ در حال حاضر بسیاری از قشرها تحت لوای اتحادیه‌های صنفی خود قرار دارند در حالی‌که قشر فرهنگیان و معلمان کشور با تمام اهمیت و جایگاه ویژه و حساسی که در جامعه ایفا می‌کنند فاقد هرگونه تشکل صنفی برای دفاع از حقوق‌شان هستند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس بیان داشت:‌ در سال‌های گذشته تشکلات صنفی معلمان و فرهنگیان در شکل‌های مختلف  وجود داشت اما به‌دلیل ضعف عملکرد،‌ نبود یک قانون مشخص و عدم توانایی لازم در پیگیری حق و حقوق قشر فرهنگیان در این عرصه دوام چندانی نداشتند.

عباسی به یکی از دلایل اصلی انحلال این تشکل‌ها اشاره کرد و افزود:‌ سیاسی‌کاری مدیران و افرادی که در رأس این مجموعه‌ها بودند و برخورد سلیقه‌ای آن‌ها با مسائل مختلف به جای پرداختن به رسالت حقیقی و وجودی موجب شد بسیاری از این تشکل‌های صنفی فرهنگی نتوانند به کار خود ادامه دهند.

وی با تأکید بر اینکه نظام صنفی فرهنگیان باید پیگیر مطالبات آنان باشد عنوان کرد:‌ درگیر کردن معلمان با حواشی‌ و دستاویز مسائل سیاسی قرار دادن برخی موضوعات علاوه بر اینکه هیچ سودی برای جامعه فرهنگیان در بر نداشت بلکه در مقطعی موجب لطمه زدن به جایگاه و وجهه معلمان شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تصویب و ایجاد تشکل‌های فرهنگی تصریح کرد:‌ به اعتقاد بنده اگر اتحادیه‌های فرهنگی شکل بگیرند می‌توانند در مسیر تحقق بخشی به بسیاری از خواسته‌ها و مطالبات به حق معلمان گام‌های بسیار مؤثر و مثبتی را بردارند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس عنوان کرد:‌ در حال حاضر بسیاری از صنوف مختلف کشور از قشر کارگری جامعه گرفته تا رده‌های بالاتر نسبت به تشکیل اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی خود اقدام کرده‌اند و امیدواریم چنین حرکتی در جامعه فرهنگیان کشور نیز هرچه سریع‌تر محقق شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر نقش بی‌بدیل جامعه فرهنگی کشور در پرورش نسل‌های آینده ابراز داشت:‌ شایسته نیست معلمی که تمام عمر خود را با کمترین حقوق و مزایای دریافتی در کلاس‌های درس گذرانده است فاقد یک اتحادیه صنفی برای پیگیری مطالبات به حق خود باشد.

‌عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه در حال حاضر در حق خانواده بزرگ فرهنگیان کشور اجحاف می‌شود بیان داشت: عدم تناسب حقوق و مزایای دریافتی در قشر معلمان علاوه بر ایجاد نگرانی در آنان بابت آتیه خود و خانواده‌شان مشکلات اقتصادی عدیده‌ای برای آن‌ها به وجود آورده است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام استان گفت: عمده ملزومات زندگی مردم جامعه محصول کار و تلاش کارگران است، که باید به این قشر از جامعه بیشتر توجه شود.

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به تقاضای بازار برای مصرف کالا‌های ایرانی، گفت: بیشتر کشور‌ها امروز تمایل دارند تولیدات ایرانی را مصرف کنند و همچنین، کشور‌هایی همچون ترکیه، سوریه و عراق بهترین میدان عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانیان هستند.

وی با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی برای تولید در عرصه‌های مختلف، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار داریم، اما مشخص نیست که تولید برنج از این مقدار شالیزار پاسخگوی نیاز داخلی باشد تا در صورت نیاز با حمایت مسئولان تلاش بیشتری برای جهش تولید انجام شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تلاش دولت برای احیای شرکت‌ها و صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کشور، افزود: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات بیکار شدند با سرمایه‌گذاری‌های جدید به عرصه تولید بازمی گردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالا‌های مصرفی، افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند، برخی کارفرمایان با جذب کارگر ۸۹ روزه برای کارگران نگرانی ایجاد می‌کنند در حالی که متولیان امر باید به مشکلات کارگران توجه و برای حل آن تلاش کنند.

آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه، افزود: دانش‌آموزان پس از پایان تحصیلات متوسطه، باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

نمایندگان تشکیلات کارگری و کارفرمایی، مدیران شورای هماهنگی گیلان، مدیران تعاون کار و بسیج کارگری و کارخانجات استان هم موضوعات مربوط به حوزه خود را مطرح کردند

دیگر خبرها

  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری