Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@20:36:48 GMT

شوراهای روستایی حق مداخله در فروش زمین‌های دولتی را ندارند

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۵۳۱۱

شوراهای روستایی حق مداخله در فروش زمین‌های دولتی را ندارند

قم - فرماندار قم گفت: اعضای شوراها نباید در فروش زمین‌های روستایی مداخله داشته باشند بلکه باید آن را با فرمانداری در میان گذاشته تا روند قانونی آن طی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سیار ظهر دوشنبه در همایش روز شوراها اسلامی استان قم که در تالار معصومیه فرمانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: عمل به مقررات در بخشنامه‌ها و شیوه نامه‌ها از سوی اعضای شورای اسلامی الزامی است که اگر به آن عمل شود بهترین خدمت ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به اعضای شوراها بیان داشت: در تنظیم بودجه سالیانه بخش‌ها و روستاها اگر ایرادی دارد آن را به بخشداری‌ها اعلام کنید.

فرماندار قم افزود: در توسعه روستا باید کالبد طرح هادی داشته باشیم و هیچ کار عمرانی نباید بدون نظارت فنی باشد.

وی تصریح کرد: شوراها در کاهش آسیب‌های اجتماعی، نشاط اجتماعی و امید به زندگی و رونق و کسب و کار وظیفه دارند و باید به آن توجه کرد.

سیار، گسترش مصالحه و مودت و دوری از اختلافات را از وظایف شوراها دانست و گفت: اعضای شورا باید هر فصل به مردم ارائه گزارش عملکرد داشته باشید.

وی در ادامه عنوان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا نباید در فروش زمین‌های دولتی وارد شوند و مداخله و تأیید مالکیت کنند بلکه باید با فرمانداری در میان گذاشته تا روند دولتی طی شود.

فرماندار قم اظهار کرد: دهداری فقط باید یک حساب بانکی، با تصویب شورا و بخشداری داشته باشد داشتن چندین حساب قانونی نیست.

زباله روستاها باید در همان مکان تفکیک شود

وی افزود: پسماند و زباله در روستاها باید در همان مبدأ و بدون هزینه‌ای تفکیک شود و شرکت‌هایی برای این کار به فرمانداری اعلام آمادگی کرده‌اند.

سیار ادامه داد: از شورای روستا نمی‌توانیم بپذیریم تفکیک زباله در سایت البرز صورت گیرد.

وی گفت: ۷۵ هزار میلیارد تومان برای احیای بافت فرسوده روستاها تخصیص یافته است و شوراها باید پیگیر این بافت‌ها در روستا باشند.

فرماندار قم ابراز کرد: هر روستایی که ظرفیت بومی برای اشتغال داشته باشد از اعتبار توسعه روستایی برای چنین روستاهایی استفاده می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است