Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شریفات عضو هیات مدیره بانک کشاورزی در جمع بیش از 900 نفر از روسای شعب این بانک در بابلسر، به تغییرات مثبت و متعدد هدفمند که بستر رشد ، تعالی و حرفه‌ای گری را در سازمان فراهم می‌‌کند اشاره و تاکید کرد: تغییرانی که منجر به ایجاد ایده‌های جدید می‌شود، فرصت‌های جدید را پیش روی سازمان می‌گشاید و موجب می شود شرایطی مناسب برای شکوفایی استعداد های نهفته کارکنان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : شریفات روز شنبه هشتم اردیبهشت در دومین مرحله از همایش سراسری روسای شعب این بانک به نقش و کارکرد روسای شعب در مسیر تعالی سازمانی اشاره داشت و یادآور شد: بانک کشاورزی فرهنگ‌های مختلفی را درون و بیرون سازمان تحمل می‌کند و حاصل این همنشینی فرهنگی، هم‌افزایی برای سازمان است.
وی افزود: غنی‌سازی فرهنگی سازمان را به سمت تغییر مثبت سوق می‌دهد و در نهایت کارکنان به این مهم می‌رسند که متفاوت فکر کنند و متفاوت بیاندیشند.
شریفات  ایجاد هماهنگی بین فرهنگ های مختلف را از جمله نقش های روسای شعب اعلام کرد که درنتیجه آن، کارکنان به  عنوان کنشگران سازمانی، توجه بیشتری به مشتریان معطوف خواهند داشت.
وی تصریح کرد: کارکنان باید این مفهوم را درک کنند که در سازمان ارزشمند هستند. اگر این مفهوم را درک کنند در نقش‌های گوناگون به تفکر سازمانی هدایت می‌شوند،تبادل اطلاعات می‌کنند و نقش خود را در تحقق اهداف سازمانی ایفا می‌کنند.
عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به این که شالوده سازمانی با صداهای متکثر و نتیجه واحد شکل می‌گیرد، افزود: باید این مفهوم را درک کنیم که رفتار و تعاملات فرهنگی تک تک کارکنان چگونه در تحقق اهداف کلان بانک نقش‌آفرینی می‌کند. امروزه سازمان‌ها با دغدغه‌های ذهنی مختلفی روبه‌رو هستند؛ به عبارتی دغدغه‌های افراد مختلف در سطوح سازمانی با هم متفاوت است.
وی اضافه کرد: این دغدغه‌ها باید پاسخ داده شود تا امید سازمانی ایجاد شود. اگر روسای شعب این توان را داشته باشند که در محیط سازمانی خود تغییر ایجاد کنند و با تغییر، بهبود ایجاد کنند، گفت‌و‌گوی حرفه‌ای حاکم می‌‌شود و مدیریت تغییر منجر به ایجاد امید و در نهایت بهبود می‌شود.
شریفات در بخش دیگری از سخنان خود مقوله مدیریت توجه را به عنوان یک اصل مدیریتی نوین مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز در سازمان‌های معاصر احترام و توجه به کارکنان به احترام و توجه به مشتریان منجر می‌‌شود و نابرابری در توجه به نابرابری در احترام به کارکنان و مشتریان منتهی خواهد شد. وی افزود: ظرفیت سازی فرهنگی در سازمان باید مبتنی بر توجه و احترام باشد..
این عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به ضرورت استفاده مطلوب‌تر از ظرفیت‌های سازمانی، خاطرنشان ساخت: بانک کشاورزی در شرایطی قرر دارد که باید با تمرکز و تکیه بر فرصت‌ها و ظرفیت‌هایی که پیش‌رو دارد، مزیت‌هایی رقابتی خود را تقویت کند تا در بازار رقابتی محصولات و خدمات مطلوب‌تری عرضه کند.
وی در پایان با تاکید دوباره بر ظرفیت‌های بالای روسای شعب گفت: توانایی رئیس شعبه بسیار بالاست و حتی بسیاری از مشتریان بانک رئیس شعبه را به عنوان رئیس بانک در منطقه می‌شناسند. این یک فرصت بزگ برای روسای شعب است که این نگاه مشتریان را استفاده کرده و آن را در جهت تعالی سازمان هدایت کنند. روسای شعب باید کارکنان سازمان را به عنوان کنشگران توسعه‌یافته سازمانی در مسیری هدایت کنند که بیشترین بهره‌وری را برای سازمان داشته باشند.
شریفات سخنان خود را این‌گونه پایان بخشید: اولین قدم را که برداریم جاده راه را به ما نشان می‌دهد؛ پس امید داشته باشیم و این امید را با تدبیر همراه کنیم تا روزهای روشن‌تری پیش‌روی ما عیان شود.
منبع: روابط عمومی بانک کشاورزی

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورزش سه، مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می‌شود.
یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی‌ فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌های مدیریت باشگاه بود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم‌گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملاً امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

کد خبر 849127 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • خطیر رفت، تغییرات دیگری هم در راه است/ سمیعی سرپرست شد که آخر فصل او هم برود!