Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ داود عبدالمالکی گفت: حاشیه نشینی و اسکان غیر رسمی از جمله پدیده هایی است که به دنبال تحولات ساختاری و بروز مسائل و مشکلات اقتصادی اجتماعی در بیشتر کشورهای جهان پدیدار شده و این امر از دهه 50 به بعد در ایران اسلامی با شدت نسبتا زیادی روند گسترش خود را طی کرده و بعد از انقلاب به عنوان یکی از معضلات اساسی شهر های ایران مطرح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران افزود: از آنجایی که حاشیه‌نشینی و سکونت‌های غیررسمی با تجمعی از اقشار کم درآمد و غالبا با مشاغل غیر‌رسمی و شیوه ای از شهر نشینی ناپایدار همراه بوده، زمینه ساز بسیاری از آسیب های اجتماعی به شمار رفته و می تواند یکی از عوامل اصلی بروز انواع بزهکاری ها از جمله اعتیاد و سرقت شود.

سرهنگ عبدالمالکی تصریح کرد: غرب استان تهران شامل شهرستان های شهریار، اسلامشهر، قدس، ملارد، رباط کریم و بهارستان به دلیل سرعت تحولات اقتصادی خود در دهه 60 و 70 عرصه حضور گروه های کثیری از جمعیت بومی و غیر‌بومی شد که به دنبال بهره گیری از فرصت های اقتصادی راهی این شهرها شده و طیف گسترده‎ای از سکونتگاه های غیررسمی و نابسامان در همه شهرستان های غرب استان تهران پدیدار شده است.

وی ادامه داد: امروزه گسترش بی رویه حاشیه نشینی یكی از مشكلات عمده و اساسی در امر مدیریت شهری است كه نمی توان نسبت به آن بی تفاوت بود. افرادی كه در حاشیه كلانشهرها سكونت دارند در بیشتر موارد با ورود به شهر با معضلاتی مانند بیكاری، مشكلات اجتماعی، فرهنگی و ... روبه رو شده و از سوی دیگر، حاشیه نشینی معضلی است كه چاره جویی برای حل و تعدیل جدی و فوری آن باید در دستور كار مدیران و كارشناسان شهری قرار گیرد، زیرا مشكلاتی از این گونه، متن شهر را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

سرهنگ عبدالمالکی با اشاره به اینکه حاشیه نشینی با بزهكاری و ارتكاب جرم رابطه ای نزدیك و ناگسستنی دارد، گفت: حاشیه كلانشهرها اغلب مكان هایی مستعد برای بروز و ظهور انواع بزه و جرایم به شمار می روند ؛ رشد قاچاق مواد مخدر و گسترش شبكه ها و باندهای توزیع این گونه مواد كه از جمله جرایم مشهود به شمار می رود. ضرورت دارد مسئولان شهری در امر مدیریت همگام با سازمان نیروی انتظامی و با بهره برداری از نظریات کارشناسان حوزه اجتماعی و انتظامی در این مسیر گام مهمی بردارند.

انتهای پیام/

 

ارتباط حاشيه نشينی با بزهکاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار جنایی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه اسرائیلی از عقب‌نشینی جزئی تل‌آویو برای توافق با حماس

در حالی که فشار مقامات غربی به مقاومت فلسطین برای پذیرش آتش بس ادامه دارد، یک رسانه اسرائیلی جزئیات جدیدی از درخواست این رژیم برای آزادی اسرای خود منتشر کرد.

 شبکه «کان نیوز» اسرائیل خبر داد که این رژیم تعداد «گروگان‌هایی را که خواستار آزادی در مرحله اول توافق گروگان‌ها با حماس است، به ۳۳ کاهش داده است».

این خبر در شرایطی منتشر شد که پیش از این، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در خبری اختصاصی گزارش داده بود تل‌آویو در مرحله اول توافق آتش‌بس با حماس، خواستار آزادی ۴۰ اسیر اسرائیلی است.


بنا بر گزارش کان نیوز، یک مقام رژیم صهیونیستی که نخواست نامش فاش شود گفت که به دلیل این اعتقاد که برخی از این اسرا شاید زنده نباشند، تل آویو تعداد درخواستی خود را به ۳۳ نفر کاهش داده است.

طی روز‌های اخیر، رسانه‌های غربی از پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس خبر دادند و وزیران خارجه آمریکا و انگلیس هم سخنانی در این باره گفته‌اند، اما حماس این خبر‌ها را تایید نکرده است.

وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن در جریان سفر روز گذشته به ریاض، از حماس خواست که تازه‌ترین پیشنهاد آتش بس را بپذیرد و آن را «فوق العاده سخاوتمندانه» خواند.


وزیر خارجه انگلیس دیوید کامرون پیشتر گفت که قرار است در ازای آزادی اسرای اسرائیلی، آتش بس ۴۰ روزه برقرار شود. وی مدعی شد که «خروج رهبران حماس از غزه، می‌تواند راه را برای یک راه حل سیاسی» برای جنگ غزه هموار کند.

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، امروز مدعی شد که تحولات جدید شامل کاهش تعداد اسرای درخواستی اسرائیل برای آزادی، «امید‌ها را برای نهایی کردن توافق یک هفته‌ای آتش بس در ماه نوامبر زنده کرده است».

به ادعای این رسانه، قرار است در این توافق، حماس ۱۰۵ اسیر اسرائیلی را در برابر ۲۴۰ زندانی فلسطینی آزاد کند.

منبع: فارس

 

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • روایت رسانه اسرائیلی از عقب‌نشینی جزئی تل‌آویو برای توافق با حماس
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • عدم عقب‌نشینی هوینس از اظهاراتش علیه توخل
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها