Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران بیان کرد: زمانی که فرد به دلیل بیماری به پزشک مراجعه می‌کند ضروری است علاوه بر علائم و حالات جسمانی، علائم و حالات روانی و همینطور شرایط اجتماعی وی نیز مورد بررسی و حتی در مواردی تحت مداخله مناسب قرار بگیرد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محسن رحیم‌نیا، فلوشیپ پزشکی روان‌تنی در آستانه برگزاری نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران، گفت: این همایش با هدف افزایش دانش و همفکری پزشکان در زمینه پزشکی روان‌تنی برگزار می‌شود و پزشکان از تخصص‌های مختلف می‌توانند جهت کسب آگاهی و آشنایی با آخرین دستاورده‌های این حوزه در همایش شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: روانپزشکان، متخصصان مغز و اعصاب، روانشناسان، پزشکان عمومی، جراحان عمومی، متخصصان داخلی، متخصصان قلب و عروق، متخصصان غدد و متابولیسم، متخصصان گوارش، انکولوژیست‌ها، متخصصان زنان، و جراحان کلیه و جراحان پلاستیک گروه‌های هدف این گردهمایی علمی هستند که شرکت در این همایش برای تمام این افراد دارای امتیاز بازاموزی است.
دبیر اجرایی نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران درباره امتیاز‌های بازآموزی گروه‌های مختلف پزشکی، بیان کرد: این گردهمایی علمی برای متخصصان روانپزشکی، نورولوژیست‌ها و روانشناسان ۱۵ امتیاز، پزشکان عمومی، متخصصان داخلی، جراحان عمومی و متخصصان زنان ۱۰.۵ امتیاز، متخصصان قلب، انکولوژیست‌ها، متخصصان غدد، جراحان پلاستیک، جراحان کلیه و مجاری ادرار ۷.۵ امتیاز و متخصصان کودکان و کارشناسان مامایی ۴.۵ امتیاز در بردارد.
رحیم‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با تاکید براینکه دانش روان‌تنی بر ارتباط جدایی نا‌پذیر روان و تن می‌پردازد، بیان کرد: زمانی که فرد به دلیل بیماری به پزشک مراجعه می‌کند ضروری است علاوه بر علائم و حالات جسمانی، علائم و حالات روانی وی نیز مورد بررسی و حتی در مواردی مورد مداخله قرار بگیرد.
وی افزود: و بالعکس زمانیکه فردی به دلیل مشکلات روانپزشکی به روانپزشکان و مشاوران مراجعه کند، باید علاوه بر علائم و مشکلات روانی، علائم و حالات جسمانی بیمار مورد بررسی قرار گیرد، زیرا نتایج تحقیقات نشان می‌دهد روان و جسم افراد در ارتباط نزدیک با یکدیگر هستند که می‌توانند روی هم تاثیر بگذارند.
رحیم‌نیا در پایان بیان کرد: نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران