Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:58:33 GMT

احزاب راهی به سمت افزایش مشارکت و دموکراسی هستند

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۰۳۴۰

رئیس خانه احزاب ایران با تاکید بر لزوم عملکرد صحیح در حوزه احزاب گفت: احزاب راهی به سمت افزایش مشارکت، دموکراسی و انتخاب بهتر هستند.

به گزارش ایسنا، حسین کمالی در جلسه هم‌اندیشی استاندار تهران با نخبگان، دانشجویان، احزاب، اصناف و سمن‌ها که در محل فرمانداری تهران برگزار می‌شد، ضمن تقدیر از استاندار تهران برای برگزاری چنین جلساتی گفت: ما باید بتوانیم درخصوص همه مسائل موجود گفت‌وگو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه مرتب در حال ترسیم خط قرمزها هستیم که بسیاری از آنها مفهومی ندارد. چرا نباید در مورد بسیاری از مسائل و مشکلات گفت‌وگو کنیم؟ همه ما مسلمان و معتقد به اسلام و نظام هستیم. لذا باید درخصوص مسائل و مشکلات مختلف به بحث و گفت‌وگو بپردازیم تا راهکاری برای حل آنها پیدا کنیم.

وی با تاکید بر این که نیاز امروز کشور وحدت، همدلی و همزیستی توأم با برادری است، افزود: مداوم رئیس‌جمهوری آمریکا تهدید می‌کند که از برجام خارج می‌شود اما باید این‌ گونه گفت که آمریکا سال‌هاست که از برجام خارج شده و کاری نمانده که نکرده باشد. باید با اتکا بر نیروی داخلی و جوان خود در مسیر حل مشکلات گام برداریم.

رئیس خانه احزاب ایران ادامه داد: چرخ‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف سخت می‌چرخد لذا باید برای حل مشکلات با همفکری راه‌حل‌های مناسب پیدا کنید. متاسفانه هنوز یک آمایش سرزمینی مناسب نداریم. برای حل مشکلات نیاز داریم که منابع کشور را بشناسیم و منابع را به یک توانمندی و قدرت برای کشور تبدیل کنیم.

کمالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش احزاب در حل مسائل مختلف کشور اشاره کرد و افزود: بی‌تردید احزاب و گروه‌ها نسبت به مشکلات کشور مسئول هستند و باید بنشینند و در مورد سیاست و سیاست بین‌الملل و فرهنگ صحبت کنند. ما باید در کشور یاد بگیریم به یکدیگر پرخاش نکنیم و نظر مخالف را نیز بشنویم. باید یاد بگیریم با یکدیگر حرف سازنده بزنیم و جدل مخرب نداشته باشیم. متاسفانه در انتخابات ریاست‌جمهوری بدترین حرف‌ها بین کاندیداها رد و بدل شد و اعتماد عمومی در این میان سوخت. این در حالی است که در انتخابات باید احزاب برنامه می‌دادند و برنامه‌ها به رقابت با یکدیگر می‌رسیدند. آن چه در احزاب دونیال وجود دارد رقابت برنامه‌ها است. نباید در انتخابات چهره‌ها را انتخاب کرد. بلکه باید برنامه‌ها انتخاب شوند.

وی تاکید کرد: حزب به این معنا نیست که عده‌ای منتظر باشند صندلی‌ای خالی شود و برای پر کردن آن هجوم ببرند. عملکرد ما حزبی واقعی نیست و این نه در مجلس و نه در شوراها و نه در سایر جاها حزبی واقعی نبوده است. باید بازنگری در همه مسائل داشته باشیم. باید تمرین دموکراسی کنیم و در هیچ‌کجا دموکراسی بدون حزب امکان‌پذیر نیست. حزب راهی به سمت افزایش مشارکت دموکراسی و انتخاب بهتر است و این موارد همانند حلقه‌ها یک زنجیر را می‌سازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه

فرماندار شهرستان ارومیه گفت: از ۲۴ نقطه حادثه‌خیز استان ۱۴ نقطه در شهرستان ارومیه قرار دارد که تاکنون ۹ نقطه از این نقاط رفع یا آشکارسازی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، غلامحسین عماری، امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان ارومیه ضمن اشاره به رشد محسوسی که در حوزه راهداری در دوره مدیریت جدید اداره کل راهداری صورت گرفته است به بررسی چالش‌ها، برنامه‌ها، مسائل و مشکلات حوزه راهداری و حمل‌و نقل شهرستان پرداخت.

وی افزود: تعداد یک میلیون و ۴۰ هزار نفر معادل یک سوم جمعیت استان در شهرستان ارومیه ساکن هستند که نیاز است توجه جدی برای حل مشکلات راه‌های اصلی و فرعی آن شود.

فرماندار شهرستان ارومیه با اشاره به اینکه ۶۱۱ روستای آذربایجان‌غربی در ارومیه واقع شده است، گفت: بیشترین تعداد راه‌های روستایی و اصلی استان در ارومیه قرار دارد، همچنین ارومیه تنها شهرستان استان است که با دو کشور مرز مشترک دارد و نیاز است توجه ویژه‌ای در حوزه راهداری به این شهرستان داشته باشیم و آنچه امروز در این حوزه در حال انجام بوده، قابل تقدیر است.

عماری ادامه داد :۱۹ مصوبه از ۳۸ پروژه مصوبات سفر شهرستانی استاندار برای بخش‌های پنج‌گانه ارومیه است که تاکنون این پروژه‌ها ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی تصریح کرد: از ۲۴ نقطه حادثه‌خیز استان ۱۴ نقطه در شهرستان ارومیه قرار دارد که تاکنون ۹ نقطه از این نقاط رفع یا آشکارسازی شده است.

کد خبر 749963

دیگر خبرها

  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • تقدیر از کارگران میبدی
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • کارگران میبدی تقدیر شدند
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است